Προς το περιεχόμενο

FlashForward

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως για την ιστορια, οι παραγωγοι θελοντας μαλλον να αποφυγουν ερωτησεις του στυλ "ξερετε πως θα τελειωσει?" με τις οποιες βομβαρδιστηκαν οι του Lost, δηλωσαν οτι η ιστορια μπορει να φτασει απο 3 μεχρι 7 σαιζον.

Ειπαν οτι ξερουν ηδη ακομα και την τελευταια σκηνη και πως για να δειξουν την ολη μυθολογια που εχουν στο μυαλο τους θελουν οπωσδηποτε 3 σαιζον ενω αναλογα με την αποφαση του καναλιου μπορουν να το "τραβηξουν" μεχρι 7.

Αν μη τι αλλο, ειναι ειλικρινεις :-)

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ο ντετέκτιβ-πρωταγωνιστής δεν μοιάζει πολύ με τον Ρίτσαρτν του Λόστ???

για κάποιο λόγο θα έλεγα ότι ο Richard του Lost (που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του) μοιάζει με τον Joseph Fiennes (ο αδερφός του Ralph ήταν στον Άγγλο Ασθενή και στο Harry Potter έτσι?) που όπως και να το κάνουμε είναι πιο διάσημος λόγω του κινηματογράφου (βλέπε Shakespeare in Love, Elizabeth, Enemy at the Gates)

Δημοσ.

Nαι αλλα εμεις αγαπάμε Ρίτσαρντ, γιατι ειναι τοσο άντρας που δεν φοβάται να φορέσει σκιά ματιών!

Και οχι εναν ξενέρωτο που εχει παίξει στον Ερωτευμένο Σεξπιρ!:P

• Super Moderators
Δημοσ.

ας αγαπάτε και τον τελεύταιο κομπάρσο, το γεγόνος ότι δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του δεν αλλάζει :P

http://www.imdb.com/title/tt0411008/fullcredits#cast

btw o Vincent (το σκυλί) έχει "παίξει" σε περισσότερα episodes από τον Richard... :o

Δημοσ.
btw o Vincent (το σκυλί) έχει "παίξει" σε περισσότερα episodes από τον Richard... :o

Διακρίνω μια μικρή έχθρα.

Μήπως ζηλεύεις που ο Ρίτσαρτν έχει τον απέθαντο, ενώ εμείς όλοι κάποια μέρα θα τα τινάξουμε?

• Super Moderators
Δημοσ.

το 2012 θα καταστραφεί ο πλανήτης, δεν πρόκειται να την γλυτώσει ούτε αυτός...

Δημοσ.

Παιδιά, sorry αλλά (spoiler και για lost)

κανέναν δεν ενόχλησε το ότι η σειρά στηρίζεται στο κλασσικό παράδοξο των ταξιδιών (έστω νοητικών) στο χρόνο; "Έχω ένα χαρτί με ένα όνομα γιατί θυμάμαι ότι είδα ότι θα το έχω και γι αυτό αποφάσισα να το γράψω και να το χω".

Δεν είναι άλλο ένα lost, το lost ξηγήθηκε στο χειρισμό του χρόνου, ακόμα και το "λοκ λέει στον ρίτσαρντ να πει στον λοκ", λύθηκε ως παράδοξο.

Και το θέμα είναι πως δεν είναι μια λεπτομέρεια που τους ξέφυγε, όλες οι μελλοντικές μνήμες αφορούν ανθρώπους που τις έχουν ήδη δει.

Ενδιαφέρον σαν ιδέα, αλλά τεράστια τρύπα αυτό το πράγμα, εκτός (αν και δε βλέπω πώς) το φινάλε σήμαινε κάτι παραπάνω και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα (με το απλά εννοώ ότι πράγματι ισχύει αυτό που πιστεύουν τώρα, άρα και το κενό στο σενάριο), αλλά συμβαίνει κάτι που το δένει καλύτερα.

Δημοσ.
O Richard ομως επαιξε στην UBER-μεγιστη ταινιαρα The Dark Knight :-D

Αλήθεια; Ούτε που τον θυμάμαι....:o:o:o

Στο θέμα μας, η σειρά μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Το σενάριο έχει ένα ενδιαφέρον, όμως ο πρωταγωνιστής με χαλάει, δε με πείθει ρε παιδί μου :-D ( εντάξει πρώτο επεισόδιο, μπορεί να αλλάξω γνώμη)

Η πρώτη σκηνή με τον πρωταγωνιστή να συνέρχεται από τις παραισθήσεις και τις κραυγές βοήθειας να ακούγονται μου θύμισε σκηνή του πρώτου επεισοδίου Lost με τον Jack, το γιατί δεν το ξέρω...:lol:

Αnyway, θα την συνεχίσω την σειρά, έψαχνα κάποια σειρά να αντικαταστήσω το heroes στο πρόγραμμα μου ( τέλειωσε και η δικιά μου υπομονή:lol:)

Δημοσ.

@soturin

Ψαξε στο google για CTCs. Closed time-like curves, τα διαβασα σε ενα μυθηστορημα αλλα ειναι υπαρκτη θεωρια της Φυσικης. Eιδικα τι σημαινουν για ενα συμπαν ή Brane με wormhole μορφη

Παντα βεβαια να ξερεις οτι παιζει και το δραματικο της σειρας ετσι? Δηλαδη αυτο ακριβως να ειναι ενα απο τα θεματα, οπως και στο Λοστ, fate vs free will. Κατα τη γνωμη μου θα παιξει πολυ αυτο το μοτιβο

Παρατηρησε κανεις αλλος οτι οπως η oceanic στο Λοστ εδω υπαρχει η red panda?Υπαρχει στον πινακα του ντεντεκτιβ και υπαρχει και σε ενα φορτηγακι εκει που ψαχνει τον φιλο του.

Εμενα η απορια μου ειναι η εξης, υποτιθεται ολοι πανε 6 μηνες μπροστα. Αν η σεζον παει για του χρονου, του χρονου τι θα γινει?Νεο επισοδειο?Ή θα παει σαν το Λοστ οπου υποτιθεται ειμασταν ακομα 2004?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...