Προς το περιεχόμενο

Ήχος από dvi output!

ixthy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν αυτό που ρωτώ είναι θέμα λειτουργικού ή hardware. Έχω ένα macbook pro με dvi-i output και το συνδέω με HD TV με καλώδιο dvi-d to hdmi. Εικόνα βλέπω μια χαρά, αλλά ο ήχος ακούγεται από τα ηχεία του macbook pro. Γίνεται να ακούσω των ήχο από τα ηχεία της τηλεόρασης; Μεταδίδεται ο ήχος από το dvi; Ή η μοναδική μου λύση είναι να βάλω εξωτερικά ηχεία στο output του macbook pro; Ξέρω ότι οι hdmi θύρες μεταδίδουν και ήχο. Με τις dvi τι γίνεται; Υπάρχει κάποια ρύθμιση από το macos ώστε να φύγει ο ήχος από την dvi?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όντως δεν βγαίνει ήχος αλλά δε χρειάζεσαι μετατροπέα, ενα απλό καλώδιο ή καρφί σε rca ή καρφί σε καρφί ανάλογα τι input έχει η τηλεόραση σου (εμένα η sony έχει καρφί σε καρφί ενώ η philips θέλει καρφί σε rca)

όντως δεν βγαίνει ήχος αλλά δε χρειάζεσαι μετατροπέα, ενα απλό καλώδιο ή καρφί σε rca ή καρφί σε καρφί ανάλογα τι input έχει η τηλεόραση σου (εμένα η sony έχει καρφί σε καρφί ενώ η philips θέλει καρφί σε rca)

Ο μετατροπέας χρησιμεύει στο να μην τραβάει διπλά καλώδια.

Σωστός djmike. Έχω υποδοχή καρφί σε καρφί!

με 2-3 € καθάρισες... όταν είχα πάρει τη sony που είχε καρφί σε καρφί μέχρι να το βρω έβριζα γιατί δεν είχα πάρει philips.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...