tzinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 η σειρα δεν εχει ιχνος προτοτυπιας, δανειζετε ιδεες δεξια και αριστερα, και προσπαθει να τις δεσει με ενα πολυ προχειρο σεναριο. Καθε σκηνη που περναει αισθανομαι οτι την εχω δει σε αλλη σειρα, αφου στο τελος αρχισα να σκεφτομαι οτι ο τυπος που ψαχνει την κορη του εχει εξεπιτιδες μουσια οπως ο τυπος στο τζερικο που τα ειχε με την μπαργουμαν! Ειναι το ιδιο ζευγαρι λολ, ο μουσιας και η μπαργουμαν. Οταν εβγαλε το βιβιλιο μου θυμισε πριζον μπρεικ, και εκει δεν ειχε κατι συντεταγμενες κρυμενες σε ενα βιβιλιο για πουλια? Μετα ατακες του στυλ leap of faith, ειναι σαν να ειναι βγαλμενες απο το λοστ. Οπως ηταν και η αρχη στον αυτοκινητοδρομο, ιδια σκηνη με το λοστ στο νησι. Και ηδη εχουμε πει πως η σειρα μοιαζει με 50 αλλες, σαν jericho, daybreak..... Στην σκηνη στην φυλακη προσπαθουν να φανουν μυστηριωδες και εξυπνη αλλα πετανε αρλουμπες και ο τροπος που παρουσιαζονται τα στοιχεια και οι ανακαλυψεις στις οποιες οδηγουν ειναι παιδικος. Αυτο το πραμα δεν ειναι σεναριο! Μετα οι δημιουργοι φαινεται να εχουν και λιγο χαζο χιουμορ, πχ με τον αστυνομο που λεει για το φλασμπακ στην χεστρα, η τον χοντρο που χορευε,...βλακειες που μονο ως comedy relief δεν λειτουργουν. Προσωπικα οταν ακουο τον προταγωνιστη ντετεκτιβ να μιλα μου ερχετε να κοιμηθω, αν και γενικα η σειρα βγαζει μια υπνηλια. Και συχενομαι τον τροπο που μεταξυ τους οι χαρακτηρες περνανε ερωτηματα, του στυλ "μπορουμε να αλλαξουμε το μελλον", "τι θα κανες αν ηξερες το μελλον".." ο κοσμος ειδε το μελλον και εν ξερει τι να κανει".....και βγαζουν και μια μιζερια συνεχεια. θα του δωσο 2 επεισοδια ακομα και αν δεν γινουν τρελες αποκαλυψεις που να δωσουν αλλο ρυθμο στην σειρα θα την κοψω.
status Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 η σειρα δεν εχει ιχνος προτοτυπιας, δανειζετε ιδεες δεξια και αριστερα, και προσπαθει να τις δεσει με ενα πολυ προχειρο σεναριο. Καθε σκηνη που περναει αισθανομαι οτι την εχω δει σε αλλη σειρα, αφου στο τελος αρχισα να σκεφτομαι οτι ο τυπος που ψαχνει την κορη του εχει εξεπιτιδες μουσια οπως ο τυπος στο τζερικο που τα ειχε με την μπαργουμαν! Ειναι το ιδιο ζευγαρι λολ, ο μουσιας και η μπαργουμαν. Οταν εβγαλε το βιβιλιο μου θυμισε πριζον μπρεικ, και εκει δεν ειχε κατι συντεταγμενες κρυμενες σε ενα βιβιλιο για πουλια? Μετα ατακες του στυλ leap of faith, ειναι σαν να ειναι βγαλμενες απο το λοστ. Οπως ηταν και η αρχη στον αυτοκινητοδρομο, ιδια σκηνη με το λοστ στο νησι. Και ηδη εχουμε πει πως η σειρα μοιαζει με 50 αλλες, σαν jericho, daybreak..... Στην σκηνη στην φυλακη προσπαθουν να φανουν μυστηριωδες και εξυπνη αλλα πετανε αρλουμπες και ο τροπος που παρουσιαζονται τα στοιχεια και οι ανακαλυψεις στις οποιες οδηγουν ειναι παιδικος. Αυτο το πραμα δεν ειναι σεναριο! Μετα οι δημιουργοι φαινεται να εχουν και λιγο χαζο χιουμορ, πχ με τον αστυνομο που λεει για το φλασμπακ στην χεστρα, η τον χοντρο που χορευε,...