Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 8 μήνες μετά...
  • Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 8/8/2011 στις 1:39 ΜΜ, Aplostra είπε

Πω πω πήγαν να βρουν σωσία και βρήκαν οτι χειρότερο....Γιατι δεν έβαζαν το παττισον;...

χαχα όχι τον πατισον!θα το χαλαγε!

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ήμουν έτοιμη να φτιάξω τόπικ, πριν δω ότι υπάρχει - πάλι καλά.

Θέλω να σας ζητήσω μια χάρη. Την σειρά θέλει να τη δει ένας φίλος, και δεν ξέρει καλά Αγγλικά..

Είχα κατεβάσει, και ακόμα έχω του CHD (Spartacus.Blood.and.Sand.S01E01.BluRay.720p.AC3.x264-CHD) το UL.

Δεν βρίσκω Ελληνικούς που να ταιριάζουν, ε μα πουθενά! (tvsubs/grsubsproject)

Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς; Το παιδί έχει κόλλημα με Gladiators.. κρίμα δηλαδή.. :P

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα πχ VLC που μπορείς να πηγαίνεις δεξιά-αριστερά τους υπότιτλους ενώ βλέπεις.

Δημοσ.
  Στις 26/6/2012 στις 1:02 ΜΜ, Koritsi_Gia_PC είπε

Ήμουν έτοιμη να φτιάξω τόπικ, πριν δω ότι υπάρχει - πάλι καλά.

Θέλω να σας ζητήσω μια χάρη. Την σειρά θέλει να τη δει ένας φίλος, και δεν ξέρει καλά Αγγλικά..

Είχα κατεβάσει, και ακόμα έχω του CHD (Spartacus.Blood.and.Sand.S01E01.BluRay.720p.AC3.x264-CHD) το UL.

Δεν βρίσκω Ελληνικούς που να ταιριάζουν, ε μα πουθενά! (tvsubs/grsubsproject)

Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς; Το παιδί έχει κόλλημα με Gladiators.. κρίμα δηλαδή.. :P

δοκιμασε αυτους,λογικα πρεπει να κανουν...

http://www.subz.tv

Spartacus: Blood and Sand - Season 01 - Complete (1080p.BluRay.x264-WiKi)

Δημοσ.

Merdock ty για το response, αλλά δε μπαίνω στα λημέρια του συγχρονισμού.. θα μου φάνε τη ζωή - άσε που σε media player θα το παίζει το παιδί που τα θέλει.

Στις 26/6/2012 στις 4:45 ΜΜ, xavier είπε

δοκιμασε αυτους,λογικα πρεπει να κανουν...

http://www.subz.tv

Spartacus: Blood and Sand - Season 01 - Complete (1080p.BluRay.x264-WiKi)

Δεν θυμάμαι αν κάναν οι συγκεκριμένοι, αλλά μπήκα στο Subz.tv και έψαξα, και το point είναι πως βρήκα και για την Season 1 και τη 2 (prequel) και είναι ΑΨΟΓΟΙ!

Με έβγαλες από τεράστιο πρόβλημα, το subz.tv δε το γνώριζα καν.. νόμιζα πως το Greeksubtitlesproject είναι Tracker όλων των άλλων!

1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ XAVIER!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ανασκαφή και bringing the thread back from the dead αλλά εντελώς τυχαία ανακάλυψα χτες βράδυ ότι υπάρχουν οι 4 σεζόν στο Netflix και ένα δάκρυ κύλησε.

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έρχομαι εγώ λοιπόν, εν έτει 2021, να πω πως ούτε εγώ την πίστευα στην αρχή, αλλά ήταν σειραρα.

Σου ανέπτυσσε πολύ ωραία τους χαρακτήρες και είχε και τη φανφάρα της χωρίς να γίνεται εκνευριστική.

Κρίμα για τον Άντυ, είχα στεναχωρηθεί πολύ, αλλά και ο Λίαμ θεωρώ πως έκανε καταπληκτική δουλειά και μακάρι να τον δούμε και σε άλλες δουλειές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...