Neo Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Σύμφωνα με την μαμά Wikipedia αποφασίστηκε επίσημα στις 14.δεν νομιζω να προλαβαινανε μεσα σε 2 εβδομαδες να γυρναγανε ενα καινουργιο τελος.
imr Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μπορει καποιος να πει σε μενα που εχω δει μεχρι το 12, τελικα τι επαιζε στη σειρα και τι εγινε στο τελος? Με πμ, με σποιλερ ταγκ, οπως θελετε... huge spoiler!! ,περιλαμβανει το τελος της σειρας!!!!!!! Τελικα ο Μαρκ ανακαλυπτει οτι το επομενο μλακαουτ θα γινει σε 14 λεπτα απο την στιγμη που ειδαν στο πρωτο φλασφοργουορντ. Πριν απο αυτο ολοι πανω κατω βρισκονται οπως ειχαν δει, ο γιατρος με την κινεζα, η αλλη γκομενα που νομιζε οτι καποιος την επνιγε, καποιος την εσωζε επειδη ειχε πεσει σε μια λιμνη κτλ Τελικα σκαει και το επομενο φλασφοργουορντ και βλεπουν ολοι αρκετα χρονια μετα , και ληγει καπου εκει, με κλιφχανγκερ στην ουσια, ολοι βλεπουν ενα καινουργιο φλασφοργουορντ Παντως κριμα που κοπηκε, και εγω την ειχα βαρεθει μετα απο λιγα επισοδεια, αλλα τελικα η σειρα πηρε ροη και εγινε ΓΑΜΑΤΗ , ειδικα τα τελευταια 2 επισοδεια ηταν κορυφαια
tofi13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 πο μ@λ@κί@ τώρα... σούπερ φινάλε! τι να πούμε...ελπίζουμε σε κανά θαύμα καλοκαιρινό ή σε επιστροφή του με 2η σεζόν από χειμώνα-άνοιξη! να το απαιτήσει το κοινό!!
kleidokratwr Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Η σειρά πλήρωσε το τιμημα του να μην πουλάς μυστήριο με το κιλό και γκομενάκια όπως άλλες σειρές που τελείωσαν πρόσφατα. Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε. Δυστυχώς κόπηκε. Το τέλος ήταν αρκετά καλό. κρίμα και πιστεύω οτι τουλάχιστον άλλη μια σεζόν μπορούσαν να το κρατήσουν.
imr Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Η σειρά πλήρωσε το τιμημα του να μην πουλάς μυστήριο με το κιλό και γκομενάκια όπως άλλες σειρές που τελείωσαν πρόσφατα. Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε. Δυστυχώς κόπηκε. Το τέλος ήταν αρκετά καλό. κρίμα και πιστεύω οτι τουλάχιστον άλλη μια σεζόν μπορούσαν να το κρατήσουν. Mπα απλα πληρωσε οτι καπου στα πρωτα επισοδεια το γαμησε στο drama ,εκει με τον μαρκ και την πενυ, ελεος δηλαδη Μετα απο ενα γαματο 1ο επισοδειο επεσε πολυ ,εγινε αργη και βαρετη. Το προβλημα ειναι οτι οταν αρχισε να παιρνει ρυθμο οι περισοτεροι την ειχαν ηδη παρατησει.
tzinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 η σειρα πληρωσε οτι ειχε απειστευτη προχειροτητα, αστειο σεναριο, 80% του καστ σε αθλιες ερμηνειες (το μισο αστυνομικο τμημα μοιαζει να απαρτιζεται απο σταν απ κομεντιανς και το αλλο μισο απο τυπους που παιζουν δραμα στο θεατρο, οτι να ναι!), ο τσαρλι του λοστ παιζει τραγικο ρολο και δεν νομιζω να φταει και αυτος, εκτος απο κακο καστινγκ ειναι και κακος ο σκηνοθετης οταν τους καθοδηγει ετσι. Οταν τον βαζει να το παιζει ενας τζειμς μποντ σουπερ γκομενος αλλα στον νερτζολουπυρινκοφυσικο στυλ! Οι μισες σκηνες ανα επεισοδειο ειναι αστειες και προχειρες, πχ στο προσφατο φιναλε που αρχηγος και ο χοντρος κατεβενουν τις σκαλες μοιαζει σκηνη απο κομωδια, μαλιστα μια σφαιρα μοιαζει να χτυπαει τον τοιχο 5 εκατοστα απο την κοιλια του και για να το τονισουν βγαζει και μια σπιθα λολ. Ηταν μια σειρα κακογυρισμενη με απλα ψιλοκουλ θεμα, σε ποιο ικανα χερια ειχε μελλον, αλλα ολοι οι συντελεστες μοιαζουν αρχαριοι. Εχω δει πολυ χειροτερες σειρες αλλα λιγες τοσο κακογυρισμενες σε πολλα επιπεδα και που να ειχαν και λιγο ποτενσιαλ.
