papahlamidas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω εάν το έχει πει κανείς αλλά η σειρά όπως με πληροφόρησε ο φίλτατος status είναι βασισμένη σε μυθιστόρημα που γράφτηκε το 1999. Οπότε μπορεί κανείς να ξέρει είδη το τι θα γίνει εάν δεν αλλάξουν κάτι.
Sellers Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Σοβαρά??? Πως λέγεται το μυθιστόρημα? Flash Forward πάλι ? Εδιτ: Μόνος μου ρωτάω, μόνος μου απαντάω, το βιβλίο είναι του Robert J. Sawyer. Ιδού: http://en.wikipedia.org/wiki/Flashforward_(novel) Εδιτ 2: Χμμμμ... Στο αρχικό μυθιστόρημα υπάρχουν 2 βασικές διαφορές. Πρώτον ο πρωταγωνιστής, κανονικά δεν είναι ο Mark Benford που είναι πράκτορας του FBI αλλά ο Lloyd Simcoe που είναι φυσικός. Αλλά διαβάζω ότι θα εμφανιστεί και αυτός στην σειρά. Δεύτερον στο βιβλίο το flash forward δεν έδειξε τι θα γίνει 6 μήνες μετά αλλά 21 χρόνια μετά!!! Ψήθηκα γερά πάντως με την σειρά.
status Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Σοβαρά??? Πως λέγεται το μυθιστόρημα? Flash Forward πάλι ? Εδιτ: Μόνος μου ρωτάω, μόνος μου απαντάω, το βιβλίο είναι του Robert J. Sawyer. Ιδού: http://en.wikipedia.org/wiki/Flashforward_(novel) Αξίζει να το διαβάσεις edit: Σίγουρα σε 21 χρόνια να μην υπάρχει η σειρά...σε έξι μήνες όμως ναι :Ρ
Sellers Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Αξίζει να το διαβάσεις Γιες, αι γουιλ ντού ιτ. Πετάγομαι στην Πρωτοπορία...
soturin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 @soturin Ψαξε στο google για CTCs. Closed time-like curves, τα διαβασα σε ενα μυθηστορημα αλλα ειναι υπαρκτη θεωρια της Φυσικης. Eιδικα τι σημαινουν για ενα συμπαν ή Brane με wormhole μορφη Παντα βεβαια να ξερεις οτι παιζει και το δραματικο της σειρας ετσι? Δηλαδη αυτο ακριβως να ειναι ενα απο τα θεματα, οπως και στο Λοστ, fate vs free will. Κατα τη γνωμη μου θα παιξει πολυ αυτο το μοτιβο Παρατηρησε κανεις αλλος οτι οπως η oceanic στο Λοστ εδω υπαρχει η red panda?Υπαρχει στον πινακα του ντεντεκτιβ και υπαρχει και σε ενα φορτηγακι εκει που ψαχνει τον φιλο του. Εμενα η απορια μου ειναι η εξης, υποτιθεται ολοι πανε 6 μηνες μπροστα. Αν η σεζον παει για του χρονου, του χρονου τι θα γινει?Νεο επισοδειο?Ή θα παει σαν το Λοστ οπου υποτιθεται ειμασταν ακομα 2004? ουυυ thanks ΑΝ, το πάνε έστω να υπονοούν κάτι τέτοιο, οk, υπομονή soturin
status Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Γιες, αι γουιλ ντού ιτ.Πετάγομαι στην Πρωτοπορία... Πέρυσι το διάβασα από Βι.Αερ. βιβλίο αεροδρομίου σε αγγλική γλώσσα :Ρ
KaizerSoze Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ο Lloyd Simcoe που είναι φυσικός. Αλλά διαβάζω ότι θα εμφανιστεί και αυτός στην σειρά. Εχει ηδη εμφανιστει, ειναι ο μπαμπας του παιδιου που θα π#@$ την γυναικα του αστυνομικου Σατουριν Αν σου αρεσουν αυτα εχω και ενα ωραιο λινκ απο το πανεπιστημιο του Stanford(Νομιζω) ετσι με παραδοξα, ταξιδι στο χρΟνο branes, ctc κτλ Γαμωτο θα ηθελα να διαβασω ακομα κανενα βιβλιαρακι σαν το χρονικο του χρονου, απλοποιημενο μεν αλλα για πραγματικη Φυσικη. Οτι εχω βρει είναι η παπαρια της πλακας ή για ακαδημαικους
papahlamidas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πέρυσι το διάβασα από Βι.Αερ. βιβλίο αεροδρομίου σε αγγλική γλώσσα :Ρ Βρήκα ένα E-Book που είναι 181 σελίδες υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό ;
