atvelos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 ειχα καποια προγραμματακια που οταν τα ετρεχες σου διναν λεφτα και καποιες ακομα ευκολιες αλλα το cd που τα ειχα τα ειδε ολα μιπως τα εχει κανεις να μου τα στειλει.
tak_loyk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Έχω δυο τέτοια αρχεία να σου στείλω αλλά νομίζω ότι μέχρι να τα βρω θα είναι πιο γρήγορο να ψάξεις στο GOOGLE με keyword RA2 or Tiberian Sun trainers
atvelos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 φιλαρακο τα βρηκα εχω ομως ενα ακομα προβλημα το tiberian sun δεν μου παιζει στα xp κατεβασα ενα dll απο το site που λεει οτι ειναι για xp αλλα παλι δεν ξεκιναει υπαρχει καμια λυση το red alert μου παιζει κανονικα με αυτο το dll
psarontoufekas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 file kai egw to idio problima exw me ta xp...kapote ekana auto update sto tiberiun kai mou doulepse...meta ekana format sto disko(kamposes fores mporw na pw)kai pote de ksanatrekse to tiberian akoma kai sto update.an bris kapia lisi pls enimerws kai [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.