BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ειχα δει 3-4 επεισοδια (τοτε Σεπτεμβρη) αλλα το παρατησα σε καποια στιγμη. Απ'οτι φαινεται δεν εχασα και κατι. Κριμα ομως γιατι ηθελα να το ξαναρχισω (μαλλον το κοβω προς fringe πλευρα τωρα).
Kasrith Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Και γω καπου τοσα ειχα δει... Ειχα σκοπο να το αρχισω αλλα μαλλον δεν. Το fringe ειναι κλασεις ανωτερο, ξεκινα χωρις δευτερη σκεψη
KaizerSoze Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κανεις φιλοτιμος βρε αλητες? Δεν εχει διαβασει κανεις το βιβλιο να μου πει πως τελειωνει?
Voodooman Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Αν ήξερα ότι θα συνεχιζόταν μπορεί και να προσπαθούσα και να το έβλεπα, υπό αυτές τις συνθήκες το άφησα στο επ.18. Δεν πήγαινε πουθενά ρε παιδιά η σειρά. Μία καλή αρχική ιδέα ήταν, θέλει όμως εξαιρετική τέχνη για να καταφέρεις να ασχοληθείς με τον Χρόνο και να έχεις ένα αποτέλεσμα αρκετά σύνθετο, αλλά ταυτόχρονα και βατό. Αυτοί δεν ήξεραν τί έγραφαν και είμαι σίγουρος θα ίδρωναν για να βγάλουν σεναριακά κάθε επόμενο επεισόδιο. Θα αργήσω να ξαναδώ αμερικανική σειρά. Είπα και εγώ να ξεκινήσω μία απο τα γεννοφάσκια της, αλλά πόνταρα σε κουτσό (και βάλε...) άλογο. Μπορώ να πω ότι το anime The girl who leaped through time που είδα πρόσφατα απεικονίζει απεικονίζει με πάρα πολύ απλό τρόπο αυτό το σύνθετο θέμα. Είναι κάπως ανάλαφρο, αλλά οι άνθρωποι δούλεψαν σωστά. Ενώ κάτι άλλοι...
Kasrith Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κανεις φιλοτιμος βρε αλητες?Δεν εχει διαβασει κανεις το βιβλιο να μου πει πως τελειωνει? Γιατι εχει καμια σχεση η σειρα με το βιβλιο? Καμια απολυτως, απο την αρχη μεχρι το τελος...
vaso7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πάντως το τέλος παίζεται αυτή τη βδομάδα, οπότε αν περιμένεις λίγο Καιζερ θα σου πούμε το τέλος, εξάλλου κι εγώ έχω μείνει στο 15 αλλα θα το τελειώσω θέλω να δω τι στο καλό θα κάνουν κι εδώ...
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εσύ άφησες στη μέση και το Fringe και το FF. Wtf, με το V την έβγαζες; Λοστ περχαπς;
vaso7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 V? Nope δεν ασχολήθηκα καθόλου με τους εξωγήινους και ούτε πρόκειται. Το Fringe το είχα αφήσει από πέρυσι, το FF το έβλεπα συνεπέστατα αλλά μετά τα Χριστούγεννα μου μαζεύτηκαν επεισόδια αλλά θα τα δω, δεν το εχω παρατήσει. Την έβγαζα με Λοστ, 24, How i met your mother, Big bang theory και cougar town.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 cougar town? seriously? από ότι άκουσα πλέον η σειρά δεν ανταποκρίνεται καν στο τίτλο της
vaso7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Επειδή έχουμε ξεφύγει για το cougar towη: εντάξει 20λεπτα επεισοδιάκια είναι, έχουν την πλάκα τους και έχει και ωραίο eye candy για εμας τα κοριτσάκια
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Οκ, οταν δειτε το τελος ριχτε το συνοπτικα για να σβησω πραγμα απο τον σκληρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 εεε, fffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu το last episode, σε αφήνει μπουκάλα...
Neo Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μ@λακια έπαιξε αλήθεια είναι ότι τα πρώτα επεισόδια ως το 11-12 που έκανε break η σειρά ήταν μουφα.Στο come back κάπως το συνεφέρανε με αποκορύφωμα πιστεύω το τελευταίο επεισοδιο.Το πακέτο είναι ότι αποφάσισαν στις 14/5/2010 τελικά να το ακυρώσουν οπότε το τέλος που παίζει σε αφήνει μαλακ@ και σε φτιάχνει φουλ για 2 σεζόν.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μπορει καποιος να πει σε μενα που εχω δει μεχρι το 12, τελικα τι επαιζε στη σειρα και τι εγινε στο τελος? Με πμ, με σποιλερ ταγκ, οπως θελετε...
kirileman Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μ@λακια έπαιξε αλήθεια είναι ότι τα πρώτα επεισόδια ως το 11-12 που έκανε break η σειρά ήταν μουφα.Στο come back κάπως το συνεφέρανε με αποκορύφωμα πιστεύω το τελευταίο επεισοδιο.Το πακέτο είναι ότι αποφάσισαν στις 14/5/2010 τελικά να το ακυρώσουν οπότε το τέλος που παίζει σε αφήνει μαλακ@ και σε φτιάχνει φουλ για 2 σεζόν. Μα δεν είπαν ότι τέλος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.