guido Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ρε τι ναι αυτα που λες ΒΙΑ ΣΕΞ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ. ποια σκηνοθετικά και ιστορικά λάθη
pressure Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 @ guido LOOOOOOL. εγραψες @ oneofthem Οκ καταλαβα τι εννοεις. Οποτε μια χαρα θα σου εινα το spartacus. Ειχε ενα τροπο σε καθε επισοδειο να καλυτερευει και να θες πιο πολυ.Οσο για τα ιστορικα συμφωνω, αλλα ας μην βλεπουμε και ισοπεδωση οπως το Hercules και Xena
Members gsarig Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 @ guido LOOOOOOL. εγραψες @ oneofthem Οκ καταλαβα τι εννοεις. Οποτε μια χαρα θα σου εινα το spartacus. Ειχε ενα τροπο σε καθε επισοδειο να καλυτερευει και να θες πιο πολυ.Οσο για τα ιστορικα συμφωνω, αλλα ας μην βλεπουμε και ισοπεδωση οπως το Hercules και Xena Για την ισοπέδωση δεν ξέρω, τη Ζήνα όμως την βλέπεις (αυτοπροσώπως) και για να απαντήσω κι εγώ σχετικά με τον προβληματισμό που τέθηκε, το Rome είναι πιο "σοβαρή" σειρά, αρκετά πιστή στα ιστορικά γεγονότα και απόλυτα ρεαλιστική. Το Spartacus είναι καθαρή διασκέδαση και δεν θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα από τον Guido. Μοιάζει πολύ στην αισθητική με το 300, το οποίο το είχα βρει άθλιο. Παρόλα αυτά το Spartacus μου αρέσει, γιατί είναι το 300 όπως θα έπρεπε να είναι (που λέει και η διαφήμιση).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 κρίμα ο άνθρωπος...
hexenlord Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 πολύ κρίμα ο άνθρωπος, τι να πω...Μακάρι να την ξαναπαλέψει
Kasrith Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Το ειδα και γω σημερα στο imdb. Κριμα, μακαρι να γινει καλα.
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 omg κριμα τοσο νεος... και φανηκε και καλος ηθοποιος...
4saken Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Σας ελειψε το δερμα,το αιμα και το σπερμα.... [ame] [/ame]
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ο προηγούμενος προταγωνιστής που χάθηκε στο τρέϊλερ ? Η μόνο εγώ δεν τον είδα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 είναι prequel, πριν πάει ο Spartacus...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα