KaizerSoze Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Χμ,ναι, ενδιαφερον...ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Στο tv.com καποιος μεγενθυνε το poster της Oceanic και εχει το συνθηματακι "Perfect Safety Record" Θυμαστε που το συζητάγαμε στο τοπικ του Λοστ? Αρα ή είναι πριν το Λοστ ή το σχεδιο του Τζακ πετυχε Ακομα καλυτερο, παιζει να συνδεονται FF και Λοστ ως προς το ατυχημα/το blackout?? Μηπως τελικα το τελος του 5ου κυκλου του Λοστ προκαλεσε το συμβαν στο ΦλαςΦοργουορντ?
dismemberer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 amagad, αυτο θα πει πρωτοτυπια αν οντως παιζει κατι τετοιο
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Χμ,ναι, ενδιαφερον...ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!Στο tv.com καποιος μεγενθυνε το poster της Oceanic και εχει το συνθηματακι "Perfect Safety Record" Θυμαστε που το συζητάγαμε στο τοπικ του Λοστ? Αρα ή είναι πριν το Λοστ ή το σχεδιο του Τζακ πετυχε Ακομα καλυτερο, παιζει να συνδεονται FF και Λοστ ως προς το ατυχημα/το blackout?? Μηπως τελικα το τελος του 5ου κυκλου του Λοστ προκαλεσε το συμβαν στο ΦλαςΦοργουορντ? Εντάξει αν έκαναν crossover το λοστ με το ΦΦ τότε τι να πω, τελείωσαν οι αμερικανικές σειρές για εμένα!
soturin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Προφανώς inside joke ήτανε ρε παίδες, μην τρελαινόμαστε. Και στο fringe που ξεκίνησα να βλέπω ένας τύπος στο πρώτο επισόδειο είναι ο επιβάτης 108
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ωραιο και το νεο επεισοδειο. Εχω μια μικρη δοση αγωνιας για την συνεχεια. Γιατι να πεθανει ο Κορεατης-Stifler's Mom γαμω?
NOMIKOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ωραιο και το νεο επεισοδειο. Εχω μια μικρη δοση αγωνιας για την συνεχεια. Γιατι να πεθανει ο Κορεατης-Stifler's Mom γαμω? ποτε προλάβες και το ειδες!!!
status Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ποτε προλάβες και το ειδες!!! Το έχει ο θείος.. Κ εμένα κατέβηκε από το πρωί..αλλά τώρα είμαι στην δουλειά γαμώτο!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Για την ακριβεια τα βλεπω απο το sidereel (ονλινε).
KaizerSoze Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 zenzo με εψησες τρελα για Smolin αλλα και το Elegant Universe Aπο ποιο προτινεις να αρχισω?
john1987 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Παιδια πολυ ωραια η σειρα. Ωστοσο,το cast δε σας φαινεται λιγο αχρωμο?
KaizerSoze Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 To cast μου φαινεται παρα πολυ στημενο! Ο μαυρος επαιζε στο l&o:ci και ηταν πολυ καλος, ο Φαινς ειναι απο τα πιο γνωστα ονοματα, η "Πενελοπε" στο Λοστ μου αρεσε, γενικα εχει καλους ηθοποιους. Αλλα που να με παρει, ξερεις απο 10 λεπτα πριν τι αντιδραση θα εχουν και ειναι αυτη που εχουν 500 αλλοι ηθοποιοι. Αυτος ο Goyer σκεφτομαι οτι σαν σεναριογραφος ειναι σουπερ-batman begins, blade- αλλα σαν σκηνοθετης-blade 3-δεν ειναι χαλιας, ειναι απλα τραγικα κοινοτυπος.
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Καλα αυτο που με ξένισε τρομερά σε αυτο το επεισόδιο, ήταν το σκηνικό με τον αρχηγό του FBI οταν εξηγούσε που τον πέτυχε το FlashForward. Το βρήκα αρκετά ηλίθιο τον τρόπο.
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Αλλα που να με παρει, ξερεις απο 10 λεπτα πριν τι αντιδραση θα εχουν και ειναι αυτη που εχουν 500 αλλοι ηθοποιοι. Σώπα καλέ... Υπερβολικό σε βρίσκω. Θες να πεις κάτι για την νέα γενιά Αμερικάνων ηθοποιών ?
john1987 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Εμενα μονο ο μαυρος μου αρεσε. Ουτε αυτη απο το Lost ουτε ο πρωταγωνιστης μου λενε κατι.Δεν ξερω δεν μπορω να ταυτιστω μαζι τους..
KaizerSoze Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 @ΑΝΗΛΙΚΟΣ Αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου, αυτη τη σκηνη. Αθλια και σε τελειως ακυρο σημειο @Σελερς Εχω δει 3 απο τους ηθοποιους σε πολυ καλυτερες ερμηνειες, για μενα ο σκηνοθετης φταιει 100% γιατι σου λεω, τους εχω δει και δεν ειναι ασχημη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.