slygeo87 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Drink up me hearties YO HO.... Γουστάρω κάργα πειρατές!
alepous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 O jack sparrow επιστρέφει.θετικό που δεν θα παίξουν bloom και Knightley αν και πιστεύω ότι η cruz δεν ταιριάζει με τη ταινία.
PETROS13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 με βάση το trailer γέλιο είχε... ελπίζω να είναι καλύτερο από το 3 που δεν μου άρεσε καθόλου..
hal9001 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 εχουμε πιασει πατο. αναμασημενα σεναρια και χιλιοπαιγμενα στορυ
panosxry Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ένα καινούργιο pirates με τέτοιο διαφορετικό casting θα αλλάξει τελείως την αίσθηση των άλλων ταινιών. Μπορεί να βγει καλή ταινία αλλά: 1.Δεν θα είναι σαν τις άλλες και 2.Δεν χρειαζόταν.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάλι, αν και πιθανότατα είμαι ο μόνος, ελπίζω να είναι σαν την 2η και 3η ταινία. Η πρώτη θεωρώ πως είναι η χειρότερη. Ο λόγος; Πιο πολλά κλισέ, το σενάριο δεν ήταν γραμμένο πάνω στον χαρακτήρα που ανέπτυξε ο Τζόνι Ντεπ και γενικά πολύ ξενερουά Χολιγουντιανά. Οι επόμενες δύο ταινίες είχαν χαρακτήρα και ήταν απολαυστικές, ειδικά στο σινεμά. Δεν έχω κάτσει να της δω σε μικρή οθόνη είναι η αλήθεια, αλλά δε με πειράζει. Η εμπειρία στη μεγάλη οθόνη ήταν αρκετή. Ναι, την πρώτη την έχω δει περισσότερες φορές (μιας και βλέπεται και στο σπίτι), αλλά αυτό δεν την κάνει καλύτερη ταινία. Αντιθέτως.
Kasrith Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Captain Jack Sparrow + πειρατές και ας βγάλουν 150 ταινίες...
Rabican Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 καλο θα ειναι.. ο τζονυ ντεπ αρκει για να την κανει ψιλοενδιαφερουσα ταινια. θα το δω σε σινεμα μαλλον οταν βγει..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Η 1η και η 2η μου είχαν αρέσει αρκετά, η τρίτη ήταν μετριότατη κατά τη γνώμη μου -ειδικά με τη "θεά της θάλασσας", τέτοιο "πασάλειμμα" δεν το περίμενα. Το καλύτερο στοιχείο της ήταν πραγματικά το τέλος, όπου άφηνε την προοπτική μιας καλής περιπέτειας. Bloom και Knightley δε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, ούτως ή άλλως για σεναριακούς λόγους και γιατί το "ρομαντικό" στοιχείο είχε αξιοποιηθεί στο έπακρο -χρειαζόταν ένα νέο ρομάντζο, δεν ξέρω αν η Cruz είναι η κατάλληλη, αλλά για την περιοχή όπου (μάλλον) τοποθετείται η τέταρτη ταινία, υπάρχει μια λογική στην επιλογή της. Λιγότερο μεταφυσική θα την ήθελα, η πρώτη ήταν καλή κατά τη γνώμη μου γιατί το μεταφυσικό έμενε σε τοπικό και προσωπικό επίπεδο, δεν ήταν μάχη για την ελευθερία και την ψυχή όλης της Καραϊβικής...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Από το trailer γενικά φαίνεται πιο "ρεαλιστικό" (μικρότερο budget για special effects, οπότε δεν έχουμε τίγκα στο CGI κακούς; ) και ο νεαρός με την νεαρά που βγαίνουν σε κάποιες φάσεις παίζει να είναι το νέο ζευγαράκι methinks.
SteveAngello Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Captain Jack Sparrow + πειρατές και ας βγάλουν 150 ταινίες... Πεστα ρε Kas. Τι περιμενετε να δειτε δλδ.
il29 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ελπίζω να έχει καλύτερο σενάριο και λιγότερα ηλίθια τερατάκια. πάντως από το trailer φαίνεται πως μόνο ο johnny depp την κρατάει τη ταινία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 δεν έχει σημασία και πάλι θα πάνε κοντά στον 1 δις δολλάρια τα εισιτήρια
marantonis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 δεν έχει σημασία και πάλι θα πάνε κοντά στον 1 δις δολλάρια τα εισιτήρια Παντως ειναι αξιοπεριεργο το γεγονος οτι αν κανεις μια καλη εμπορικη ταινια κι επειτα ενα καλο ή καλουτσικο sequel αυτης, μετα ακομα και 20 ακομα sequel να φτιαξεις θα μαζευεται ο κοσμος, και σε μεγαλη ποσοτητα μαλιστα. Πχ saw, ενα απο τα καλυτερα παραδειγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Παντως ειναι αξιοπεριεργο το γεγονος οτι αν κανεις μια καλη εμπορικη ταινια κι επειτα ενα καλο ή καλουτσικο sequel αυτης, μετα ακομα και 20 ακομα sequel να φτιαξεις θα μαζευεται ο κοσμος, και σε μεγαλη ποσοτητα μαλιστα. Πχ saw, ενα απο τα καλυτερα παραδειγματα. Πράγματι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, και τα δύο sequel φαίνεται πως άρεσαν αρκετά. Αν κρίνω μάλιστα από τη βαθμολογία στο imdb και συνυπολογίζοντας ότι οι περισσότεροι έτσι κι αλλιώς θεωρούν τα sequel υποδεέστερα (πιθανώς λόγω ανεβασμένων προσδοκιών ή μυθοποίησης του αυθεντικού), τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Για όσους βαριούνται, οι βαθμολογίες είναι με τη σειρά 8.0, 7.3 και 7.0 Αντίστοιχα πχ για τα Saw έχουμε: 7.7 , 6.7 , 6.2 , 6.0 , 5.7 και ΝΑΙ, επιτέλους 6.2 (!). Για πρώτη φορά, το έκτο sequel ήταν ισάξιο με το τρίτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.