panagiotisT Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Παιδιά καλησπέρα. Σε ένα δίμηνο μπορώ να αναβαθμίσω το κινητό μου και σκέφτομαι να πάρω ένα με δέκτη GPS. Έχω δει δύο μοντέλα: το Ν96 και το HTC touch diamond 2. Τι μπορείτε να μου πείτε ως προς τους χάρτες που μπορούν να οδηγήσουν; το πρώτο έχει λειτουργικό symbian και το δεύτερο windows mobile. Κάποια άλλα μοντέλα που έχετε να προτείνετε;
EvilEyes Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Θα σου πρότεινα να αποφύγεις το Ν96. Γνώμη μου είναι ότι εάν θέλεις GPS να στραφείς προς Windows Mobile μεριά. Υπάρχουν πολλά προγράμματα πλοήγησης που μπορείς να επιλέξεις, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου. Το Touch Diamond 2 είναι μία καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου.
D___G Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Καλό το GPS, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, όπως στις διακοπές, που μπορεί να νοικιάσεις αυτοκίνητο και να φανεί χρήσιμο στο κινητό. Πήρα φέτος νέο κινητό με GPS, και είχε όλους τους δρόμους στο νησί που έκανα διακοπές και ενθουσιάστηκα.
Par1s* Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Το htc touch hd είναι πολύ ωραίο με windows και με οθόνη 3.8". Κάλο πιστεύω είναι να κοιτάξεις να έχει wireless.
tasosvel Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Λοιπόν έχω το ν96 ως βασική μου συσκευή, ενώ το htc diamond2 το είχα 20 μέρες για να του κάνω review. Το ν96 για GPS μην το σκέφτεσαι καθόλου, αυτή είναι η γνώμη μου !! Αργεί αρκετά να κλειδώσει δορυφόρους και είναι εκνευριστικό. Το HTC Diamond 2 είναι πολύ καλή συσκευή για πλοήγηση, εγώ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το GPS του, κλειδώνει γρήγορα, δεν χάνει το σήμα του, έρχεται μαζί με πρόγραμμα GPS. Εγώ το δούλεψα και με το Destinator εκτός από το CoPilot που έχει μέσα. Μπορείς να δεις και όλο το review για το HTC Diamond 2 Γενικότερα για GPS προτίμησε κάποιο κινητό με Windows Mobile λειτουργικό.
panagiotisT Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Απ΄οτι κατάλαβα πάω για HTC. Ο ενδιασμός μου είναι ότι το είδα από έναν φίλο στις διακοπές και απ΄ότι μου έλεγε η οθόνη του δεν κλειδώνει, άρα όταν το έβαζε στην τσέπη του πολλές φορές το ενεργοποιούσε άθελά του. Δεν ξέρω ποιο μοντέλο είχε, αν και μου φαινόταν παλιό.
tasosvel Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Η οθόνη του κλειδώνει !! Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.