Προς το περιεχόμενο

FlashForward

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Klain

Αυτο που λες το σκεφτηκα καιγω αλλα ακου τι παιζει, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ απο το πασιφανεστατο οτι του Κινεζου

ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. Τι αλλο να πουν

Nα πηγε εκει ξαφνικα στον γαμο δεν παιζει γιατι κατι θα εβλεπε ρε παιδι μου. Θελω να πω ειδαν ολοι την ιδια στιγμη αρα ο γαμπρος ηταν ξυπνιος επι τοπου. Να ηταν τυφλος το ειχα σκεφτει αλλα τι να λεμε, καποιος θα τον δολοφονησει, του το ειπε η Ινδη γκομενα

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

E Ενταξει ρε παιδια δεν ηταν και τελειως τραγικο :P

Εμενα με χαλασε που δεν ειχε καμια απολυτως συνοχη με τα προηγουμενα, πραγματικα ακυρα τα επισοδεια μεταξυ τους και δεν ειναι ουτε καν standalone

Σαν επισοδεια μου αρεσουν αρκετα μπορω να πω, τωρα στο συνολο το χανει παρα πολυ

Ελπιζω να καταφερει να παρει μια ροη η σειρα συντομα γιατι σαν στορυ αξιζει

Δημοσ.
Τραγικο επεισοδιο,τραγικη σκηνοθεσια..τραγικα ολα :P

Βασικα απο ιστορια αυτο ητα απλα μετριο αλλα η σκηνοθεσια ηταν τραγικη οντως. Ειδικα η σκηνη με το αντιαρματικο.

Δημοσ.

το καλυτερο επεισοδειο μεχρι τωρα ητανε το προμο τραιλερ!! απο εκει και περα ημαστε σε σταθερο κατηφορο.

Δεν καταλαβενω πως δεν βλεπετε οτι ειναι μια αρπαχτη και μιση. Μια σουμα ιδεων απο αλλες σειρες, κακο αλλα μαλλον φτηνο καστινγκ, μετρια σκηνοθεσια ακομα ποιο μετριο σεναριο. Ελεος με αυτον τον φαινς, μιλαει χωρις να κουναει το πηγουνι του και εχει ενα βλεμα λες και πεζει σε ιστορικο δραμα οπου τον εχει ποιασει δυσκοιλια

Δημοσ.
Ελεος με αυτον τον φαινς, μιλαει χωρις να κουναει το πηγουνι του και εχει ενα βλεμα λες και πεζει σε ιστορικο δραμα οπου τον εχει ποιασει δυσκοιλια

αχχαχαχαχααχχαχααχχααχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Δημοσ.

Προσωπικά βρίσκω κάπως υπερβολικά τα σχόλια περί ηθοποιίας και ειδικά περι σκηνοθεσίας.

Αυτό δε που βρίσκω εντελώς άσχετο είναι η σύγκριση με το Lost στο οποίο για τέσσερις σεζόν βλέπαμε ξέμπαρκα κομμάτια ενός παζλ τα οποία μόλις στην πέμπτη άρχισαν να συνδέονται.

Fyi παίζω τον δικηγόρο του διαβόλου - ούτε εμένα με έχει ενθουσιάσει η πορεία που φαίνεται να παίρνει αλλα θα δείξω υπομονη (*cough* Heroes *cough*) όσο μπορώ. Απλώς ήθελα να σχολιάσω καποια υπερβολικά κατακριτικά κατ εμέ σχόλια.

Δημοσ.

Έχωντας δει 3 επεισόδεια προς το παρόν η σειρά δείχνει πολλά υποσχόμενη και αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ακόμα και το προσωπικό στόρυ των χαρακτήρων μου αρέσει .

Δημοσ.
Έχωντας δει 3 επεισόδεια προς το παρόν η σειρά δείχνει πολλά υποσχόμενη και αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ακόμα και το προσωπικό στόρυ των χαρακτήρων μου αρέσει .

Ναι η out of the blue λεσβία, ο υποδόρια-ξέρω-ότι-θα-μου-φορέσει-κέρατα και ο νυν νεκρός :ρ

Πολύ χρόνο σπαταλάν για να τους αγαπήσουμε..(Το The L word δε πάει καλά από ότι φαίνεται για αυτό όπου χωράνε πάνε κ βάζουν λεσβίες:Ρ)

Δημοσ.

Καλα το λεσβιακο στορυ απλα τραγικο.

Οπως και το οτι τα οραματα επηρεασαν τις ερωτικες σχεσεις των πρωταγωνιστων καποιος πρεπει καποιος να τους πει οτι δε μας ενδιαφερει καθολου!

Παντως το 5ο μου φανηκε προχειρο σε αρκετα σημεια,αλλα καπως καλυτερο απο τα προηγουμενα 2

Ο Φαινς μου φανηκε τραγικος σε ορισμενες στιγμες.

Δημοσ.

καλά στο hearing πως είχε κάτσει έτσι ο φαινς? ακόμα και όταν του την έλεγε η μανταμ πρεσιντεντ είχε μια στάση "άντε να σας κάνω ποτάνα γρήγορα γιατί έχουμε και δουλειές"

Δημοσ.

Συμφωνω οτι η σειρα παει απτο κακο στο χειροτερο.

Διαφωνω μονο ως προς το Μυτιληνιο, καθοτι ΠΑΝΤΑ ειναι καλο να γλυφονται 2 γκομενακια, εκ των οποιων το ενα ειναι καλο κιολας.

Δημοσ.
Η ιστορια εξελισσεται πιο αργα και απο τον Επιταφειο.... 42 λεπτα επεισοδιο ολο μαλακιες

Ακριβως, οποιος δεν το εχει δει ακομα, απλα ας κανει ενα flashforward στα τελευτεα 5 λεπτα του επισοδειου και θα γλυτωσει κανα 30λεπτο απο τον χρονο του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...