yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Εσύ δεν ήσουν ρε που γκρίνιαζες ότι όλο για το Carnivale λέγαμε; Όχι, με μπερδεύεις με κάποιο άλλο.
Members gsarig Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Σκεφτείτε να κοβόταν το Breaking Bad και να βγαίναμε να κάναμε ομαδικές μεθαδόνες... ή ακόμα χειρότερα, να κοβόταν το Dexter και να αρχίζαμε να σφάζουμε εγκληματίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Σκεφτείτε να κοβόταν το Breaking Bad και να βγαίναμε να κάναμε ομαδικές μεθαδόνες... ή ακόμα χειρότερα, να κοβόταν το Dexter και να αρχίζαμε να σφάζουμε εγκληματίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Sellers Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δεν μπορούσαν να κόψουν κανένα L-Word ρε πούστη μου? Ποιος ξέρει τι θα κάναν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δεν μπορούσαν να κόψουν κανένα L-Word ρε πούστη μου? Ποιος ξέρει τι θα κάναν. http://www.tvrage.com/The_L_Word Canceled/Ended το έχει...ποιο από τα 2 ισχύει, το 2ο?
status Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 http://www.tvrage.com/The_L_Word Canceled/Ended το έχει...ποιο από τα 2 ισχύει, το 2ο? Ετοιμάζουν σπιν οφφ με μια από της πρωταγωνίστριες να μπαίνει φυλακή
Sellers Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ετοιμάζουν σπιν οφφ με μια από της πρωταγωνίστριες να μπαίνει φυλακή Ενημερωμένο σε βρίσκω και ανησυχώ. Πες μου πως νιώθεις:
status Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ενημερωμένο σε βρίσκω και ανησυχώ. Πες μου πως νιώθεις: Μια φούντωση μια φλόγα... Ε έτυχε και το διάβασα βρε φιλενάδα!:Ρ
Sellers Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ε έτυχε και το διάβασα βρε φιλενάδα!:Ρ Μτς... Μένιο... Αφου σ'έχω πει μ'ενοχλεί.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Παμε λιγο στο πραγματικα ενδιαφερον κομματι του τοπικ Three Roads.Γράφει εν συντομία για διάφορες θεωρίες. Ο Greene "εξηγεί" τις χορδές στο EU,ίσως καλύτερο για δεύτερο και Trouble with physics μετά,κριτική του Smolin στη string theory και τη προσέγγιση της. Ηρθε η ωρα των 3 δρομων Αντεχεται στα Αγγλικα? Στην Ελλαδα το εχουν 25€ οταν το Play το έχει 10€
yannis27gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ακόμα δεν ξεπέρασες DD και The Constant / Lost; Εμμονές, εμμονές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.