6xXx6 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 αν ειστε ευαισθητες ψυχες μη το δειτε καλύτερα http://www.youtube.com/watch?v=wE_Y5brW-ZE&feature=g-all-lik 1
Speculoos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Ανασκαφή και bringing the thread back from the dead αλλά εντελώς τυχαία ανακάλυψα χτες βράδυ ότι υπάρχουν οι 4 σεζόν στο Netflix και ένα δάκρυ κύλησε. 4
MaritinaMela Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Έρχομαι εγώ λοιπόν, εν έτει 2021, να πω πως ούτε εγώ την πίστευα στην αρχή, αλλά ήταν σειραρα. Σου ανέπτυσσε πολύ ωραία τους χαρακτήρες και είχε και τη φανφάρα της χωρίς να γίνεται εκνευριστική. Κρίμα για τον Άντυ, είχα στεναχωρηθεί πολύ, αλλά και ο Λίαμ θεωρώ πως έκανε καταπληκτική δουλειά και μακάρι να τον δούμε και σε άλλες δουλειές.
totalius Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Θυμάμαι πριν απο πολλα χρόνια που την έβλεπα να εχω γυρισει ντιρλα απο κατι ούζα κ σε ένα επεισόδιο να εχω ανεβεί πανω στο καναπέ κ να φωνάζω SPARTACUS SPARTACUS SPARTACUS . Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από totalius 2
tokalytero3d Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Ρε παιδιά σε ποια πλατφόρμα μπορούμε να βρούμε όλες τις σεζόν του Spartacus με ελληνικούς υπότιτλους τώρα που το βγάλανε απ το νετφλιξ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα