chaplin1981 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 μα ειναι δυνατονε?να σε αφηνει καγκελο το τελευταιο επεισοδιο?αισχος...
fastnickride Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ρε παιδιά έχει βγει επίσημη ανακοίνωση για την διακοπή της σειράς??? δεν νομίζω μετά απο ένα τέτοιο φινάλε να κοπεί στον αέρα!έχω ακούσει απο εδώ και απο εκεί οτι θα το κόψουν αλλά δεν έχει βγεί κάτι επίσημο(δεν ξέρω)....εκτός αν το συνεχίσουν το 2015 όπως μας έδειξε το 2 blackout ! εντύπωση μου έκανε πως μεγάλωσε η τσάρλι μετά απο 5 χρόνια! πάντως πιστεύω δεν θα κοπεί έτσι απλά!το φινάλε ήταν τοπ / ξενέρα
TSOPK Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 'FlashForward' Cancelled, 'V' Renewed Για επισημο μου φαινεται, δυστηχως
Spiros83 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Επειδή οι απόψεις ως γνωστό διίστανται, εγώ να πω ότι μου άρεσε πολύ το FlashForward και απογοητεύτηκα αρκετά όταν έμαθα ότι θα το "κόψουν", ενώ παράλληλα θα συνεχιστεί μια σειρά όπως το "V". Σίγουρα πολλά απ'αυτά που προαναφέρθηκαν (π.χ. για το acting) εν μέρει είναι σωστά, αλλά πιστεύω πως ίσως την κρίνετε λίγο αυστηρά μερικοί. Και μάλλον σε αυτό έπαιξε και ρόλο η διαφήμιση που είχε η σειρά (κάποια έπρεπε το ABC να προωθήσει τη στιγμή που τελείωνε το LOST). Όταν οι προσδοκίες είναι μεγάλες, απογοητεύεσε πιο εύκολα από πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα περνούσαν απαρατήρητα...
therock Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Ναι ρε παιδια ελεος, ποιος πηρε την αποφαση να κοπει αυτη η σειρα? Εγκεφαλικο παθανε? Εδω προβαλλονται αλλα και αλλα...
Deponakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Φιλος διαβασε οτι μια πιθανοτητα για να συνεχιστει και του χρονου η σειρα ειναι να μετακομισει σε αλλο καναλι το οποιο ειναι κατι που μπορει να γινει...
guido Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 χλωμό. κοίτα όταν από 12m τηλεθέαση έχεις πέσει κοντά στα 4m , δεν πα να τα έσπασε το φινάλε , δεν θα ασχοληθεί κανείς να το συνεχίσει. το flashforward το "φάγαν" μόνοι τους . Αυτοί και η σιγουριά τους ότι πάμε για 3+ season , και ξεκίνησε και επι 10 επεισόδια βλέπαμε "family drama" και character building ξέρωγω , για να το πάνε σιγά σιγά. Όσο και καλό να ήταν μετά τα χριστούγεννα (11ο) , δεν είχαν μείνει και πολλοί να το δουν... Και μην κοιτάτε εμείς που τα βλέπουμε από θείο όποτε θέλουμε κτλ κτλ. Αν το βλέπαμε από TV , εγώ προσωπικά θα το είχα σταματήσει πριν το 10. Ναι ρε παιδια ελεος, ποιος πηρε την αποφαση να κοπει αυτη η σειρα? Εγκεφαλικο παθανε? Εδω προβαλλονται αλλα και αλλα... ας πρόσεχαν.
kirileman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Κρίμα γιατί το θέμα ή η ιδέα αν θέλετε ήταν γαμάτη. Καλύτερες σκηνοθεσίες και ηθοποιούς θα βρούμε και αλλού.
Nikosgiann Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 δεν ξερω για σας αλλα εγω στο τελευταιο επισοδειο εμεινα με το π0υλι στο χερι....
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Αν το βλέπαμε από TV , εγώ προσωπικά θα το είχα σταματήσει πριν το 10. Αυτο ακριβως ειναι το θεμα. Επεσε τοση διαφημιση, τοσο promotion. Ξεκινησε καλα, ισως τα 2-3 επισοδεια. Μετα το πηγε σε σαπουνοπερα και ενω το εβλεπα στην tv πριν το supernatural, αρχισα να μην ασχολουμε καν με το τι επαιζε η τηλεοραση μεταξυ 8-9 την Πεμπτη. Οπως ειπες, ας προσεχαν.
therock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω τι λετε, εμενα μια χαρα μου αρεσε και μου κρατησε το ενδιαφερον μεχρι τελος. Τωρα αν επαιξε λογο το overconfidence των παραγωγων και το Hiatus των 3+ μηνων αυτο δεν μπορω να το κρινω, ουτε θα μπω στην ψυχολογια του Αμρικανου τηλεθεατη. Εγω παντως πιστευω πως ειχε αψογη εκτελεση και αμετρητες προοπτικες.
kostas_crete Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δεν ξερω τι λετε, εμενα μια χαρα μου αρεσε και μου κρατησε το ενδιαφερον μεχρι τελος. Τωρα αν επαιξε λογο το overconfidence των παραγωγων και το Hiatus των 3+ μηνων αυτο δεν μπορω να το κρινω, ουτε θα μπω στην ψυχολογια του Αμρικανου τηλεθεατη. Εγω παντως πιστευω πως ειχε αψογη εκτελεση και αμετρητες προοπτικες. Για τις προοπτικές θα συμφωνήσω, για την άψογη εκτέλεση διαφωνώ απόλυτα. +1 και από μένα για το family drama των πρώτων 10-11 επεισοδίων, με αποκορύφωμα την κινέζα, τον γιατρό και την νοσηλεύτρια (το πιο άχρηστο, ανούσιο και κακοπαιγμένο subplot από όλα της σειράς, πραγματικά τι σχέση έχει αυτό με τα flash forward ποτέ δε το κατάλαβα). Τουλάχιστον το subplot του Άαρον και της κόρης του κάτι έχει να κάνει με τα Flash Forward μέσω της Jericho. +1 για τις κακές ερμηνείες, οι μόνοι πειστικοί στον ρόλο τους ήταν ο μέγιστος Ricky Jay και ο Jack Davenport. Το υπόλοιπο κάστ πραγματικά ήταν για τα μπάτσα με αποκορύφωμα τον αυτοκράτορα της αταλαντοσύνης, τον Ιωσήφ Fiennes. O τύπος έχει το υποκριτικό βάθος ενός κομματιού μουσακά. Σε όλες του τις φωτογραφίες, ακόμα και στην promotional της σειράς έχει το ύφος δυσκοίλιου που έχει φάει φασολάδα. Και για του λόγου το αληθές: Ωστόσο, για το υπόλοιπο cast δεν έχουν τόσο μεγάλο μερίδιο ευθύνης οι ηθοποιοί. Τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Dominic Monaghan και ο John Cho. Στον μεν ζητάνε να παίξει έναν super μαμώ και δέρνω φυσικό με IQ 5000 (κάτι το οποίο δεν υπάρχει για να έχει ένα σημείο αναφοράς) και στον δε επιβάλλουν να παίζει για 22 επεισόδια τον αγχωμένο που θα πεθάνει. Πόσο πια πειστικός να είσαι στην διάρκεια μιας ολόκληρης σεζόν? +1 για το ότι είχαν υπερβολική σιγουριά οι παραγωγοί. Μετρώ τα loose ends που σκόπευαν να αφήσουν για τις επόμενες σεζον: Ο Aaron βρήκε την κόρη του. Τι θα κάνει, θα μείνει να φάει την Jericho ή θα γυρίσουν στην Αμερική με τον ενδεχόμενο να την ξαναπαγάγουν ή να την σκοτώσουν? Τελικά η κινέζα με τον άλλον βαρούσαν κάποιον ρόλο ή όχι? Το προφανές: πέθανε ο ατάλαντος ή όχι? αν και εδώ υπάρχουν χίλιοι λόγοι για του οποίους πρέπει να έχει πεθάνει, άσχετα με το flashforward (η έκρηξη τον σκότωσε, η πτώση από τον όροφο τον σκότωσε, το ότι ο πιλότος του ελικοπτέρου δεν θα είχε τις αισθήσεις του και αυτός κατά το flashforward?) Ποιός είναι το μεγάλο αφεντικό τελικά, άμα δεν είναι ο Χέλιντζερ ή ο Ντάισον Φρόστ? Αφού όπως αποδείχτηκε σε πάμπολλες περιπτώσεις (μαύρος που αυτοκτόνησε αλλά τελικά η γυναίκα δε σώθηκε, Μπένφορντ φυλακή αλλά τελικά βγήκε και πήγε στο κτίριο, η τύπισσα που πνιγόταν, η Τρέισι που "πέθανε" αλλά τελικά έζησε) τα flashforward είναι αναποφευκτα. Τότε γιατί η πράκτορας κάνει αγόρι αντί για κορίτσι, γιατί ο Μπένφορντ δε πίνει όπως στο flashforward που είχε και το κυριότερο όλων, γιατί ο Μήτσος Νόου δεν πέθανε,γιατί ο τύπος που σώζει την νοσηλεύτρια είναι διαφορετικός, και κυριότερο όλων ΓΙΑΤΙ Η ΟΛΙΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΡΟΥΧΑ ? Κρίμα πάντως γιατι στο δεύτερο μισό, η σειρά είχε αποκτήσει έναν καλό ρυθμό. Και για αυτό ένας και μοναδικός ήταν ο λόγος: ασχολήθηκαν επιτέλους με τα flashforwards!
