Προς το περιεχόμενο

FlashForward

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατι τετοιο μου φανηκε.

Παντως το 3ο και το 4ο σαφως χειροτερα των προηγουμενων.

Ειδικα το τεταρτο μου θυμισε πολυ Lost και στο οτι ηταν αδιαφορο σχεδον ολη την ωρα (ενταξει το χουν κουρασει με το θεμα της γιατρου με τον αντρα της) και προσπαθουσε στο τελος να σε κρατησει για το επομενο.

Αν συνεχισει ετσι δε βλεπω προκοπη.

Δημοσ.

Ναι ρε γμτ. Ξεκίνησε τόσο κορυφαία και μας έχει τρελάνει στα ανούσια επεισόδια. Δηλαδή βαρέθηκα τόσο πολύ στα τελευταία 2 επεισόδια, που ακόμα και αν κάποτε ενώσουν τα στόρυ τους με ττην γενική ιστορία θα θυμηθώ πόσο πολύ με κούρασαν και δεν θα μ'αρέσει.

Δηλαδή εντάξει το τέταρτο που ξοδεύτηκε στο Ίτιο (ή όπως το λέγαν) ήταν χωρίς λόγο. Όπως και η βλακεία στο νοσοκομείο, λες και βλέπαμε επεισόδιο του Γκρέις Ανάτομι.

Αν συνεχίσουν στα ανούσια επεισόδια και εγώ θα την παρατήσω. Θέλουν και 3 σεζόν να

την κάνουν, θα μας βγάλουν την ψυχή.

Δημοσ.

Τι να σας πω, εμενα μου αρεσε οτι η ηθοποιεια εχει βελτιωθει και πως κανουν character building. Τι να πω, ισως ειμαι υπομονετικος και με ενδιαφερει περισσοτερο να βγει ενα καλο "φορματ" της σειρας και μετα βλεπουμε και για την εξελιξη, σε αντιθεση με τα 2 πρωτα που στην ουσια τι μου ελεγες την υποθεση, τι την εβλεπα την ιδια αγωνια θαχα αφου οι ερμηνιες και η σκηνοθεσια ηταν χαλια

Δημοσ.

Δηλαδη το ολο στορυ με τη γιατρο που δεν πιστευει στα οραματα λογω του τι ειδε,δεν ειναι λιγο gtpk?

Αυτο ειναι character building?

Δημοσ.

Βασικα ψιλοειναι εδω που τα λεμε...Η denial φαση ειναι υπαρκτη γυρω μας πχ σε αρρωστιες και δειχνει μαλιστα οτι αν και ανθρωπος της επιστημης απλα αρνειται να πιστεψει κατι επειδη δεν θελει

Δημοσ.

Να το ξεκινήσω ή θα είναι σαν το lost γαμάτο στις πρώτες σεζόν και μετά θα το τραβάνε από τα μαλλιά για να κάνουν πολλές σεζόν;

Αυτό το "οι παραγωγοί είπαν ότι μπορεί να διαρκέσει από 3 ως 7 σεζόν" που είπε ο sheik παραπάνω δεν μ'άρεσε καθόλου...:-D

Δημοσ.

Δε συγκρίνεται με τη καμία με τα πρώτα επεισόδια του Lost, τα οποία σαν έναρξη σειράς ήταν ότι πιο καθηλωτικό έχω δει (δεν έχω παρακολουθήσει βέβαια και τις άπειρες σειρές).

Παρά το ενδιαφέρον concept λείπει κάπως η αγωνία και το μυστήριο ως τώρα. Οι πρωταγωνιστές είναι ελαφρως αδιάφοροι, δλδ δε μπορεί εύκολα ο θεατής να ταυτιστεί με κάποιον (σε αντίθεση με το Lost) χωρίς να πιστεύω ότι οι ερμηνείες είναι κακές, περισσότερο για λάθος των σεναριογράφων μου κάνει.

Προς το παρών θα το συνεχίσω, μια και υπάρχει potential ακόμα.

Δημοσ.

Eγω θα σου προτεινα να πεις στον θειο να σου στειλει 3-4 ακομα να δουμε και εμεις που παει.

Το θεμα ειναι οτι φαινεται promising αλλα με το ελαττωμα οτι μεχρι στιγμης δεν συνδεεται τιποτα, για να σου δωσω να καταλαβεις σκεψου ας πουμε στο Λοστ που βρισκουνε το σημα της Ρουσω να μαθαινεις στα επομενα 20 λεπτα του επισοδειου οτι η Ρουσω ειανι 16 χρονια στο νησι και απλα στελνει ενα σημα.

