Προς το περιεχόμενο

FlashForward

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει αρκετά καλό κι αυτό το επ!! θά'χει κι άλλη season ή τελειώνει το καλοκαίρι φέτος???

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχει γινει λιγο μπερδεμα με το αριθμο επεισοδίων η απλά ειμαι λιώμα και τα χω μπερδεψει εγώ;

το 13 η το 14 βγηκε τωρα;

το διπλο ηταν το 11 ή το 11-12;

subs νέους βρισκω για το 14, αλλα επεισόδιο το 13 σαν νέο.

τεσπα το κατεβάζω και βλέπουμε

Δημοσ.
εχει γινει λιγο μπερδεμα με το αριθμο επεισοδίων η απλά ειμαι λιώμα και τα χω μπερδεψει εγώ;

το 13 η το 14 βγηκε τωρα;

το διπλο ηταν το 11 ή το 11-12;

subs νέους βρισκω για το 14, αλλα επεισόδιο το 13 σαν νέο.

τεσπα το κατεβάζω και βλέπουμε

καλά κατεβάζεις! οι υπότιτλοι για το 14 είναι και καλά για το επ 13! λάθος αρίθμηση έχουν δώσει στο επ:-)

Δημοσ.
ok thx :)

κατέβασα πρωτα το fringe και κατεβαίνει τωρα και το ff.

έτσι! το fringe ήταν απίστευτο :-D

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά αξίζει να τη συνεχίσει κανείς. Γιατί την άρχισα βλέποντας το 1ο επεισόδιο, αλλά την παράτησα γιατί εδώ διάβαζα τα χειρότερα. Να τη συνεχίσω;;; :P

Δημοσ.
Τελικά ρε παιδιά αξίζει να τη συνεχίσει κανείς. Γιατί την άρχισα βλέποντας το 1ο επεισόδιο, αλλά την παράτησα γιατί εδώ διάβαζα τα χειρότερα. Να τη συνεχίσω;;; :P

έλα? ποιοί είπαν τα χειρότερα και γιατί? εγώ στην αρχή όταν μού'πε ένας φίλος να τη δω τη σνόμπαρα γιατί μου φαινόταν ηλίθιο το στόρυ. Όμως τελικά την άρχισα και καλά έκανα γιατί η σειρά είναι τρομερή κι ελπίζω με κάποιο τρόπο να μπορέσει να συνεχιστεί και του χρόνου! Βέβαια είναι λίγο περιορισμένο λόγω σεναρίου αλλά θα δείξει :lol:

Εγώ λοιπόν σου προτίνω να τη συνεχίσεις κανονικά!! Δες βασικά κανά 2 επς ακόμα, γιατί εντάξει το πρώτο είναι λίγο περισσότερο εισαγωγικό! Μετά αρχίζει η δράση :-D

Δημοσ.
έλα? ποιοί είπαν τα χειρότερα και γιατί?

Εμεις. ΟΛΟΙ :P (να επισημανω οτι δεν ηταν ολοι, απλα το μεγαλυτερο ποσοστο των ποστς)

27 σελιδες ειναι μονο το θρεντ, αν εχεις ελευθερο χρονο διαβασε της 'κριτικες' μας

Δημοσ.

Πέτυχα τη σειρά στο FX της nova αλλά δεν έχω ιδέα μέχρι ποιό επεισόδιο είδα.

Έως και την έκρηξη στο εργοστάσιο με τις κούκλες

Όποιος θυμάται και μπορεί να μου πει, θα το εκτιμούσα μιας και θέλω να τη συνεχίσω

Δημοσ.

Μετα τα τελευταια 3 επεισοδια μπορω να πω οτι η σειρα εχει αρχησει να περνει τα πανω της...

Περισσότερο δραση και λιγοτερο μελο τελικα αποδιδουν καλυτερα στην συγκεκριμένη σειρα με το συγκεκριμένο στορυ...

Θα τολμησω να πω οτι περιμενω το επομενο επεισόδιο :P

Δημοσ.
Μετα τα τελευταια 3 επεισοδια μπορω να πω οτι η σειρα εχει αρχησει να περνει τα πανω της...

Περισσότερο δραση και λιγοτερο μελο τελικα αποδιδουν καλυτερα στην συγκεκριμένη σειρα με το συγκεκριμένο στορυ...

Θα τολμησω να πω οτι περιμενω το επομενο επεισόδιο :P

μην περιμενεις και πολλα.η σειρα παει για κοψιμο.

Δημοσ.

ΑΝ

η σειρά πήγαινε στο φινάλε με ημερομηνία του flash forward και στα μέσα της δεύτερης σαιζόν είχαμε το δεύτερο blackout με φινάλε σειράς του χρόνου, θα ήταν πολύ καλή. Αλλά πάνε να αρμέξουν εκατόνοχτακόσα επεισόδια αυτοί.

Δημοσ.
ΑΝ

η σειρά πήγαινε στο φινάλε με ημερομηνία του flash forward και στα μέσα της δεύτερης σαιζόν είχαμε το δεύτερο blackout με φινάλε σειράς του χρόνου, θα ήταν πολύ καλή. Αλλά πάνε να αρμέξουν εκατόνοχτακόσα επεισόδια αυτοί.

Θυμαμαι που στην αρχη ελεγαν απο 3 μεχρι 7 season :-D

Για να δουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...