βλακειες που μονο ως comedy relief δεν λειτουργουν. Προσωπικα οταν ακουο τον προταγωνιστη ντετεκτιβ να μιλα μου ερχετε να κοιμηθω, αν και γενικα η σειρα βγαζει μια υπνηλια. θα του δωσο 2 επεισοδια ακομα και αν δεν γινουν τρελες αποκαλυψεις που να δωσουν αλλο ρυθμο στην σειρα θα την κοψω. Είσαι άδικος το Λοστ επί παραδείγματι δεν είχε αποκαλύψεις ούτε μέχρι το 12ο επεισόδιο της 1ης σεζόν. Κ αν είναι δυνατόν, μετά από τόσα χρόνια σειρών/ταινιών να μην βλέπεις παντού "κλισέ" παντού.
tzinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 δεν ειναι μονο θεμα αποκαλυψεων, δεν με νοιαζει τοσο αυτο, ειναι θεμα ποιοτητας σειρας, σεναριου, ηθοποιων, κεντρικης ιδεας....ολα αυτα με εχουν απογοητευσει σε αυτη την σειρα. Ενω στο λοστ αυτα με απογοητευσαν πολυ αργοτερα λοοοολ. Το ολο θεμα με τα κορακια παρουσιαστηκε γελεια, το πως φτασανε στο συμπερασμα για τα κορακια και τον πλυθησμο τους που βρηκανε ενας θεος ξερει πως, με ενα κλικ βρηκανε μια γραφικη παρασταση για τα κορακια, λοοολ. Και ολα αυτα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα μετα το συμβαν. Ειχανε βγαλει ολοκληρο συμπερασμα για τον παγκοσμιο πλυθησμο με τα κορακια, αλλα κανεις αλλος δεν τα ειχε δει να πεθαινουν μαζικα παρα μονο ο γερμανος. Στο συμβαν στο 91 ο πλυθησμος πεφτει κατακορυφα και μετα εκτοξευετε λολ! Στο συμβαν το καινουριο η πτωση φτανει στο σημειο εξαφανισης του ειδους και μετα αναβαινει γρηγορα! Μετα η τυπισα διαβαζει τις πληροφοριες και δειχνει να λεει 'cdc request for additional funding from dhs", οποτε αυτη λεει δεν λεει και τιποτα σημαντικο, ε μετα κοιταει ο μεγας ντετεκτιβ και ακριβως απο κατω εχει ως δια μαγειας μια καινουρια παραγραφο με εξτρα ινφο, και της λεει μα οχι κοιταξε και εδω λολ. Βαλτε το 40 λεπτο και το 40:12. Τα στοχεια ειναι μονοδιαστατα και τα πετανε το ενα λεπτο και το αλλο τους οδηγουν καπου χωρις ιδιατερη προσπαθεια η εξυπναδα, πολυ απλα κακο και προχειρο σεναριο. Μετα προλαβανε ηδη και κανανε τα flash forward ενοχλητικα δειχνοντας συνεχεια της ιδιες σκηνες λες και πρεπει να μας τις θυμιζουν καιε 10 λεπτα επεισοδιου
Sellers Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 με ενα κλικ βρηκανε μια γραφικη παρασταση για τα κορακια, λοοολ. ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
NOMIKOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Υπομονή κάποια επεισόδια ακόμα για να ξεκαθαρίσει τι παίζει.
