Deponakias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Deponakia, δεν πήγαινε σε εσένα το πρώτο μέρος του ποστ, σε εσένα είπα απλά ότι δεν ήξερα ότι δεν υπάρχουν φανς εδώ μέσα! lol Αφου ειπες 2ος στο τοπικ,νομιζα οτι πηγαινε σε μενα...
DEADPOOL Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ε εσύ πρώτος απάντησες στο θέμα. ( για απαντήσεις μιλούσα, χωρίς να μετράω εμένα. )
konnak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Θες να πεις ότι το να σωριάζεσαι δημόσια μαζί με καμιά δεκαριά άτομα στην Παραλία Θεσσαλονίκης για δύο λεπτά, για να αρθεί η απόφαση ενός αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου να "κόψει" μια τηλεοπτική σειρά, δεν είναι υπερβολικό, παράλογο και τραγικό; Για τις υπόλοιπες αλλαγές που συντελούνται γύρω σου φρόντισες να κάνεις κάτι ανάλογο; Γιατί τώρα που το σκέφτομαι κάτι ανάλογο για το ασφαλιστικό θα ήταν σούπερ. Επίσης όταν σκας μύτη σε μία παρέα δεν αρχίζεις να βρίσεις στη δεύτερη κουβέντα σου τους υπόλοιπους που πριν δυο λεπτά αγνοούσαν την ύπαρξή σου, επειδή είπαν τη γνώμη τους και έκριναν κάτι που εσύ παρέθεσες προς ανάγνωση και κριτική. Η ευγένεια είναι αρετή. Εσύ και η επιθετικότητά σου κάνουν άσχημη εντύπωση. Για να τελειώνουμε, ξαναλέω ότι θεωρώ τραγικό το όλο σκηνικό, και στο λέει αυτό κάποιος που γενικά βλέπει πολλές σειρές και ακόμα κλαίει με μαύρο δάκρυ που έκοψαν μία που του άρεσε. Αλλά κάπου μπαίνει μια γραμμή μεταξύ ζωής και σειρών/ταινιών. Αν το ποστ ήταν κατεξοχήν χαβαλεδιάρικο και εν γνώση του καμμένο δεν θα έγραφα καν. Το ότι το πλασάρετε σαν έναν σοβαρό και αγνό "αγώνα" με έκανε να απαντήσω. Μου θυμίζετε τις γιαγιάδες που συζητάνε στα τηλέφωνα τι έγινε στη Λάμψη, μιλώντας λες και πρόκειται για πραγματικά γεγονότα. Και δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω, βλέποντας νέους ανθρώπους να συμμετέχουν. Over & out.
status Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 DEADPOOL η σειρά μπορεί να τελείωσε αλλά το βιβλίο υπάρχει ακόμα. (τόσο ντόρος για μια αποτυχημένη μεταφορά; )
DEADPOOL Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Οκ, και τι θέλεις να πεις μ'αυτό? Το ξέρω, όπως επίσης υπάρχει και η πρώτη σεζόν ακόμα. Για το αποτυχημένη.. ξέρεις τι, κάτι που εσύ θεωρείς αποτυχημένο κάποιος άλλος μπορεί να μην το θεωρεί. ( υπάρχει κ αυτό σαν σκέψη ). Αν γίνεται και ντόρος όπως λες, ε κάτι σημαίνει αυτό.. γούστα είναι αυτά φίλε. Σ'εσένα δεν αρέσει, σ'εμένα αρέσει, τι να κάνουμε.
