Προς το περιεχόμενο

FlashForward

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα δει 3-4 επεισοδια (τοτε Σεπτεμβρη) αλλα το παρατησα σε καποια στιγμη. Απ'οτι φαινεται δεν εχασα και κατι. Κριμα ομως γιατι ηθελα να το ξαναρχισω (μαλλον το κοβω προς fringe πλευρα τωρα).

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και γω καπου τοσα ειχα δει... Ειχα σκοπο να το αρχισω αλλα μαλλον δεν. Το fringe ειναι κλασεις ανωτερο, ξεκινα χωρις δευτερη σκεψη

Δημοσ.

Αν ήξερα ότι θα συνεχιζόταν μπορεί και να προσπαθούσα και να το έβλεπα, υπό αυτές τις συνθήκες το άφησα στο επ.18.

Δεν πήγαινε πουθενά ρε παιδιά η σειρά. Μία καλή αρχική ιδέα ήταν, θέλει όμως εξαιρετική τέχνη για να καταφέρεις να ασχοληθείς με τον Χρόνο και να έχεις ένα αποτέλεσμα αρκετά σύνθετο, αλλά ταυτόχρονα και βατό. Αυτοί δεν ήξεραν τί έγραφαν και είμαι σίγουρος θα ίδρωναν για να βγάλουν σεναριακά κάθε επόμενο επεισόδιο.

Θα αργήσω να ξαναδώ αμερικανική σειρά. Είπα και εγώ να ξεκινήσω μία απο τα γεννοφάσκια της, αλλά πόνταρα σε κουτσό (και βάλε...) άλογο.

Μπορώ να πω ότι το anime The girl who leaped through time που είδα πρόσφατα απεικονίζει απεικονίζει με πάρα πολύ απλό τρόπο αυτό το σύνθετο θέμα. Είναι κάπως ανάλαφρο, αλλά οι άνθρωποι δούλεψαν σωστά. Ενώ κάτι άλλοι...:mad:

Δημοσ.
Κανεις φιλοτιμος βρε αλητες?

Δεν εχει διαβασει κανεις το βιβλιο να μου πει πως τελειωνει?

Γιατι εχει καμια σχεση η σειρα με το βιβλιο? Καμια απολυτως, απο την αρχη μεχρι το τελος... :-(

Δημοσ.

Πάντως το τέλος παίζεται αυτή τη βδομάδα, οπότε αν περιμένεις λίγο Καιζερ θα σου πούμε το τέλος, εξάλλου κι εγώ έχω μείνει στο 15 αλλα θα το τελειώσω θέλω να δω τι στο καλό θα κάνουν κι εδώ...

Δημοσ.

V? Nope δεν ασχολήθηκα καθόλου με τους εξωγήινους και ούτε πρόκειται. Το Fringe το είχα αφήσει από πέρυσι, το FF το έβλεπα συνεπέστατα αλλά μετά τα Χριστούγεννα μου μαζεύτηκαν επεισόδια αλλά θα τα δω, δεν το εχω παρατήσει.

Την έβγαζα με Λοστ, 24, How i met your mother, Big bang theory και cougar town. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

cougar town? seriously? :o

από ότι άκουσα πλέον η σειρά δεν ανταποκρίνεται καν στο τίτλο της

Δημοσ.

Επειδή έχουμε ξεφύγει για το cougar towη:

εντάξει 20λεπτα επεισοδιάκια είναι, έχουν την πλάκα τους και έχει και ωραίο eye candy για εμας τα κοριτσάκια :P

• Super Moderators
Δημοσ.

εεε, fffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu το last episode, σε αφήνει μπουκάλα...

Δημοσ.

Μ@λακια έπαιξε αλήθεια είναι ότι τα πρώτα επεισόδια ως το 11-12 που έκανε break η σειρά ήταν μουφα.Στο come back κάπως το συνεφέρανε με αποκορύφωμα πιστεύω το τελευταίο επεισοδιο.Το πακέτο είναι ότι αποφάσισαν στις 14/5/2010 τελικά να το ακυρώσουν οπότε το τέλος που παίζει σε αφήνει μαλακ@ και σε φτιάχνει φουλ για 2 σεζόν.

Δημοσ.

Μπορει καποιος να πει σε μενα που εχω δει μεχρι το 12, τελικα τι επαιζε στη σειρα και τι εγινε στο τελος?

Με πμ, με σποιλερ ταγκ, οπως θελετε...

Δημοσ.
Μ@λακια έπαιξε αλήθεια είναι ότι τα πρώτα επεισόδια ως το 11-12 που έκανε break η σειρά ήταν μουφα.Στο come back κάπως το συνεφέρανε με αποκορύφωμα πιστεύω το τελευταίο επεισοδιο.Το πακέτο είναι ότι αποφάσισαν στις 14/5/2010 τελικά να το ακυρώσουν οπότε το τέλος που παίζει σε αφήνει μαλακ@ και σε φτιάχνει φουλ για 2 σεζόν.

Μα δεν είπαν ότι τέλος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...