raven3x7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Το επεισόδιο ήταν fail μονο και μονo γιατι δεν ειναι δυνατον να ειχε περασει απαρατήρητο οτι ψόφησαν τόσα κοράκια ταυτόχρονα
asxeth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μπορεί να το είχαν παρατηρήσει κάποιοι αλλά να μην το έμαθαν οι τύποι στο FBI. Τώρα που το σκέφτομαι, σίγουρα το είχαν παρατηρήσει οι επιστήμονες γιατί τα διαγράμματα δεν βγαίνουν από μόνα τους... κάποιος είχε καταχωρήσει τα στοιχεία. Απ' ότι θυμάμαι όμως δεν έχω δει μέχρι τώρα να ρωτάει κανένας κανέναν επιστήμονα. Είναι κάτι τύποι μετρίας αντιλήψεως που προσπαθούν μόνοι τους να λύσουν το μυστήριο. Είναι δυνατόν; Και η άλλη η ηλίθια μελλοντική γκαστρωμένη έλεγε συνέχεια ποιος νοιάζεται για τα κοράκια και τι μας νοιάζει εμάς, λες και κάθε μέρα ψοφάνε όλα τα κοράκια μαζί. Κατά τα άλλα, εγώ το βλέπω με ενδιαφέρον και είμαι περίεργη να δω που θα το πάνε... ελπίζω να συνεχίσει να μου κρατάει το ενδιαφέρον...
black_widow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Παρηγορήθηκα διαβάζοντας τα παραπάνω ποστ, λέω δεν μπορεί να φαίνεται τόσο μούφα η σειρά μόνο σε μένα ο γερμανός είδε τα ψόφια κοράκια κατά τη διάρκεια του φλας ή όταν συνήλθε από το φλας; Συμφωνώ με tzino για την παράγραφο , ως δια μαγείας εμφανίστηκε. Πολύ κρύα τα αστειάκια μου φανήκανε περί Britney Spears κ.λ.π. Το σενάριο μου θυμίζει το ηλίθιο σενάριο του prison break των τελευταιών επεισοδίων Δε με πείθει καθόλου μα καθόλου ο Φάινς στην ερμηνεία του
john1987 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 tzino σε αυτα που λες συμφωνω αλλα νομιζω οτι υπερβαλλεις λιγο. Ουτε την ηθοποιια τη λες κακη,μαλλον αδιαφορη. Αλλα στο τελευταιο επεισοδιο και μενα μου φανηκε προχειρο το σεναριο και οι συνδεσεις λιγο random. Μην ξεχνας οτι το Lost ειναι σειρα-φαινομενο,δεν μπορει να επαναληφθει...
sugata Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Έχοντας δει τα τρία επεισόδια της καινούριας σειράς... ΔΕΝ μπορώ να πω ότι είναι fail ή όχι. Ενδιαφέρον σενάριο έχει. Οι ηθοποιοί μ' αρέσουν (όχι όλοι, αλλά μ' αρέσουν). Δε νομίζω ότι παίζουν κακά. Μπορεί να είμαι στραβός, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Μάλλον έχω δει χειρότερα και πιο τραγικά. Βασικά έχει δυο δρόμους να διανύσει σαν σενάριο, για μένα. Επειδή έχουν δει το μέλλον, αντιδρούν ούτως ώστε να το εκπληρώσουν/αποτρέψουν. ή θα το πάνε στυλ "από τη μοίρα δεν ξεφεύγεις", και ό,τι είδαν θα συμβεί. ή θα αρχίσει ένα μπαράζ αλλαγών και νέων παραμέτρων που θα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα, φτάνοντας στο σημείο να χαλάσει η κεντρική ιδέα. Κουλά επεισοδίου ν. 3: 1) Ο νόου με την κοπέλα του. Αυτός ξέρει ότι δολοφονείται. Αυτή (λέει) ότι βλέπει το γάμο τους. Δυο διαφορετικές εκδοχές. Δυο διαφορετικά τέλη. Ή η κοπέλα είπε ψέμματα. (που είναι και το πιο εύκολο να συμβεί για το σενάριο) 2) Ο πρώην στρατιωτικός νυν μπεκρής χωρισμένος με νεκρή κόρη. Αυτός τη βλέπει ζωντανή, η εκσκαφή αποδεικνύει ότι είναι νεκρή. Λούπα που δεν βασίζεται σε διαφορά δυο οραμάτων, αλλά σε διαφορά πραγματικότητας - οράματος. 