Προς το περιεχόμενο

FlashForward

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να δωσει την σωστη σειρα των επισοδειων?γιατι δεν βρισκω πουθενα το 14ο?:P

μεσω pm αν θελει,επειδη λογικα θα ειναι κατα των ορων χρησης του φορουμ

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειδα το 16...

Απογοητευση :-(:-(

Γυρισε στα παλια κακα στανταρ της η σειρα...

Κριμας και εδειχνε να πηγαινει καλυτερα μετα τα χριστουγεννα!

Δημοσ.
Ειδα το 16...

Παλι καλα που δεν εκατσα να τα δω δλδ...

Δημοσ.
Ειδα το 16...

Δεν ηταν και τοσο κακο το επεισοδιο! Στο τελος σε αφηνει κλασικα με την απορια βεβαια.. Τι θα κανει ο Φροστ!

Δημοσ.

Είπα και εγώ να φω ξένη σειρά μετά από πολύ καιρό, με ιντρίγκαρε η υπόθεση. Στο 6ο επεισόδιο είμαι. Καλό φαίνεται, αλλά θα δούμε.

Λοιπόοοον, τέλος τα πρώτα 16 για εμένα.

Το βασικό concept είναι αβανταδόρικο. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό, έστω για να δεις πού το πάει. Από εκεί και πέρα, η σειρά έχει έντονα στοιχεία σαπουνόπερας. Όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες είναι για γέλια κατά τη γνώμη μου ( ο Hobbit-Μάρκους για εμένα είναι ο κορυφαίος χαρακτήρας), φέρονται σαν να μην τους έχει συμβεί κάτι το τόσο συγκλονιστικό.

Εφόσον η βασική υπόθεση είναι -για την ώρα- αρκετά έντονη, μπορώ να ανεχτώ όλα της τα υπόλοιπα κουσούρια. Έχει και τις ανατροπές της, έχει την αγωνία της, καλά πάει.

Δημοσ.

εντάξει μέτριο επ σχετικά! πολλά "άλματα" έκανε από τη μια σκηνή στην άλλη! αλλά οκ έχουμε μείνει με την απορία πάλι κι άντε να δούμε τι μας επιφυλλάσει το επόμενο! :rolleyes:

πάντως πιστεύω ότι σχέδιο του Φρόστ είναι να βρούν κουκουλωμένο τον Ντιμίτρι στο αμάξι και να τον σκοτώσουν εκεί,αν και νομίζω θα τη γλιτώσει :P

Δημοσ.

Θυμασται που ελεγαν στην αρχη που εκανε καλα νουμερα η σειρα οτι οι σεναριογραφοι σκεφτονται να το πανε απο 3 εως 7 season?

Σε αυτο το επεισοδιο θα καταλαβετε γιατι :P

(Οσοι εχουν μεινει να το βλεπουν πλεον)

Πολυ καλο επεισοδιο....

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι σιγά σιγά ξεχνάμε τα πάντα σε σχέση με το flashfoward. Η βασική υπόθεση της σειράς γίνεται τελείως αστυνομική, όπου

αντί για flash forward θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε όπλο μαζικής καταστροφής. Το ότι είδαν το μέλλον τελικά δεν έχει καμία σημασία, αφού μπορούν με τις ενέργειές τους να το ανατρέψουν τελείως, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει.

Για την ώρα έχω την αίσθηση ότι η τόσο καλή αυτή σεναριακή ιδέα δεν αξιοποιήθηκε όσο θα μπορούσε. Καλή σειρά, αλλά θα μπορούσε να γίνει τόσο καλύτερη. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις ένα τόσο σύνθετο θέμα τόσο επιδερμικά.

Δημοσ.

καλό και το τελευταίο επ!

σπάστηκα βέβαια που σκότωσε το τσουλί τον Φρόστ γιατί ήταν τρελάρας!απόρω για την συνέχεια, τι σκοπεύουν να δείξουν πια :rolleyes:

Δημοσ.

άρχισα να βλέπω και εγώ την συγκεκριμένη σειρά και μπορώ να πω οτι φαίνεται καλή....εχω δει 2 επεισόδια(ξέρω οτι ειναι νωρίς ακόμα!), τώρα μπαίνω στο κλίμα:-)! ρε παιδιά απορώ το team που κάνει την μετάφραση...σε ένα σημείο αναφέρει για την λύτρα-καραφώτη και σε ενα αλλο για τον παναθηναικό που θα πάρει το uefa!! έχει και αλλα τέτοια κουλά στην συνεχεια???:lol:

Δημοσ.
ρε παιδιά απορώ το team που κάνει την μετάφραση...σε ένα σημείο αναφέρει για την λύτρα-καραφώτη και σε ενα αλλο για τον παναθηναικό που θα πάρει το uefa!! έχει και αλλα τέτοια κουλά στην συνεχεια???:lol:

:lol::lol: Πολυ γουσταρω κατι τετοια.

/οφτοπικ

Δημοσ.

Παιδια η σειρα εξελισετε πολυ καλη . Ειδα και το τελευταιο και νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα επισοδεια της σειρας.

Αρχιζει να αγγιζει επιπεδα Alias και μου αρεσει πολυ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...