Προς το περιεχόμενο

Pirates of the Caribbean 4

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Captain Jack Sparrow + πειρατές και ας βγάλουν 150 ταινίες...

Από τις μόνες ταινίες, που προτίθεμαι να δώσω 8 ευρώ για να την δώ όταν πρωτοβγεί. :D :D

Αγαπάμε Jacky.

Δημοσ.

Έχουν βγει 6 saw? :o

Στο τρίτο έχω μείνει, το οποίο δεν έχω δει, και δε πολυψήνομαι ειναι η αλήθεια.

Δημοσ.

Έχουν βγει 6 saw? :o

Στο τρίτο έχω μείνει, το οποίο δεν έχω δει, και δε πολυψήνομαι ειναι η αλήθεια.

Φετος βγηκε το 7ο παρακαλω.

ΥΓ. Μια και πιασαμε τις βαθμολογιες, στο imdb εχει 5.8 αυτο.

Δημοσ.

Δε ξέρω τι λέτε για αρπαχτές κτλ, αλλά ο Blackbeard είναι ο Ian Mcshane. Όποιος δεν έχει δει deadwood(λυπάμαι!) δεν μπορεί να καταλάβει τι δυναμική έχει αυτός ο άνθρωπος. Ελπίζω σε ένα καλογραμμένο σενάριο!

Και μια δοσούλα περισσότερη επικούρα στον Jack μας. Μου αρέσει πολύ η παραξενιά του (Sparrow) και τον Depp τον λατρεύω, αλλά θα ήθελα να του βγαίνει το σοβαρό σε περισσότερες σκηνές (αλά Hello beastie, "pirate!"). Η περσόνα είναι καταπληκτική, απλά πρέπει έστω για λίγο να παραμερίσουν το carefree και το παιδικό και να του δώσουν μερικές καθαρά πειρατικές σκηνές. Να λιποθυμήσουμε κι εμείς τα μεγάλα παιδιά :lol:.

Άσχετο αλλά είδα συζητήθηκε πιο πάνω: το 3ο κι εμένα δεν μου άρεσε πολύ. Ίδια κατηγορία με το spiderman 3 κατά την γνώμη μου, πολλά στοιχεία λίγος χρόνος και στο τέλος αχταρμάς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ό,τι και να λέμε, όσο κι αν "γκρινιάζουμε" (εγώ, ας πούμε, έχω παράπονα με την τρίτη ταινία της σειράς) με τους Πειρατές δημιουργήθηκε ένας χαρακτήρας που κέρδισε επάξια θέση στους "κλασικούς" (αντί)ήρωες και είναι ωραίο να "ζεις" την ιστορία, δηλαδή να ξέρεις πως όπως έχουμε τον Captain Hook από έναν αιώνα νωρίτερα, έτσι θα αναφέρονται κάποτε στον Captain Sparrow -ή, μιας και ο πρώτος "γεννήθηκε" στο χαρτί και ο δεύτερος στην οθόνη, ότι ο Depp θα είναι για πάντα για το ρόλο ό,τι ο Sean Connery για τον James Bond.

Αντίστοιχα, το theme της σειράς των ταινιών έχει γίνει "κλασικό". Ακούς τις νότες και ξέρεις από πού είναι το κομμάτι. Όμορφο συναίσθημα, νομίζω -και ωραία μουσική.

Δημοσ.

Αντίστοιχα, το theme της σειράς των ταινιών έχει γίνει "κλασικό". Ακούς τις νότες και ξέρεις από πού είναι το κομμάτι. Όμορφο συναίσθημα, νομίζω -και ωραία μουσική.

Αυτό δηλαδή?? :P [στο 2.44]

Για αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων, ο Hans Zimmer είναι μεγάλος. Λατρεύω της παραγωγάρες του και της 2 αυτές ταινίες...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω χάρηκα που δεν έχει Bloom και Knightley δεν μπορώ να βλέπω κοριτσάκια σε action ρόλους. Εμένα μου άφησε μια αίσθηση απο το trailer(αν και πολλές φορές την πατάμε απο αυτα τα καταραμένα πράγματα) πως θα φτάσει την ποιότητα της πρώτης. Μου άρεσαν οι επιλογές Cruz και Βlackbeard.

Ξανά είδα την τριλογία σε Blue-ray(να το δοκιμάσετε η 2η ανέβηκε στην εκτίμησή μου) και πάλι η τρίτη ταινία είναι ΑΙΣΧΟΣ αφού στο τέλος το έβαλα σε fast forward (σκηνή που τους παντρεύει ο Barbosa ΕΛΕΟΣ). Την πρώτη ακόμα και τώρα την ξαναβλέπω που πέρασαν 3 μέρες. Θέμα για επόμενη ταινία Pirates of the caribbeans αν και off topic θα ήταν ο Jack να έψαχνε να βρει την χώρα του ποτέ με Κάπτεν Χούκ τον Dustin Hoffman να γουστάρουμε τρέλα με ένα καλό σενάριο χαμός θα γίνει....

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν χέρομαι που ο Bloom και η Knightley έφυγαν. Μου άρεσαν αυτοί οι 2 ηθοποιοί!

Λοιπόν 16 μέρες ακόμα μέχρι να βγει στα village. Εγώ πρωσοπικά θα προτιμήσω την 3D έκδοση και ευχομαι να αξίζει. Γενικά δεν μου αρέσουν ταινίες με πειρατές αλλά ο τρόπος που παρουσιάζει το σενάριο και το χιούμορ της ταινίας με έχουν κάνει φαν της :P !

Ώσο για το soundtrack που λέτε και εγώ συμφωνώ είναι από τα καλύτερα:

http://www.youtube.com/watch?v=4LZcMv0H1bI

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...