3) Ο πατέρας του αυτιστικού παιδιού, που στο 3ο επεισόδιο δεν υπάρχει σαν φιγούρα. Λες και απέτρεψαν αυτό το μέλλον. ή που θα γίνει κάτι και θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια. Τα κοράκια δεν είναι τόσο fail όσο φαίνεται. Ας το σκεφτούμε λίγο: συμβαίνει ένα παγκόσμιο μπλακάουτ. Την ίδια στιγμή που συμβαίνει, ψοφάνε και τα κοράκια. Με τι θα ασχοληθεί ο κόσμος; Με κάτι φαινομενικά άσχετο-ασύνδετο, ή με κάτι που απασχολεί όλον τον κόσμο; Σίγουρα κάποιοι θα το παρατηρούσαν και θα το κατέγραφαν. Πόση σημασία θα έδιναν εκείνη τη στιγμή όμως; Και γιατί να μην σκεφτούν και το πιο απλό: πως ό,τι συνέβη στους ανθρώπους, συνέβη και στα ζώα του πλανήτη. εύκολα εξηγήσιμο τότε -> πεθαίνουν όταν πρσκρούουν στο έδαφος. κι έτσι περνάει αρχικά απαρατήρητο. Εν αναμονή του επόμενου επεισοδίου...
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 1. Αν προσεξεις δειχνει τι βλεπει. Βλεπει ΕΝΑ γαμπρο-που θεωρει οτι ειναι ο Νοου-αλλα οχι καθαρα γιατι την τυφλωνει ο ηλιος. Μαλλον αλλον θα παντρευτει 2. Ο τυπος βλεπει μια που ΜΟΙΑΖΕΙ με την κορη του. Δεν σημαινει οτι ειναι κιολας 3. Δεν το εχω διαβασει αλλα λενε οτι στο βιβλιο ειναι κεντρικο προσωπο Για τα κορακια, τα παιδια λενε πως δεν το προσεξε κανεις οταν εγινε στην Αφρικη, οχι για τωρα. Βεβαια εγω δεν καταλαβα τι ηταν εκεινος ο πυργος, ισως, λεω ισως κανανε πρωτα ενα πειραμα στα κορακια και μετα στους ανθρωπους. Βεβαια δεν εχουμε μαθει γιατι ειδικα κορακια και οχι περιστερια και επισης τι συνεβη στα υπολοιπα ζωα του πλανητη
sugata Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εμένα για μιναρές μου έκανε Πάντως το γεγονός ότι πέρασε τότε απαρατήρητο δε μου κάνει και τόσο περίεργο. Αν το σκεφτείς λογικά, πόσα πράγματα γίνονται στον πλανήτη και η κοινή γνώμη δε γνωρίζει. super conspiracy theory... Για το 1. που λες, ναι το πρόσεξα, και το ίδιο είπα και γω στην αρχή. Αλλά μ' αρέσει περισσότερο η πιθανότητα να βάλουν δυο διαφορετικές εκδοχές. Το κάνει πιο μπέρδε το θέμα μετά.
paschalia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ο Μπενφορθ παίζει και κάπου αλλού σε κάποιο σήριαλ ? Σε μια αναλαμπή που είχα μόλις,μιας και στο προφιλ του στο ιμδβ δεν γράφει κάποιο γνωστό σήριαλ,νομίζω ότι είναι ο αθάνατος από το Λοστ. Όχι ο Τζεϊκόμπ αλλά αυτός που διοικούσε τους Άλλους. Σωστά ?
KaizerSoze Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Oχι, ειναι ο Νεστορ Καρμπονελ εκεινος Ο Μπενφορθ ποιος ειναι?Αν λες τον μαυρο επαιζε στα Law and Order SUV+Criminal Intent
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.