Kasrith Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Εγω που θελω να μαθω τι παιζει στο τελος (το παρατησα μετα το 4-5), ποσα απο το τελος να δω? 3?
Deponakias Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Εγω που θελω να μαθω τι παιζει στο τελος (το παρατησα μετα το 4-5), ποσα απο το τελος να δω? 3? Ελα μωρε... αν ειναι να βγει μια ψυχη ας βγει...Δες τα ολα (Και εμενα μου εχουν μεινει 3-4 επεισοδια)
Kasrith Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δεν καθομαι να τα δω ολα με τιποτα... 3-4 τελευταια μπορει να κατσω να δω ετσι για το γαμωτο
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 η σειρα πληρωσε οτι ειχε απειστευτη προχειροτητα, αστειο σεναριο, 80% του καστ σε αθλιες ερμηνειες (το μισο αστυνομικο τμημα μοιαζει να απαρτιζεται απο σταν απ κομεντιανς και το αλλο μισο απο τυπους που παιζουν δραμα στο θεατρο, οτι να ναι!), ο τσαρλι του λοστ παιζει τραγικο ρολο και δεν νομιζω να φταει και αυτος, εκτος απο κακο καστινγκ ειναι και κακος ο σκηνοθετης οταν τους καθοδηγει ετσι. Οταν τον βαζει να το παιζει ενας τζειμς μποντ σουπερ γκομενος αλλα στον νερτζολουπυρινκοφυσικο στυλ! Οι μισες σκηνες ανα επεισοδειο ειναι αστειες και προχειρες, πχ στο προσφατο φιναλε που αρχηγος και ο χοντρος κατεβενουν τις σκαλες μοιαζει σκηνη απο κομωδια, μαλιστα μια σφαιρα μοιαζει να χτυπαει τον τοιχο 5 εκατοστα απο την κοιλια του και για να το τονισουν βγαζει και μια σπιθα λολ. Ηταν μια σειρα κακογυρισμενη με απλα ψιλοκουλ θεμα, σε ποιο ικανα χερια ειχε μελλον, αλλα ολοι οι συντελεστες μοιαζουν αρχαριοι. Εχω δει πολυ χειροτερες σειρες αλλα λιγες τοσο κακογυρισμενες σε πολλα επιπεδα και που να ειχαν και λιγο ποτενσιαλ. +1 Κας, το τέλος δεν αξίζει ιδιαίτερα. Απλά αφήνει κριφχναγκερ μπας και το σώσει και πάρει κι άλλη σεζόν αλλά δεν το αξίζει. Με τέτοιο θέμα θα μπορούσε να κάνει παπάδες κι όχι να γυρίσουν σαπουνόπερα επειδη ο πρωταγωνιστής είναι καλός στον Σαίξπηρ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΟΣΤ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΟΣΤ!
alex_000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 εγω ειδα τα πρωτα 4 επισοδεια και προς το παρον μου αρεσει πολυ
KaiZeR Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Το φινάλε μόνο συμβατικό δεν ήταν, όπως είχα διαβάσει κάπου.. αφού ήταν να κοπεί, γιατί δεν το κλείσανε έστω και τσαπατσούλικα, αφού ούτως ή άλλως, έτσι πρόχειρη ήταν η σειρά σε όλη τη season...
status Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Το φινάλε μόνο συμβατικό δεν ήταν, όπως είχα διαβάσει κάπου.. αφού ήταν να κοπεί, γιατί δεν το κλείσανε έστω και τσαπατσούλικα, αφού ούτως ή άλλως, έτσι πρόχειρη ήταν η σειρά σε όλη τη season... Χωρίς να γνωρίζω τι πρόκειται να γίνει το κόβω για feature episode.
KaiZeR Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 αυτο που δείξανε δεν νομίζω οτι σώζεται με ένα επεισόδιο
status Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 αυτο που δείξανε δεν νομίζω οτι σώζεται με ένα επεισόδιο Μην μου το χαλάσεις, δεν είμαι εκεί ακόμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.