mindtrapper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ξανθιές Ντρούνες, χατζάρες, αίμα και στήθια σε HD. χμ.... τιποτα το ενδιαφερον δηλαδη....Και το μισο σε Greenscreen και το ολο πιραγμενο.... Δεν το ακουμπαω καν.... XX ή XY; (10 χαρακτήρες)
polonos1313 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εχει βρει κανείς σας subs για το 4ο επεισόδιο ??
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή δεν βλέπω να το έχει βάλει κανείς: ooops. Προειδοποίηση: (περιέχει αθυροστομίες και σκηνές για ενήλικους μέσα) 1
mindtrapper Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δεν το συζητάμε, δεν έχει υπάρξει επικότερο λεπτό
ScarletK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πω σάπισα στο γέλιο.Ναι 'σαι καλά Praetorian. :lol: Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2010 από ScarletK
xavier Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 το 4ο παντως ηταν πολυ ωραιο επεισοδειο, πολυ gore κριμα που τον καναν παλι gladiator...τα pits ειχαν μεγαλυτερο ενδιαφερον...
polonos1313 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 το 4ο παντως ηταν πολυ ωραιο επεισοδειο, πολυ gore κριμα που τον καναν παλι gladiator...τα pits ειχαν μεγαλυτερο ενδιαφερον... Ρε συ xavier use the f.....g spoiler !!!
kalidor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Η σειρα ειναι φοβερη και περιμενω με αγωνια τα επομενα επεισοδια!!!! τρελα στην αρενα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 όλα έχουν βγει σε 720p και σε 1080i
Praetorianos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Είδα το πρώτο επεισόδιο, αρκετά υποσχόμενη σειρά αλλά με Criminal Minds, Rome και Boston Legal μπροστά δεν νομίζω να προλάβω. Μόνο εγώ πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά αυτά τα στοπ καρε, στριφογυρίσματα, κομικ-like, αιματοβαμμένα σκηνικά και γυμνά από ένα σημείο και μετά θα κουράσουν? Δηλαδή αν γινόταν σε ταινία πάει στον άνεμο, δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς, αλλά σε σειρά?
Kasrith Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Μόνο εγώ πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά αυτά τα στοπ καρε, στριφογυρίσματα, κομικ-like, αιματοβαμμένα σκηνικά και γυμνά από ένα σημείο και μετά θα κουράσουν? Δηλαδή αν γινόταν σε ταινία πάει στον άνεμο, δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς, αλλά σε σειρά? Μπα δεν εισαι μονος. Αλλα who cares
ksaplostra Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Είδα το πρώτο επεισόδιο, αρκετά υποσχόμενη σειρά αλλά με Criminal Minds, Rome και Boston Legal μπροστά δεν νομίζω να προλάβω. Μόνο εγώ πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά αυτά τα στοπ καρε, στριφογυρίσματα, κομικ-like, αιματοβαμμένα σκηνικά και γυμνά από ένα σημείο και μετά θα κουράσουν? Δηλαδή αν γινόταν σε ταινία πάει στον άνεμο, δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς, αλλά σε σειρά? Εγώ φιλε μου μόλις ειδα την πρώτη μαχη απο το δοκιμαστικό επεισόδιο που βγήκε λιγο νωρίτερα απο το κανονικο(ολοιδιο με το πρωτο),ξενέρωσα,ειδικά μολις τους ειδα με τα σωβρακακια και ολα αυτα των 300 συν τη τσοντα,ειπα οκ,σκουπιδι.Στο πρωτο 20λεπτο ειχε γινει διαγραφη.Ενταξει εβλεπα χερκουλο οταν ημουν δημοτικο,τωρα που μου κόβει λιγο το μυαλο,αποφεύγω τα σκουπίδια.
Xorxhs! Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 δηλωνω ηδη fan μετα και απο το 4ο επεισοδιο!! Φοβερη σειρα. Lost,Fringe,Spartacus !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα