doctor444 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 μπορει καποιος να δωσει την σωστη σειρα των επισοδειων?γιατι δεν βρισκω πουθενα το 14ο? μεσω pm αν θελει,επειδη λογικα θα ειναι κατα των ορων χρησης του φορουμ
yannis27gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 http://www.tv.com/flashforward/show/76455/episode.html Ονόμασαν 11 ένα επεισόδιο που έκανε επανάληψη τα πρώτα 10 και 12-13 το διπλό. Οπότε το πρώτο επεισόδιο μετά το διπλό είναι το 14 κ.ο.κ.
Deponakias Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ειδα το 16... Απογοητευση :-( Γυρισε στα παλια κακα στανταρ της η σειρα... Κριμας και εδειχνε να πηγαινει καλυτερα μετα τα χριστουγεννα!
Kasrith Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ειδα το 16...Απογοητευση :-( Γυρισε στα παλια κακα στανταρ της η σειρα... Κριμας και εδειχνε να πηγαινει καλυτερα μετα τα χριστουγεννα! Παλι καλα που δεν εκατσα να τα δω δλδ...
_eLpiS_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ειδα το 16...Απογοητευση :-( Γυρισε στα παλια κακα στανταρ της η σειρα... Κριμας και εδειχνε να πηγαινει καλυτερα μετα τα χριστουγεννα! Δεν ηταν και τοσο κακο το επεισοδιο! Στο τελος σε αφηνει κλασικα με την απορια βεβαια.. Τι θα κανει ο Φροστ!
Linus_21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Παλι καλα που δεν εκατσα να τα δω δλδ... Καλά ντε, δέστο πρώτα και μετά εξέφρασε άποψη
Voodooman Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Είπα και εγώ να φω ξένη σειρά μετά από πολύ καιρό, με ιντρίγκαρε η υπόθεση. Στο 6ο επεισόδιο είμαι. Καλό φαίνεται, αλλά θα δούμε. Λοιπόοοον, τέλος τα πρώτα 16 για εμένα. Το βασικό concept είναι αβανταδόρικο. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό, έστω για να δεις πού το πάει. Από εκεί και πέρα, η σειρά έχει έντονα στοιχεία σαπουνόπερας. Όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες είναι για γέλια κατά τη γνώμη μου ( ο Hobbit-Μάρκους για εμένα είναι ο κορυφαίος χαρακτήρας), φέρονται σαν να μην τους έχει συμβεί κάτι το τόσο συγκλονιστικό. Εφόσον η βασική υπόθεση είναι -για την ώρα- αρκετά έντονη, μπορώ να ανεχτώ όλα της τα υπόλοιπα κουσούρια. Έχει και τις ανατροπές της, έχει την αγωνία της, καλά πάει.
tofi13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 εντάξει μέτριο επ σχετικά! πολλά "άλματα" έκανε από τη μια σκηνή στην άλλη! αλλά οκ έχουμε μείνει με την απορία πάλι κι άντε να δούμε τι μας επιφυλλάσει το επόμενο! πάντως πιστεύω ότι σχέδιο του Φρόστ είναι να βρούν κουκουλωμένο τον Ντιμίτρι στο αμάξι και να τον σκοτώσουν εκεί,αν και νομίζω θα τη γλιτώσει
Deponakias Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Θυμασται που ελεγαν στην αρχη που εκανε καλα νουμερα η σειρα οτι οι σεναριογραφοι σκεφτονται να το πανε απο 3 εως 7 season? Σε αυτο το επεισοδιο θα καταλαβετε γιατι (Οσοι εχουν μεινει να το βλεπουν πλεον) Πολυ καλο επεισοδιο....
Voodooman Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Έχω την αίσθηση ότι σιγά σιγά ξεχνάμε τα πάντα σε σχέση με το flashfoward. Η βασική υπόθεση της σειράς γίνεται τελείως αστυνομική, όπου αντί για flash forward θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε όπλο μαζικής καταστροφής. Το ότι είδαν το μέλλον τελικά δεν έχει καμία σημασία, αφού μπορούν με τις ενέργειές τους να το ανατρέψουν τελείως, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Για την ώρα έχω την αίσθηση ότι η τόσο καλή αυτή σεναριακή ιδέα δεν αξιοποιήθηκε όσο θα μπορούσε. Καλή σειρά, αλλά θα μπορούσε να γίνει τόσο καλύτερη. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις ένα τόσο σύνθετο θέμα τόσο επιδερμικά.
tofi13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 καλό και το τελευταίο επ! σπάστηκα βέβαια που σκότωσε το τσουλί τον Φρόστ γιατί ήταν τρελάρας!απόρω για την συνέχεια, τι σκοπεύουν να δείξουν πια
fastnickride Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 άρχισα να βλέπω και εγώ την συγκεκριμένη σειρά και μπορώ να πω οτι φαίνεται καλή....εχω δει 2 επεισόδια(ξέρω οτι ειναι νωρίς ακόμα!), τώρα μπαίνω στο κλίμα! ρε παιδιά απορώ το team που κάνει την μετάφραση...σε ένα σημείο αναφέρει για την λύτρα-καραφώτη και σε ενα αλλο για τον παναθηναικό που θα πάρει το uefa!! έχει και αλλα τέτοια κουλά στην συνεχεια???
Kasrith Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ρε παιδιά απορώ το team που κάνει την μετάφραση...σε ένα σημείο αναφέρει για την λύτρα-καραφώτη και σε ενα αλλο για τον παναθηναικό που θα πάρει το uefa!! έχει και αλλα τέτοια κουλά στην συνεχεια??? :lol: Πολυ γουσταρω κατι τετοια. /οφτοπικ
kotlid Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Παιδια η σειρα εξελισετε πολυ καλη . Ειδα και το τελευταιο και νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα επισοδεια της σειρας. Αρχιζει να αγγιζει επιπεδα Alias και μου αρεσει πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.