Sellers Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Φίλε deadpool ας ηρεμήσουμε λίγο να κάνουμε ήρεμα και πολιτισμένα μια όμορφη κουβέντα. Αυτό που πολύ σωστά λέει ο konnak είναι ότι η ''διαμαρτυρία'' που κάνετε, είναι σαν τις ''καταλήψεις'' που κάναμε στο σχολείο για να πέσει η τιμή της τυρόπιτας στο κυλικείο. Είναι κάπως ρε παιδί μου το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα προβλήματα στον κόσμο και μια ομάδα 50-60 ατόμων (ε δεν νομίζω να είστε και παραπάνω) να κάνει μια πρωτότυπη (κατα τ'άλλα) διαμαρτυρία για να συνεχίσει μια μετριότατη αμερικάνικη σειρά. Αυτό απλά. Στο θέμα του γούστου που αναφέρθηκες, δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση. Πιστεύω ότι ο konnak (και ο κάθε konnak) θα ήταν αντίθετος σε κάτι τέτοιο ακόμα και αν ήταν για μια σειρά που του αρέσει (όπως η βαρετίλα το carnivale π.χ)
DEADPOOL Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δηλαδή για να καταλαβω konnak, αν το κάναμε π.χ. για την οικ. κρίση ας πούμε θα έλεγες και μπράβο? Σε χαλάει που γίνεται για μια σειρά? Κανείς δεν είπε ότι ζούμε για την οποιαδήποτε σειρά, ούτε μαύρο δάκρυ ρίχνουμε, δλδ να λέμε και τα πράγματα με τ'όνομα τους, τα 2/3 απ'αυτούς που ήρθαν και απ'αυτούς που θα έρθουν στο επόμενο δεν έχει δει ούτε ένα επισόδειο από τη συγκεκριμένη σειρά, και μερικοί δεν ήξεραν καν για ποια το κάνουν, απλά για τον χαβαλέ ήρθαν, για να κτλβεις δλδ μιας και απ'ότι κτλβαινω το βρίσκεις ηλίθιο όλο αυτό που κάνουμε επειδή το κάνουμε για τη σειρά και μαλλον πιστεύεις ότι είμαστε τίποτα τρελαμένα και έχουμε δει ξέρω γω κάθε επ. 100 φορές. Τέσπα, και κριτική θα δεχθώ και απ'όλα, ( στο βίντεο ) το ποστ εγώ το έκανα για να μαζέψουμε απλά περισσότερα άτομα, αυτό. Δεν ζήτησα γνώμη για το αν το κάναμε καλά ή αν συμφωνεί κανείς με την πράξη μας. Για το αν θέλει κάποιος να έρθει ή όχι έγραψα. Τώρα κάνοντας κριτική, ακόμα και αρνητική, πιστεύω πως μπορείς να τη πεις και καλο-προαίρετα, και όχι με τα παραπάνω, είδες 10-20 άτομα να κάνουν κάτι και το βρίσκεις λάθος οκ, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σου πω μαγκιά μας και καμάρι μας.. απλά τι να πω, ο καθένας κάνει αυτό που θέλει. Δεν θέλεις να έρθεις? Πες δεν μαρέσει εμένα η σειρά, και τελειώνει εκεί, το να κοροιδεύεις και να αρχίζεις όλο αυτό, να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση και να μη βγαίνει νόημα, δεν λέει κάτι. Και τέλος όχι όπως είπα και πριν δεν το θεωρώ παράλογο και τραγικό και δεν ξέρω τι, γιατί όπως ξανά-είπα για τον χαβαλέ μας πηγαίνουμε, έχει κ αυτό τη πλάκα του.. και πίστεψε με από το να ξοδεύω σε καφέ και να λιώνω σε κάποιο μαγαζί τον λίγο ελεύθερο χρόνο που διαθέτω, προτιμάω να πάω στο παρκάκι και να ρίξω και μια λιποθυμία. Τέσπα, είναι πως το βλέπεις, δεν συμφωνείς μ'αυτό οκ, αλλά τώρα και κάποιος να θέλει να έρθει, μπαίνοντας εδώ, να βλέπει να κράζεις τον άλλο που απλά έκανε ένα ποστ για ενημέρωση περί του θέματος το βρίσκεις οκ? Πάλι έκθεση έγραψα, sorry!
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Ε τότε να βάλουμε ασπίδες και πανοπλίες, να πάρουμε δυο-τρία παλιά φορτηγά, να γράψουμε στο πλάι Carnivale και να γυρίσουμε την Ελλάδα (και την Ευρώπη) παλεύοντας για την αναβίωσή του. Μέσα είμαι
konnak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Εσύ δεν ήσουν ρε που γκρίνιαζες ότι όλο για το Carnivale λέγαμε;
Sellers Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πάντως αν το κάνετε αυτό για το carnival να κάθεστε τουλάχιστον 5-6 επεισόδια σε κάθε μέρος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 god damn it! do not mention it's name in vain!!! (οεο)
status Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 god damn it! do not mention it's name in vain!!! (οεο) Dragonfly, dragonfly, dragonfly.!
konnak Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πάντως αν το κάνετε αυτό για το carnival να κάθεστε τουλάχιστον 5-6 επεισόδια σε κάθε μέρος. Θα μένουμε και δεν θα κάνουμε και πολλά. Αλλά θα έχουμε δημιουργήσει φοβερή ατμόσφαιρα.
bluesattack Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ξενερωσα .Ετυχε να την βλεπω αυτες τις μερες .Δεν ηταν κακη σειρα,μου κρατησε το ενδιαφερον μεχρι το τελος (οριστικο ?).. ---------- Προσθήκη στις 02:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:05 ---------- Οσο για την live λιποθυμια, ενταξει καλοκαιρακι ειναι , χαβαλε εχει, αν εισαι και πιτσιρικας και με καλη παρεα , γιατι οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.