Προς το περιεχόμενο

Pirates of the Caribbean 4

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειδα εγω σε 3D.. η ταινια ειναι πολυ καλη,αλλα το 3D ειναι πολυ μετριο,εως κακο..πολυ κουραστικο για τα ματια και αρκετα σκοτεινο,σε σημειο μερικες σκηνες να μην φαινονται καν τα προσωπα των ηθοποιων

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την είδα σε 2D,δεν αξίζει τα λεφτά για κινηματογράφο.

Ο Depp είναι καλός σαν sparrow αν και ύστερα από τρεις ταινίες είναι αρκετά προβλέψιμος και είναι προφανές ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του μια ταινία σαν κεντρικό πρόσωπο.Καλή και η ερμηνεία του Rush,το υπόλοιπο καστ είναι μέτριο έως άκυρο.Μέτριο σενάριο,κακή σκηνοθεσία με εξαίρεση δυο σκηνές.

Η ταινία είναι μεγάλη σε διάρκεια και κουραστική σε καποιο σημείο νοστάλγησα τους knightley και bloom και η προηγούμενη ταινία μου φαινόταν συμπαθητική.

Δημοσ.

εντωμεταξυ ο λογος που εκανα το σχολιο...

Σίγουρα το SW Intro Theme έχει αφήσει εποχή (όποιος και να το ακούσει ξέρει τι είναι αυτό που ακούει), άλλα πολύ ατμοσφαιρίκο - "epic" θεωρώ και το Duel of Fates:

http://www.youtube.com/watch?v=MbPX4xrKNlM

/back on opic, δεν ήμουνα σίγουρα αν θα έβλεπα τους Πειρατές (πρόσφατα είδα το Fast Five) και με βάση αυτά που ακούω, μάλλον για dvd rental πάει.

Δημοσ.

Το'δα και εγω. Καλυτερο απο οτι το περιμενα αλλα δεν την λες και καλη ταινια. Τα λεφτα μου δεν τα εκλαψα παντως. Κανα 7αρι με λιγα λογια. Αν εχω χρονο θα κανω και κανα καλυτερο review.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ο Depp [...] είναι προφανές ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του μια ταινία σαν κεντρικό πρόσωπο

Υποπτεύομαι ότι δεν εννοούσες ακριβώς αυτό που έγραψες. Γιατί ο Depp δεν κάνει άλλη δουλειά στην καριέρα του από το να σηκώνει ταινίες μόνος του. Ακόμα και η συγκεκριμένη σειρά ταινιών δε θα υπήρχε χωρίς αυτόν.

Ίσως μιλούσες για τη συγκεκριμένη ταινία. :-)

Δημοσ.

Ο Depp [...] είναι προφανές ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του μια ταινία σαν κεντρικό πρόσωπο.

Υποπτεύομαι ότι δεν εννοούσες ακριβώς αυτό που έγραψες. Γιατί ο Depp δεν κάνει άλλη δουλειά στην καριέρα του από το να σηκώνει ταινίες μόνος του. Ακόμα και η συγκεκριμένη σειρά ταινιών δε θα υπήρχε χωρίς αυτόν.

Ίσως μιλούσες για τη συγκεκριμένη ταινία. :-)

Στη συγκεκριμένη ταινία αναφερόμουν.

Δημοσ.

Εχει βγει και 4 σε αυτη την ταινια?? :shock:

Το 1ο μπορω να πω οτι μου αρεσε λιγο και θα το εβλεπα στην ΤΒ αν δεν ειχα τιποτα αλλο απολυτως να κανω(να δωσω λεφτα στον κινηματογραφο για να το δω, δυσκολα), το 2ο ηταν αισχος απο ολες τις πλευρες εκτος της Νάιτλι και το 3ο ακομα πιο αισχος.

Οποτε με βαση τα παραπανω απορω το πως εχει φτασει αισιως η σειρα στο νουμερο 4. :whistle:

Δημοσ.

Οποτε με βαση τα παραπανω απορω το πως εχει φτασει αισιως η σειρα στο νουμερο 4. :whistle:

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Budget $140 million

Gross revenue $654,264,015

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Budget $225 million

Gross revenue $1,066,179,725

Pirates of the Caribbean: At World's End

Budget $300 million

Gross revenue $963,420,425

Ακομα απορεις? :rolleyes:

Παντως οκ δεν αξιζει το 3D αν καταλαβα καλα, ομως για ποπ κορν ενα καλοκαιρινο απογευματακι θα να μια χαρα θεωρω... Δεν περιμενω καμια ποιοτητα απο τους πειρατες, λυπαμαι μονο που εφυγε η Ναιτλι...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με δεδομένο ότι η δεύτερη και η τρίτη ταινία μου άρεσαν περισσότερο και η Νάιτλι μου την σπάει απίστευτα, ίσως η τέταρτη να γίνει η αγαπημένη μου. :P

• Moderators
Δημοσ.

Πωωω, ούτε που πήρα είδηση ότι κυκλοφόρησε η ταινία.

Εννοείται ότι θα επιδιώξω να την δω... κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω για το 3D. Επίσης ο ρυθμός της ταινίας ήταν για πολύ ύπνο.

Παίζει και ο ίδιος ο Marshall να είχε κοιμηθεί πάνω στην κάμερα. Δεν εξηγείται αλλιώς η αίσθηση της σταθερής κάμερας που είχα.

Γούσταρα κάργα Ian McShane ενώ η προφορά της Πηνελόπης προσωπικά με έβγαζε εκτός κλίματος.

Το σενάριο προσπαθεί αλλά δεν πείθει.

6/10 γιατί γουστάρω το όλο στήσιμο (κουστούμια, σκηνικά) όπως και να το κάνουμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με δεδομένο ότι όλος ο κόσμος λέει ότι ήταν μάπα,είναι σίγουρο ότι η τέταρτη θα γίνει η αγαπημένη σου.:P

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η πιθανότητα να είναι και πράγματι μάπα. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι απαισιόδοξος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...