vagelisv Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μακραν ο,τι καλυτερο εχω δει σε πιλοτο παιδια μην το χασετε
yannis27gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Lostοφερνει βεβαια αρκετα αλλα τουλαχιστον οι ηθοποιοι φαινονται συμπαθητικοι. Σε χάνω... Εννοείς ότι οι ηθοποιοί στο Λοστ ΔΕΝ είναι συμπαθητικοί; Ντροπή σου... Πάντως προσωπικά θα περιμένω μερικούς μήνες να κατεβάσω κάμποσα επεισόδια και να τα δω μαζεμένα. Αυτό το 1 επεισόδιο τη βδομάδα, δε παλεύετε!
anthony_88 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Ετσι οπως το ειπα αυτο βγηκε ε? Εννοω οτι αν και Lostοφερνει στο θεμα σεναριο και υλικο που εχουν να δουλεψουν, οι ηθοποιοι ειναι συμπαθητικοι και θα εχουμε να ασχολουμαστε με τους χαρακτηρες τους για να γεμισουμε επεισοδια. Τωρα για τους ηθοποιους του Lost, δεν εχω την καλυτερη αλλα ουτε και τη χειροτερη των αποψεων. Υπαρχουν παντως αρκετες σειρες με πολυ καλυτερο cast.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Θεαματική αρχή με πολλά στοιχεία για να γεμίσουν μια season. Απέτυχε λίγο στο να μου μεταφέρει τον πανικό και τη σύγχυση που θα προκαλούσε ένα τέτοιο παγκόσμιο γεγονός. Και με χάλασε η ιστορία με τον τύπο που πάει να αυτοκτονήσει και το μετανιώνει, καθώς και το κοριτσάκι-"κακός οιωνός". Κατά τα άλλα, δείχνει ενδιαφέρον, θα παρακολουθήσω λίγο ακόμα για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα.
sheik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μου αρεσε αρκετα εως ΠΟΛΥ μπορω να πω. Σιγουρα ειχε τις "κακες" στιγμες, οπως το κοριτσακι.Δηλαδη αν ειναι δυνατον.Ποσο κλισε ηταν αυτο το "τι ειδες? Ειδα οτι οι καλες μερες τελειωσαν"? Μα ποια η πιθανοτητα να πει κατι τετοιο ενα κοριτσακι με τοσο στομφο και μυστικισμο Κατα τα αλλα, με κερδισε ηδη απο την πρεμιερα, εντασσεται στο εβδομαδιαιο προγραμμα και ευχομαι να τα παει ακομα καλυτερα και να μας αφησει με ανοιχτο το στομα....!
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 η πιο καλη νεα σειρα φετος μεχρι στιγμης.
zenso Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Hey,παίζει και ο family guy στον πιλότο. =) H κανονική του φωνή είναι στεγνά Brian Griffin.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 φαίνεται άκρως ενδιαφέρουσα και από ότι πρόσεξα παίζουν ΠΑΡΑ πολλές γνωστές φάτσες... θα την τιμήσουμε δεόντως
capitan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλή φαίνεται, έχει ξεκινήσει κανονικά η σειρά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ναι η πρεμιέρα ήταν πριν από 2-3 μέρες...
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι πολλά υποσχόμενη, μην την καταντήσουν 4400!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Καλο ηταν. Βασικα, καπως αδιαφορο αλλα ειχε ωραιο τελος και αυτο το κανει ενδιαφερον afterall.
Sellers Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ο πιλότος πολύ καλός. Μόνο μην συνεχίσουν με ιστορίες αυτοτελής πάνω στην ιστορία (στυλ Fringe) γιατί θα ξενερώσω πολύ. Γαμάτο φινάλε...
tzinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 χμμμ μαλλον ειμαι η εξαιρεση. Προσωπικα δεν μου αρεσε ουτε η κεντρικη ιδεα ουτε το καστ. Ο αμερικανοκινεζος ειναι ανικανος να επιδειξει σοβαρα δραματικα συναισθηματα, η "πηνελοπη¨ μου ηταν απο τους ποιο αδιαφορους χαρακτηρες στο λοστ, ο πρωταγονιστης ο ντετεκτιβ ειναι ετσι και ετσι και οι υπολοιποι προς το παρον ειναι δευτερευον ρολοι, χωρις να φαινετε καποιος απο αυτους να εχει προοπτικες για να ανεβασει την σειρα. Μετα η σειρα ειναι γεματη κλισαδιες και μοιαζει ενα συνοθυλευμα παλιοτερον ιδεων χωρις δικια της προσωπικοτητα. Εδω μιλαμε για αναπαρασταση σκηνων σε διαφορετικο περιβαλλον. Οπως η αρχη ειναι το λοστ σε αυτοκινητοδρομο σκηνη προς σκηνη!! μετα μεσα στο χαος ειναι σαν να βλεπεις το war of worlds και καθβς βλεπει την σειρα αισθανεσαι οτι βλεπεις το daybreak (το οποιο ηταν μαπα), το Jericho (αυτο και αν ηταν μαπα) η το 4400. Ειναι 99% σιγουρο οτι η σειρα με τετοιο θεμα δεν προκειται ποτε να καταληξει σε καμια σοβαρη αληθοφανη εξηγηση και οτι θα το ξεχειλωσει μεχρι να παρουμε πρεφα τι εγινε. Γενικως οταν βλεπω sci fi προτιμω να τεινει προς το κομικο και νερτζουλιστικο οπως στο eureka η σε φουλ ον περιπετεα με τις υπερβολες τις και δοσεις αυτοσαρκασμου και χιουμορ οπως alias h fringe. Σοβαροφανη δραματικο sci fi σπανια πετυχενει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.