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα η απορια μου ειναι η εξης, υποτιθεται ολοι πανε 6 μηνες μπροστα. Αν η σεζον παει για του χρονου, του χρονου τι θα γινει?Νεο επισοδειο?Ή θα παει σαν το Λοστ οπου υποτιθεται ειμασταν ακομα 2004? Έχω και εγώ την ίδια απορία. Σίγουρα με λίγη φαντασία κάτι θα βρουν για να συνεχίσουν το arc, και αν είναι έξυπνοι θα καταφέρουν να διευρύνουν ανά σεζόν το όλο θέμα. Ωστόσο ο τίτλος είναι αρκετά σαφής και δε ξέρω κατά πόσο δίνει περιθώρια να δούμε κάτι διαφορετικό. Πρέπει να δούμε και μερικά επεισόδια ακόμα για να καταλάβουμε και το format της εξιστόρησης, τους ρυθμούς κλπ. Επίσης, από ό,τι καταλαβαίνω το ABC έχει σε πρώτη φάση συμφωνήσει για την παραγωγή 13 επεισοδίων μόνο. Μέχρι στιγμής -είναι και νωρίς- δεν έχει κάνει την "ανανέωση" για μια πλήρη season. Ή μήπως οι season του FF θα έχουν μόνο 13 επεισόδια (αλά Dexter, Breaking Bad κλπ (; ) . Γιατί αν ισχύει η πρώτη περίπτωση τότε λογικά θα πρέπει να υπάρχει κάποιο (δευτερεύον) σχέδιο ολοκλήρωσης της ιστορίας στα 13 πρώτα επεισόδια ή τουλάχιστο απόπειρας κλεισίματος του βασικού story arc. Που σημαίνει ότι μπορεί το εξάμηνο να έχει περάσει μέχρι το 13ο επεισόδιο και μετά (στην υπόλοιπη season αν ανανεωθεί) να έχουμε νέο συμβάν ή "game changer" .
soturin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει ηδη εμφανιστει, ειναι ο μπαμπας του παιδιου που θα π#@$ την γυναικα του αστυνομικου Σατουριν Αν σου αρεσουν αυτα εχω και ενα ωραιο λινκ απο το πανεπιστημιο του Stanford(Νομιζω) ετσι με παραδοξα, ταξιδι στο χρΟνο branes, ctc κτλ Γαμωτο θα ηθελα να διαβασω ακομα κανενα βιβλιαρακι σαν το χρονικο του χρονου, απλοποιημενο μεν αλλα για πραγματικη Φυσικη. Οτι εχω βρει είναι η παπαρια της πλακας ή για ακαδημαικους Deliver please, αν και χρονικό του χρόνου ακόμα δεν έχω διαβάσει, ας υπάρχει
zenso Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Γαμωτο θα ηθελα να διαβασω ακομα κανενα βιβλιαρακι σαν το χρονικο του χρονου, απλοποιημενο μεν αλλα για πραγματικη Φυσικη. Οτι εχω βρει είναι η παπαρια της πλακας ή για ακαδημαικους Λίγο offtopic,αλλά έχεις τσεκάρει Paul Davies / Lee Smolin? Σχετικά non-technical,και πολύ ενδιαφέροντα βιβλία - imo.
skiabox Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πολλα υποσχομενη σειρα αλλα θα ηθελα να δω 3-4 επεισοδια για να δουμε μηπως γινει σουπα και αυτη οπως εγινε με το πολυδιαφημησμενο fringe περυσι! Επισης περιμενω με ανυπομονησια να δω φετος το 'V' !
KaizerSoze Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πολλα υποσχομενη σειρα αλλα θα ηθελα να δω 3-4 επεισοδια για να δουμε μηπως γινει σουπα και αυτη οπως εγινε με το πολυδιαφημησμενο fringe περυσι!Επισης περιμενω με ανυπομονησια να δω φετος το 'V' ! Mπαρδον? zenzo Συγκεκριμενο βιβλίο ή έτσι γενικα? Δεν εχω διαβασει καθολου
zenso Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 zenzoΣυγκεκριμενο βιβλίο ή έτσι γενικα? Δεν εχω διαβασει καθολου Από Davies έχω διαβάσει τα About Time και Fifth Miracle. Το πρώτο δε νομίζω πως έχει να δώσει πολλά σε κάποιον που'χει διαβάσει το Χρονικό του Χρόνου,το δεύτερο αφορά θεωρίες φυσικής/βιολογίας για τη προέλευση της ζωής. Είναι τουλάχιστον δεκαετίας όμως,και ίσως ξεπερασμένα σε κάποιους τομείς.Good reads though,με αρκετά φιλοσοφικές προσεγγίσεις. Από Smolin τα The Trouble With Physics και Three Roads to Quantum Gravity . Σε γενικές γραμμές ευκολοδιάβαστα,αν και σε σημεία έχανα τη μπάλα - κυρίως στο δεύτερο. Πολύ ενδιαφέροντα πάντως,με αναλύσεις/κριτικές των πιο σύγχρονων θεωριών. Θυμήθηκα και το Elegant Universe του Greene,ίσως το πιο δημοφιλές για την (εκλαϊκευμένη) θεωρία χορδών.
john1987 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Απο Davies εχω διαβασει και εγω το Θεος και μονετερνα φυσικη.Πολυ ωραιο βιβλιο...Ειναι του 80κατι νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.