Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 wtf θυμάσαι και άλλο όνομα! έλεος ρε Thresh, θα μου δημιουργήσεις κόμπλεξ. Επίσης θυμάμαι Capua, Ilithya και Solonius. So far.
frenzy Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ηλίθια και Θεόκωλης ονόματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 βλέπω μόνο τον Σπάρτακο να μένει ζωντανό history fail...
guido Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 την ιστορία την ξέρω.το τι έχουν αυτοί στο μυαλό τους να κάνουν δεν ξέρω. γιατί οκ το στυλ της σειράς δεν προδιαθέτει για μια πιστή ιστορική .
ksaplostra Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ηλίθια και Θεόκωλης ονόματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ηλιθία δεν λεγόταν η θεά της μαιευτικής;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 λογικά, ποιος έξυπνος Θεός θα ήθελε να ήταν της μαιευτικής? cool factor τείνει στο μείον άπειρο...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Σούρα ή Μίρα;;; Σούρα τι το ρωτάς και καθόλου ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Σούρα και Μίρα fixed...
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Σούρα ή Μίρα;;; Δειξε και πικς, υπαρχουν και καποιοι που το βλεπουμε στο Mute!
freedubus Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Η Σούρα είναι η γυναίκα του Σπάτανου με την καλτσοδέτα και την κωλάρα και η Μίρα είναι η χότ σκλάβα που τον βοηθάει.
Francisco Goya Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δειξε και πικς, υπαρχουν και καποιοι που το βλεπουμε στο Mute! Ε, όχι ρε συ... You miss the vocal aspect of the performances!
Members gsarig Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Καλά ε, μπήκα από περιέργεια στο thread για να δω αν αξίζει να την ξεκινήσω και με αυτά που διαβάζω κοντεύετε να με πείσετε. Η σειρά φαίνεται πως έχει όλα τα προσόντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα