sam sam Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 εχω δοκιμασει να δω βιντεο με τον opera , ie , firefox αλλα μολις επιλεγω να δω ενα βιντεο σε πληρη οθονη , καποια στιγμη η εικονα κολαει και δειχει συνεχεια το ιδιο καρε, ενω ο ηχος συνεχιζει να παιζει κανονικα... αν πατησω το πλητρο esc συνεχιζει να το δειχει βιντο κανονικα . εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; εχω windows xp
Βασίλειος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Η κάρτα γραφικών σου είναι εντάξει; Οι drivers είναι ενημερωμένοι; Ρίξε μια ματιά και στο hardware acceleration. Είναι ενεργοποιημένο; Κάνε τον ίδιο έλεγχο και στα updates των flash players που έχεις περάσει.
Jason 93 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Εχω το παρομιο προβλημα σε vista. Οταν βαζω πληρη οθονη σε βιντεο απο το ιντερνετ (youtube,greektube) μετα απο καποιο διαστημα σταματαει η εικονα σαν εσενα και οταν παταω esc μου λεει οτι "το προγραμμα οδηγησης οθονης r300 σταματησε να λειτουργει και επανηλθε με επιτυχια" η καπως ετσι...Η μονη διαφορα δηλαδη απο εσενα ειναι οτι μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Το προβλημα παραμενει μετα απο φορματ που εχω κανει κατα καιρους αλλα και απο updates που εχω κανει. Τελευταια εχει ελατωθει παντως. Προσωπικα εμενα δεν με ενοχλει εφοσον δεν το κανει οταν βλεπω βιντεο στο pc η οταν παιζω games.
sam sam Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 οχι σε εμενα δεν βγαζει αυτο το μηνυμα. μετα απο update παρουσιαστικε αλλα εκεινη τη μερα εκανα σε πολλα πραγματα αναμεσα τους και της κατας γραφικων ( 3870 ) αλλα και των flash players οποτε δεν καταφερα να βρω το τι φταιει . οντως τωρα τελευταια και σε εμανα δεν το κανει τοσο συχνα οσο παλια... ( βεβαια καθομαι ελαχιστες ωρες τωρα το καλοκαιρι στο pc ). "Ρίξε μια ματιά και στο hardware acceleration" μπορεις λιγο να βοηθησεις για το που το βρισκω;
Jason 93 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Και εγω θελω να μαθω που ειναι στα vista το hardware acceleration. πειτε μου αν ξερετε!
Βασίλειος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Για vista, δεν ξέρω. Πάντως δες εδώ, το υπ' αριθμ. 3 post. Ίσως σε βοηθήσει. Για XP: Δεξί κλικ σε οποιοδήποτε ελεύθερο σημείο της οθόνης. Επέλεξε "Ιδιότητες"->"Ρυθμίσεις"->"Για προχωρημένους". Επέλεξε "Αντιμετώπιση προβλημάτων". Υπάρχει μια μπάρα εκεί, με την ένδειξη "Επιτάχυνση υλικού". Αυτό είναι το hardware acceleration. Η προεπιλογή είναι, η μπάρα να βρίσκεται στην δεξιά άκρη ("Πλήρης"). Βάλτη στην αριστερή. Δοκίμασε με το video.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.