Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για αγορα μεταχειρισμενης μηχανης

Septum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 18 και θελω να αγορασω μια μηχανη που να υποστηριζεται απο το διπλωμα μου 33hp(και λιγο παραπανω δεν πειραζει).Οχι παπι, οχι αυτοματo.Τι προτεινετε? Θα προτιμουσα τετραχρονο αλλα θα εκτιμουσα αν καποιος μου ελεγε πλεονεκτηματα μειονεκτηματα 4χρονα-2χρονα. budget:1000-1500 (ενοοειται πως αναφερομαι σε μεταχειρισμενο και παλιο μοντελο)

γνωριζει καποιος ποιο ειναι το πιο γνωστο forum για μηχανες ωστε να απευθυνθω και εκει.?

Δημοσ.

εφτασεεεεεεεε

οχι διχρονο για πολλους λογους

TTR 250,AX1 250,XR 250

ψαξε για μιζατο,τσεκαρε το σε γνωστο συνεργειο,μην πιστευεις τα χιλιομετρα στο κοντερ

Δημοσ.
εφτασεεεεεεεε

οχι διχρονο για πολλους λογους

TTR 250,AX1 250,XR 250

ψαξε για μιζατο,τσεκαρε το σε γνωστο συνεργειο,μην πιστευεις τα χιλιομετρα στο κοντερ

αν ξερεις κατι παραπαπανω για +- διχρονα πες...ετσι δεν με πειθεις

Δημοσ.

2χρονος Κινήτηρας

(+)

-Ιπποδύναμη (Συνήθως διπλή στα ίδια κυβικά σε σχέση με ένα 4χρονο)

-Χαμηλό βάρος κινητήρα

-Απλό Service (πχ δεν έχει βαλβίβες), χαμηλό κόστος

(-)

-Αυξημένη κατανάλωση

-Χαμηλή αξιοπιστία (σε σχέση με 4χρονο)

-Απαιτεί να βάζεις λάδι στην βενζίνη

-Καπνίζει η εξάτμιση, και μυρίζεις λαδίλα (το πόσο εξαρτάται απο την ποιότητα του λαδιού μίξης)

-Αυξημένοι ρύποι

-Πιθανά προβλήματα θερμοκρασίας

-Θόρυβος απο την εξάτμιση (γκιιιιν... γκιιιν...γκιιιν... :lol: )

4χρονος Κινητηρας

(+)

-Χαμηλή κατανάλωση

-Μεγάλη αξιοπιστία

-Χαμηλοί ρύποι

-Δυνατότητα τροφοδοσίας ψεκασμού

(-)

-Χαμηλή ιπποδύναμη (σε σχέση με 2χρονο αντίστοιχου κυβισμού)

-Μεγαλύτερο βάρος κινητήρα

-Πολύπλοκος κινητήρας, πιο ακριβά servce (σε σχέση με 2χρονο)

Πάνω κάτω αυτά είναι τα βασικά συν, πλην του κάθε τύπου. Δυστηχώς, οι 2χρονοι κινητήρες κοντεύουν να εξαφανιστούν, λόγω των ρύπων τους και της αυξημένης κατανάλωσης.

Προσωπικά, τους λατρεύω τους 2χρονους για το τρόπο λειτουργίας τους και τον ήχο τους. Παρόλαυτά, είχα βαρεθεί να έχω συνέχεια κολλημένο πιστόνι προερχόμενο απο ένα σωρό (γκαντέμικους) λόγους. Απο τότε που πήρα 4χρόνο, υσήχασα.

Δημοσ.

τετραχρονοι

ομαλοτητα και φιλικοτητα στον τροπο αποδοσης της ιπποδυναμης τους

δλδ βγαζουν στον δρομο την δυναμη τους ποιο ομαλα και σε μεγαλυτερο ευρος στροφων

υγ επειδη μολις ηπια καφε με ενα φιλο που μου ειπε για το νεο νομοσχεδιο με τα περιβαλλοντικα τελη οσοι ψαχνετε για μεταχειρισμενα μην κοιτατε για παλαιοτερα απο 2006,οποτε ακυρες οι προτασεις μου

Δημοσ.
και εγώ .. συμφωνώ για τετράχρονα ! και μόλις χτες πήρα ένα daytona 125

Καλορίζικο και πάντα όρθιος.

Κράνος και στα 50 μέτρα.

Δημοσ.
ποιο? το "σου μαμω τα μαγαζακι" 250R?:P

και μετα τι σημασια εχει το οτι βγαζει 33 (γατες?:P)?

ναι το ζιουζιτσου...

αφου λεει τοσες καλυπτει το διπλωμα του:P

Δημοσ.

σκεφτομαι και κατι σε cagiva mito 125 η aprilia rs 125...2χρονιλα αλλα απο οτι εχω ακουσει ειναι οτι καλυτερο οσον αφορα τους περιορισμους του διπλωματος

Δημοσ.

Suzuki Bandit 250, παλιο αλλα καλο. Μου ειχε βγαλει χωρις κανενα προβλημα 450χμ ταξιδι, σε τετοια κυβικα λιγα μηχανακια το καταφερνουν αυτο πιστευω. Ειναι πολυστροφο (18.000στροφες απο οτι θυμαμαι) και αυτο κουραζει καμια φορα αλλα για πρωτη μηχανη ειναι οτι πρεπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...