Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Εντάξει, νομίζω πως είναι τελείως διαφορετική προσέγγιση. Ο Σπάρτακος του Κιούμπρικ ήταν περισσότερο ιστορική περιπέτεια. Αυτό έχει περισσότερο την αισθητική του κόμιξ και δε νομίζω να ενδιαφέρεται πολύ για ιστορικές αλήθειες και ρεαλισμούς - γι' αυτό κι εδώ ο ήρωας πρέπει να είναι και λίγο πιο "τσοπανομόντελος" όπως το έθεσε σε προηγούμενο μήνυμα και ο freedubus :-D

Όπως συνήθως ο tzinos με έχει καλύψει με την περιγραφή του. Γενικά πιστεύω πως η σειρά είναι κάτι σαν το 300 όπως θα έπρεπε να είναι (που λέει και η διαφήμιση της pepsi). [Το οποίο 300 να σημειώσω ότι δεν μου άρεσε καθόλου]

• Members
Δημοσ.
Καλα με τοσα βυζια που κυκλοφορουν εκει μεσα, τους μυεις του Σπαρτακου βλεπετε??

Μπα, θυμόμαστε και ονόματα βλέπω; :P

• Members
Δημοσ.

Φαντάζομαι είναι το μόνο όνομα που θυμάστε ε; :-D

Εγώ πάντως έδινα προσοχή και στην υπόθεση... αφού ακόμα και τώρα θυμάμαι τα ονόματα του Κρίξου και της Σούρα (για διαφορετικούς λόγους το καθένα). Την εποχή που το έβλεπα μάλιστα, θυμόμουν περισσότερα

Δημοσ.

Καλα οταν αρχιζαν τα μα το μπιπ του Δια και τα υγρα μπουτια της Ηρας ... :lol::lol:

Θετικη ψηφος απο εμενα , ειχε το χαβαλε της η σειρα, και την δραση της .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Το prequel series με τίτλο Spartacus: Gods of the Arena θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Ιανουάριο του 2011 και θα έχει 6 επεισόδια. Από όσο ξέρω, ο Whitfield θα συμμετέχει πολύ λίγο σε αυτό, και το focus θα είναι *μάλλον* σε ιστορίες μονομάχων του Batiatus.

Η 2η season της σειράς δεν γνωρίζω πότε θα μεταδοθεί (αλλά τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από Νοέμβριο -και ήδη κυκλοφορούν κάποια spoilers για το cast).

• Moderators
Δημοσ.

Το prequel series με τίτλο Spartacus: Gods of the Arena θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Ιανουάριο του 2011 και θα έχει 6 επεισόδια. Από όσο ξέρω, ο Whitfield θα συμμετέχει πολύ λίγο σε αυτό, και το focus θα είναι *μάλλον* σε ιστορίες μονομάχων του Batiatus.

Η 2η season της σειράς δεν γνωρίζω πότε θα μεταδοθεί (αλλά τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από Νοέμβριο -και ήδη κυκλοφορούν κάποια spoilers για το cast).

Δημοσ.

Διαβασα στην βικιπεδια οτι ο Whitfield ειχε καρκινο προσφατα αλλα εγινε καλα και θα ξεκινησει παλι τα γυρισματα!!!

Δημοσ.

Διαβασα στην βικιπεδια οτι ο Whitfield ειχε καρκινο προσφατα αλλα εγινε καλα και θα ξεκινησει παλι τα γυρισματα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...