Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Ρουμάνικο διαβατήριο

Mona140108

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι καινουρια εδω και θελω να κανω μια ερωτηση....:-)

Εχω εναν φιλο ρουμανο και το διαβατηριο του ειναι επισης ρουμανικο..το προβλημα ειναι οτι εχει ληξει απο περσι και τωρα θελει να ταξιδεψει....:-D

Μηπως μποριτε να μου πειτε αν γινετε να το ανανεωσει χωρις να φυγει απο Ελλαδα κ τι χρειαζεται??

Σας παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει ας μου απαντησει:shifty::shifty:

Δημοσ.

Τηλεφωνάκι και ραντεβού στη Ρουμάνικη πρεσβεία. Σχεδόν σίγουρα γίνεται, έχω ανανεώσει το Ελληνικό διαβατήριο στην πρεσβεία στη Δανία.

Δημοσ.
Γεια σας ειμαι καινουρια εδω και θελω να κανω μια ερωτηση....:-)

Εχω εναν φιλο ρουμανο και το διαβατηριο του ειναι επισης ρουμανικο..το προβλημα ειναι οτι εχει ληξει απο περσι και τωρα θελει να ταξιδεψει....:-D

Μηπως μποριτε να μου πειτε αν γινετε να το ανανεωσει χωρις να φυγει απο Ελλαδα κ τι χρειαζεται??

Σας παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει ας μου απαντησει:shifty::shifty:

Ο φίλος σου μπορεί επίσης να πάρει τηλέφωνο στη Ρουμανική κοινότητα της Αθήνας και να ζητήσει πληροφορίες. Επίσης ίσως του φανεί χρήσιμο το http://www.noiromanii.gr/forum/ που είναι forum ρουμάνων της Ελλάδας.

COMUNITATEA STEFAN CEL MARE

STR ARISTOTELOUS 8 PLATEIA BATHIS

TEL 2105231256

Αν πάρει τηλέφωνο εκεί μπορεί να πει ότι τον σύστησε ο admin του forum, Iannis.

Πάντως απ' όσο γνωρίζω μπορεί να πάει Ρουμανία και μόνο με την ταυτότητά του (αφού η Ρουμανία είναι εντός Ε.Ε.) και να το ανανεώσει εκεί. Απλά το δηλώνει ως URGENT και πληρώνει γύρω στα 50 ευρώ, το βγάζουν μέσα σε δύο ώρες.

Δημοσ.

Πάντως απ' όσο γνωρίζω μπορεί να πάει Ρουμανία και μόνο με την ταυτότητά του (αφού η Ρουμανία είναι εντός Ε.Ε.) και να το ανανεώσει εκεί. Απλά το δηλώνει ως URGENT και πληρώνει γύρω στα 50 ευρώ, το βγάζουν μέσα σε δύο ώρες.

Και τί να λέει που είναι μέλος της ΕΕ ; Το ότι πάει χωρίς διαβατήριο οφείλεται στο ότι η Ρουμανία είναι στην ζώνη Schengen . Όσο για το άλλο που λες είμαι 99% σίγουρος ότι αποκλείεται να στο βγάζουν αυθυμερόν.

Δημοσ.
Και τί να λέει που είναι μέλος της ΕΕ ; Το ότι πάει χωρίς διαβατήριο οφείλεται στο ότι η Ρουμανία είναι στην ζώνη Schengen . Όσο για το άλλο που λες είμαι 99% σίγουρος ότι αποκλείεται να στο βγάζουν αυθυμερόν.

Πολύ κοντινό μου άτομο έβγαλε έτσι διαβατήριο πριν 10 μέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...