UpToDate_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Παιζει να γινει κατι τετοιο; Προς αποφυγην εστω διαφορων συμβαντων;(πχ.πλακες σε τηλεφωνα-εαν αυτες υπαρχουν) Με λιγα λογια...οταν καποιος βαζει το τηλεφωνο του σε αγγελια,να μπορει να επιλεξει εαν θελει ο αριθμος αυτος να φενεται δημοσια-ή-οχι. Δηλαδη εαν θελει να το βλεπουν ολοι(συμπεριλαμβανομενων επισκεπτων)ή εαν θελει να το βλεπουν μονο μελη του Forum.
Tenshi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δέν το βάζεις κάν και το δίνεις μόνο στους άμεσα ενδιαφερόμενους.Works well for me...
UpToDate_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δέν το βάζεις κάν και το δίνεις μόνο στους άμεσα ενδιαφερόμενους.Works well for me... Ναι αλλα δεν θα ηταν ακομα πιο ωραια,αν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα επιλογης ωστε να καλυπτονταν ολοι;
Tenshi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Θα ήταν πολύ πιο εύκολο για τον admin να "μπλοκάρει" την είσοδο μή εγγεγραμμένων χρηστών σε κάποιο sub-forum,θα μπορούσαν να βάλουν οι moderators σχετική ανακοίνωση "On your own risk". Όπως και να έχει,δέν νομίζω οτι είναι λογικό απο την μία μεριά να βάζεις προσωπικά στοιχεία σε κοινή θέα, άλλα παράλληλα να φοβάσαι για το ποιός θα τα δεί (και αξιοποιήσει).Στο κάτω κάτω,τόσο χρονοβόρο και κουραστικό είναι να απαντήσεις με ένα PM στύλ "Γειά,αν ενδιαφέρεσαι για το Χ αντικείμενο, το κινητό μου είναι 6944χχχχχ.Λευτέρης";;; Και εν πάση περιπτώσει,ποίος διαβεβαιώνει εμένα και εσένα οτι κάποιος κακόβουλος εγγεγραμμένος χρήστης δέν θα χρησιμοποιήσει τον αριθμό μας για να ικανοποιήσει τις "αρρωστημένες" ορέξεις του,επειδή επέλεξα/επέλεξες να φαίνεται;
UpToDate_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Και εν πάση περιπτώσει,ποίος διαβεβαιώνει εμένα και εσένα οτι κάποιος κακόβουλος εγγεγραμμένος χρήστης δέν θα χρησιμοποιήσει τον αριθμό μας για να ικανοποιήσει τις "αρρωστημένες" ορέξεις του,επειδή επέλεξα/επέλεξες να φαίνεται; Γι'αυτο δεν νομιζω να γινεται κατι Στο κάτω κάτω,τόσο χρονοβόρο και κουραστικό είναι να απαντήσεις με ένα PM στύλ "Γειά,αν ενδιαφέρεσαι για το Χ αντικείμενο, το κινητό μου είναι 6944χχχχχ.Λευτέρης";;; Nαι,αλλα υπαρχουν και ατομα που δεν εχουν τον απαραιτητο χρονο για να μπαινουν στο site και γι'αυτο αλλωστε βαζουν και τηλεφωνο. Anyway,κατα την γνωμη μου θα ηταν εν μερει καλη αυτη η επιλογη και παλι αν υπηρχε η δυνατοτητα αυτη. Πιστευω θα εδεινε καποια αισθηση "ασφαλειας" στον χρηστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.