therock Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Dungeons & Dragons.... Heh, και εγω αυτο σκεφτηκα.
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Και Dimitris Diamantidis μπορεις να πεις... Βρε ό,τι θες μπορείς να πεις, εσύ ήξερες μια χαρά σε τι αναφερόμουν. Τυχαίο; Δε νομίζω Y.G. Δε σας έχει σπάσει τα νεύρα η παραπάνω φράση;
therock Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Τυχαίο; Δε νομίζω Y.G. Δε σας έχει σπάσει τα νεύρα η παραπάνω φράση; Πριν λιγο που ετρωγαα το μεσημεριανο μου και εφαγα φλασια και αυτο ακριβως σκεφτομουνα. Ενταξει καλο το τυπακι που την καθιερωσε σαν catchphrase, αλλα εχω βαρεθει να ακουω τον καθενα να πεταγεται να λεει "τυχαιο" και εναν αλλο να συμπληρωνει "δεν νομιζω", και να γελαει ολη η παρεα λες και προκειται για κατι φρεσκο. Παει καηκε και αυτο το αστειο, παμε για αλλα ;p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Dungeons & Dragons.... αυτό είναι DnD
manosfp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Θες να πεις ότι το να σωριάζεσαι δημόσια μαζί με καμιά δεκαριά άτομα στην Παραλία Θεσσαλονίκης για δύο λεπτά, για να αρθεί η απόφαση ενός αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου να "κόψει" μια τηλεοπτική σειρά, δεν είναι υπερβολικό, παράλογο και τραγικό; Για τις υπόλοιπες αλλαγές που συντελούνται γύρω σου φρόντισες να κάνεις κάτι ανάλογο; Γιατί τώρα που το σκέφτομαι κάτι ανάλογο για το ασφαλιστικό θα ήταν σούπερ. Επίσης όταν σκας μύτη σε μία παρέα δεν αρχίζεις να βρίσεις στη δεύτερη κουβέντα σου τους υπόλοιπους που πριν δυο λεπτά αγνοούσαν την ύπαρξή σου, επειδή είπαν τη γνώμη τους και έκριναν κάτι που εσύ παρέθεσες προς ανάγνωση και κριτική. Η ευγένεια είναι αρετή. Εσύ και η επιθετικότητά σου κάνουν άσχημη εντύπωση. Για να τελειώνουμε, ξαναλέω ότι θεωρώ τραγικό το όλο σκηνικό, και στο λέει αυτό κάποιος που γενικά βλέπει πολλές σειρές και ακόμα κλαίει με μαύρο δάκρυ που έκοψαν μία που του άρεσε. Αλλά κάπου μπαίνει μια γραμμή μεταξύ ζωής και σειρών/ταινιών. Αν το ποστ ήταν κατεξοχήν χαβαλεδιάρικο και εν γνώση του καμμένο δεν θα έγραφα καν. Το ότι το πλασάρετε σαν έναν σοβαρό και αγνό "αγώνα" με έκανε να απαντήσω. Μου θυμίζετε τις γιαγιάδες που συζητάνε στα τηλέφωνα τι έγινε στη Λάμψη, μιλώντας λες και πρόκειται για πραγματικά γεγονότα. Και δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω, βλέποντας νέους ανθρώπους να συμμετέχουν. Over & out. +100000000. Στενοχωρηθηκα που κόπηκε, δεν σκοπεύω όμως να πάρω την καραμπίνα και να πάω σε κανένα παιδικό σταθμό να θερισω καμιά πεντακοσαριά παιδάκια για διαμαρτυρία. Sent from my iPhone using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.