Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, έχω λιώσει, βγάζετε τρελλό γέλιο και πείσατε να την ξεκινήσω. Μάλιστα λέω να την βλέπω παράλληλα με το twin peaks (αν και ρισκάρω εγκεφαλικό :lol:)

Δημοσ.

Ε μη βιαζεσαι και συ... Ενα ενα παρτα.

Αλλα να χεις στο νου οτι η σειρα ηταν εντελως underdog και τα διελυσε ολα :-D

Δημοσ.

Γιατι πεθαναν το ενα απο τα 2 αδερφια γαμω το κερατο τους γαμω?

Φαινοταν οτι ο μικρος θα την εκανε με ελαφρα... Απο τοτε που μας τον παρουσιασαν το περιμενα

Δημοσ.

Η σειρα ειναι πολυ καλη σαν στηση-μο :P

Οπως ειπαν και οι περισσοτεροι ετσι και σε μενα η πρωτη σκεψη που μου δημιουργηθηκε ηταν "ωπ, το 300 σε σειρα!"

Πολυ αιμα, ανωμαλιες εκεινης της εποχης, μονομαχιες, ιντριγκες, "γραμματα χασαπη" κλπ. Και εγω στην αρχη το πηρα στο χαβαλε αλλα με εξεπληξε και με κρατησε ως το τελος.Λυπαμαι που ακουω για την αρρωστια του πρωταγωνιστη.Ατυχια μιας και το Spartakus θα του ανοιγε και αλλες πορτες. Ελπιζω πανω απο ολα να γινει καλα και ας βαλουν καποιον αλλον.

Επισεις να δωσω και εγω ενα τεραστιο ψηφο στην Σουρα.Τρελο μωρο!

Τελος να πω, επειδη διαβασα καπου οτι η Lawless (Ζηνα) ειχε χαθει μετα το Ζηνα οτι ειχε παιξει σε αρκετα επεισοδια του Battlestar Galaktika.

p.s. Εχω ριξει τρελο γελιο με τα σχολια σας.Πολυ ευχαριστη παρεα :D

• Members
Δημοσ.

Μετά από τόσα και τόσα ενδιαφέροντα σχόλια, την είδα κι εγώ.

Αν και από αυτά που διάβασα περίμενα περισσότερο σεξ (η βία ήταν ΟΚ, παρόλο που δεν ήταν φτιαγμένη για να σοκάρει, λόγω της γραφικής της απεικόνισης), οι εντυπώσεις μου είναι καλές και συμφωνώ επίσης με την ψήφο εμπιστοσύνης στη Σούρα.

Είδα και όλα μαζί τα επεισόδια οπότε δεν βαρέθηκα καθόλου (και να σκεφτεί κανείς ότι το 300 δεν μου άρεσε καθόλου).

Α, και κάτι άλλο: μόνο και μόνο για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις ασποϊλέριαστος το thread και τα σχόλια που έχουν γραφτεί, αξίζει να την ξεκινήσεις τη σειρά! :lol:

Δημοσ.

Είδα και όλα μαζί τα επεισόδια οπότε δεν βαρέθηκα καθόλου (και να σκεφτεί κανείς ότι το 300 δεν μου άρεσε καθόλου).

:

Τελικά είναι πολύ καλύτερα να τα βλέπεις όλα μαζί,αλλά ποιος κάθετε να περιμένει άμα κολήσει με κάποια σειρά.

Δημοσ.

Ναι το ευχαριστιεσαι πιο πολυ οταν βλεπεις πολλα μαζεμενα.Ποσο μαλλον το Spartacus που ειναι μεγαλυτερα σε διαρκεια απο τα συνηθισμενα ;)

• Moderators
Δημοσ.

Επιβεβαιώθηκε η φήμη για prequel της σειράς, με 6 επεισόδια που θα προβληθεί από αρχές του Γενάρη του 2011.

Από ό,τι φαίνεται ο whitfield θα εμφανιστεί ελάχιστα στην ιστορία, η οποι\ία θα επικεντρωθεί στους Batiatus και Lucretia.

Πηγή: IGN TV Spartacus: Blood and Sand Prequel Confirmed ( τι διάολο έκαναν στο IGN και οι γραμματοσειρές μου εμφανίζονται τόσο τεράστιες :shock:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...