hack_everything Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Γεια σας! Θα ηθελα να σας παρουσιασω ενα νεο Forum. Λεγεται xgamers.tk (ή αλλιως xgamers.4umer.net). Προκειται για ενα forum που ασχολειτε με ολες τις next-gen κονσολες, νεα γυρω απο αυτες αλλα και retro. Βεβαια δεν θα μπορουσε να λειπει και η κατηγορια Homebrew( μην τρομαζετε!Μονο τα ''νομιμα'' ) Διαθετει Πορταλ(κεντρικη σελιδα),Φορουμ αλλα και chatbox! Το επομενο βημα ειναι μια gallery αλλα και νεο domain (xgamersGR.com) Πιστευω οτι αξιζει η επισκεψη και η εγγραφη! Περιμενω τα σχολια σας για την δομη και την εμφανηση! By The Way, Σημερα κλεισαμε 2 μηνες απο τοτε που το Xgamers.tk αρχισε να δημιουργειται. Μεσα σε 2 μηνες εχουμε γραψει 4535 posts, 435 topics . Απο τις 24 Μαιου μεχρι σημερα αριθμουμε 62 μελη (ή κατα μεσο ορο 1,02μελη/μερα) Το μελλον φαινεται λαμπρο. Εχουμε πολλες ιδεες που θελουμε να τις υλοποιησουμε. Θα συνεχισουμε. Πανω απο ολα ομως ευχαριστω ολα τα μελη, γιατι αυτα ειναι η δυναμη μας. Θα προσπαθησουμε να φερουμε και αλλα μελη, και ελπιζουμε να φτασουμε τα 100 σε συντομα χρονικο διαστημα. credits to papp0us,scof,HarrisDo,ps3man και σε ολους τους χρηστες που ειναι δραστηριοι και βοηθανε να γινουμε μια απο τις καλυτερες ηλ. κοινοτητες της Ελλαδος. Θα χαρουμε να ερθετε και να κανετε εγγραφη.
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Φτιαχνετε που φτιαχνεις και site/forum... Μαθετε εστω και λιγο ορθογραφια...αφηνετε κενα... "Χρήστεςμε γενέθλεια τις επόμενες 7 ημέρες:" Ελεος.
hack_everything Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Αυτα δεν τα εγραψα εγω ουτε κανεις.. Ετοιμα ηταν
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Αυτα δεν τα εγραψα εγω ουτε κανεις.. Ετοιμα ηταν Ακομα χειροτερα. Αnyway,καλη επιτυχια με το site.^
antonisid Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Αλλαξε τα τουλαχιστον...χτυπαει πολυ ασχημα στο ματι! καλη επιτυχια , θα το προτιμουσα λιγοτερο μαύρο παντως!!
hack_everything Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Αλλαξε τα τουλαχιστον...χτυπαει πολυ ασχημα στο ματι! καλη επιτυχια , θα το προτιμουσα λιγοτερο μαύρο παντως!! ευχαριστω. Το θεμα μπηκε απο ψηφοφορια των χρηστων. UPDATE: Συντομα κοντα σας: Photo Gallery,Νεο Domain της μορφης http://www.Xgamers.gr* Μεχρι τελη Ιουλιου.
Oberon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Mάθε να βάζεις τόνους Η Νεοτερη Ελληνικη Gaming Κοινοτητα.... Η Μονη Με Homebrew & Hacks omg?! Όταν περιμένεις να μπει κάποιος, ο άλλος περιμένει από σένα να το πάρεις και λίγο στα σοβαρά.
Evgenios1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Κειτα πως φενετε το σάιτ. Πες μου αν σου αρεσει.
FANIS123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 μπραβο φιλε μου αρεσει πολυ το site.Θυμιζει "Games". Το μονο που δεν χτυπαει στο ματι καλα ειναι το .tk . Βαλτο .gr και ολα οκ.Μετα λιγη διαφημιση "δωρεαν" και ολα οκ.
giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εμένα πάντως το στυλ του δε μου αρέσει, και κάτι άλλο που δε μου αρέσει, είναι οτι είστε σε δωρεάν υπηρεσία. Αν πιάσει η ιστοσελίδα, δε θα μπορείτε να αλλάξετε. +δε μου αρέσει το οτι έχετε σε σύνολο τρία(3) xgamers στο Header.
hack_everything Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Παιδια απο τις 29 Ιουλιου λειτουργει η νεα διευθυνση: Xgamers.gr λοιπον για εσας! BTW, το χρωμα ειναι επιλεγμενο απο τα μελη. Αν θελετε να μας βοηθησετε καντε εγγραφη Edit: Και κατα την γνωμη μας το χρωμα θυμιζει πολυ Hardcore Gaming Experience
hack_everything Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Σημερα φτασαμε τα 100 μελη! Θα χαρουμε να ερθετε και να γινουμε μια μεγαλη παρεα!
hack_everything Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εχετε ορεξη? Μπειτε στην ομαδα Review και γραψτε τις δικες σας κριτικες!!!! Οι κριτικες σας θα δημοσιοποιουνται και στο Critics.gr εφοσον ειναι καλες
hack_everything Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Η ωρα εφτασε! Κατα καιρους ακουω παραπονα για το Skin του Φορουμ. Ψηφιστε για την αλλαγη του Skin,και πρωτεινετε δικα σας!!! , αφου κανετε μια συντομη Εγγραφη
hack_everything Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μολις αλλαξαμε το θεμα που τοσο πολυ δεν σας αρεσε!!!!!!!!!! Ακουω σχολια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.