Οπως και να το κανεις, απο μονο του σε ενα επισοδειο δεν ειναι wow effect.

Ετσι κιεδω, μεσα στο επισοδειο βλεπεις κατι που λες "Τι γινεται εδω" αλλα μεχρι το τελος οχι μονο καταλαβαινεις τι γινεται αλλα προς το παρον ειναι και ασχετο.

Μπορει στα επομενα 5 επισοδεια να συνδιαστουν ολα και να πεις τι γινεται ρε πουστη μου, αλλα μεχρι τοτε ειναι ενα serialiased σοου αλλα καταβαθος standalone(ελπιζω να μην σε μπερδεψα)

Παντως, πηρε το ΟΚ για φουλ σεζον-22 επισοδεια-και παει καλα στα ratings(το 4ο ας πουμε σημειωσε ανοδο)

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα.

Αξιζει μεχρι στιγμης σχετικα,αλλα μην εχεις και μεγαλες προσδοκιες.

Το Lost στην αρχη ηταν πολυ πιο καθηλωτικο,τι να λεμε.

Δημοσ.
Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα.

Αξιζει μεχρι στιγμης σχετικα,αλλα μην εχεις και μεγαλες προσδοκιες.

Το Lost στην αρχη ηταν πολυ πιο καθηλωτικο,τι να λεμε.

Εδώ με βρίσκεις αντίθετο, το λοστ στα πρώτα 15 επεισόδια ήταν βαρετότατο!

Δημοσ.
Εδώ με βρίσκεις αντίθετο, το λοστ στα πρώτα 15 επεισόδια ήταν βαρετότατο!

Ναι αλλά δεν σε είχε συνηθίσει στην τωρινή του πλοκή οπότε δεν το ένιωθες τόσο...

Δημοσ.

Δεν ξέρω ,αλλά έχω την εντύπωση π,ως όλοι είχαμε τρομερές προσδοκίες για το FlashForward ,με τόση διαφήμιση και με το σκεπτικό ότι ήρθε ο διάδοχος του lost, περιμέναμε κάτι τρομερό (ειδικά μετά το πρώτο επεισόδιο και με την εικόνα καταστροφής που ανέβαζε τα στάνταρ.

Πιστεύω ότι θέλει πίστωση χρόνου για να ξεκαθαρίσει το τοπίο ,τι παίζει με αυτή την σειρά.

Δημοσ.

Το Lost ξεκίνησε σαν μια ιστοριούλα ναυαγών (και συνέχισε έτσι για ΠΟΛΛΑ επεισόδια) με μια υποψία υπερφυσικού (θόρυβος από το δάσος, τι σκατά έπαθε ο πιλότος) - πιστεύω πως το πως κατέληξε δηλαδή ουδεμία σχέση έχει με το τι άφησαν να φανεί στα πρώτα επεισόδια.

Συμφωνώντας λοιπόν με αρκετούς από τους παραπάνω θεωρώ πως χρειάζεται λίγη υπομονή - αν μη τι άλλο εδώ σου ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι υπαρχει το μεταφυσικό στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Μερικά πραγματέλια..

O κινέζος, παίζει να κοιμόταν απλά την ώρα εκείνη; Και ξερωγώ ξυπνάει και πάει τρέχοντας μετά στον γάμο του και κλάινμάιν... Παίζει να έχει τυφλωθεί για κάποιο λόγο;

Επίσης η φάση που κλωτσάει το μπόνγκ με φάνηκε λίγο γελοία γιατί τα μούτρα του τσιντσαντσόν με θύμισαν harold and kumar..

Ο ύπνος είναι κάτι που δεν υπολόγισαν.. Δηλαδή τι σκατά.. Κανείς δεν κοιμόταν εκείνη την $@#$@$#η ώρα 6 μήνες μετά; Όλοι είχαν κάτι να δούν;

Κοιμισμένος πρέπει να ήταν ο μούσιας γιατί τα χρώματα κτλ του ff>> του παραπέμπουν σε θολή εικόνα ονείρου και όχι σε μελλοντική πραγματικότητα...

Μ'αρέσει το όλο μαύρα κοράκια άσπρα κοράκια στόρυ. Είδα μέχρι το 03 οπότε δεν είδα αν εξηγεί κάπως τα σύννεφα... Ελπίζω να είναι κάτι σπούκυ και σκέρυ και εντελώς tribalιστικό και παγανιστικό και να το χέσουν έτσι, και όχι με time και mind controlling devices και τσαντισμένους εξωγήινους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...