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Τα παραλέτε και οι 2. Ούτε σούπερ εκτέλεση είχε ούτε για τα μπάζα ήταν. Σχετικά με την ερμηνεία, να ξέρεις ότι υπάρχει σκηνοθέτης που καθοδηγεί τους ηθοποιούς και τους βάζει να ερμηνεύουν ξανά και ξανά κάποιες σκηνές μέχρι να αποδοθούν έτσι όπως τις έχει αυτός στο μυαλό του. Μην κρίνεται έναν ηθοποιό από μια ταινία/σειρά μόνο γιατί στη συγκεκριμένη βλέπετε τη "ματιά" του σκηνοθέτη, όχι του ηθοποιού. Όσον αφορά το αν τα flashforward τελικά εκπληρώθηκαν, αυτό που έδειξε η σειρά ήταν ότι ναι μεν υπήρχε κατεύθυνση της "μοίρας" ώστε να εκπληρωθούν αλλά υπάρχει και η ανθρώπινη βούληση ώστε να μπορείς τελικά να αλλάξεις το μέλλον σου.
therock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Τα παραλέτε και οι 2. Ούτε σούπερ εκτέλεση είχε ούτε για τα μπάζα ήταν. Σχετικά με την ερμηνεία, να ξέρεις ότι υπάρχει σκηνοθέτης που καθοδηγεί τους ηθοποιούς και τους βάζει να ερμηνεύουν ξανά και ξανά κάποιες σκηνές μέχρι να αποδοθούν έτσι όπως τις έχει αυτός στο μυαλό του. Μην κρίνεται έναν ηθοποιό από μια ταινία/σειρά μόνο γιατί στη συγκεκριμένη βλέπετε τη "ματιά" του σκηνοθέτη, όχι του ηθοποιού. Όσον αφορά το αν τα flashforward τελικά εκπληρώθηκαν, αυτό που έδειξε η σειρά ήταν ότι ναι μεν υπήρχε κατεύθυνση της "μοίρας" ώστε να εκπληρωθούν αλλά υπάρχει και η ανθρώπινη βούληση ώστε να μπορείς τελικά να αλλάξεις το μέλλον σου. Ναι ακριβως, και οσο για τον κακο των κακων, μαλλον ηταν ο διευθυντης της Jericho, αυτος που απηγαγε την κορη του Aaron. Τωρα οσο για τον Benford εννοειται πως θα σωθηκε. Πρωταγινστης ηταν. Αν η σειρα συνεχιζε πως θα γινοταν χωρις αυτον? Το θεμα ειναι το πως θα μας σερβιραν οι συντελεστες την επιβιωση του... Τεσπα εγω παντως θα ηθελα πολυ να εβλεπα και συνεχεια.
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Απ' τη στιγμή που ήξεραν ότι δε θα υπάρχει συνέχεια, δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην τελευταία σκηνή να τον βάλουν να πηδήξει απ' το παράθυρο ενός κτιρίου που ανατιναζόταν και να μειώσουν τις ελπίδες επιβίωσης του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.