Προς το περιεχόμενο

FlashForward

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
διπλο σημερα 11-12 νταξει παπαριας ειναι αλλα τι να κανεις που εχει πεσει νηστεια...

Νηστεια ξε νηστεια, αυτη την αηδια δε την βλεπω :P

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eλα ενταξει μην ειστε υπερβολικοί...

τα ειδα τα επεισοδια και προσωπικά μου αρεσαν!

Ισως ειχα καιρο να δω ff αλλα με εβαλε κατευθείαν στο στορυ... :-)

Δημοσ.
Υπότιτλοι πουθενά όμως εδώ και 2 μέρες! Ούτε καν αγγλικοί...

Ακόμα ρε παιδιά. Τι γίνεται?

Δημοσ.
Κορυφαιο το διπλο επεισοδιο!

120 λεπτα!!!

Ναι αστα να πανε, δεν περναγε η ωρα με τιποτα μεχρι να τελειωσει :P

Σοβαρα παντως το διπλο ηταν αρκετα καλο, οχι κανα αριστουργημα φυσικα, αλλα καταφερα και δεν κοιμιθικα οσο το εβλεπα :P

Δημοσ.
Έxουν βγει ελληνικοί υπότιτλοι.

Πάνω που ετοιμαζόμουνα να σου στείλω μήνυμα και να ρωτήσω που, έπιασα το στοιχείο σου. Σε ευχαριστώ. ;):-)

Δημοσ.

Παιδιά το επεισόδιο ήταν αναπάντεχα καλό! Λέτε οι σεναριογράφοι να το γύρισαν και να κάνουν την έκπληξη?

Δημοσ.

προχωράει καθόλου η υπόθεση - δράση ή αναλώνεται ακόμα στο αν θα πεθάνει ο ένας , θα κερατώσει η άλλη , θα βρει τον έρωτα της ζωής του ο άλλος , και το "δράμα" και την "εσωτερική πάλη" με το πεπρωμένο (λολ) που περνάνε μέχρι να συμβούν όλα αυτά;

asdf

Δημοσ.

πολλα μπραβο διοτι ηταν αποκαλυπτικο επεισοδειο και προχοραει πολυ την ιστορια. ΑΛΛΑ κατα τα αλλα παραμενει αστειο σε θεματα ερμηνειας, σκηνοθεσιας, σεναριου και ψευτο cool χαρακτηρων με fancy ατακες που σιχαινομαι. οσοι παντος δεν τα εχουν εντοπησει αυτα τα στοιχεια, η απλα δεν τους νοιαζουν, ναι το επεισοδειο ειναι καλο και θαραλεο που αποκαλυπτει τοσα και τοσο νωρις. Παντος το χρειαζοντουσαν και νομιζω οτι ειχαν κανει διαλειμα για ανασυνταξη και αναθεωρηση καθως δεν επερνε καλες κριτικες

Δημοσ.

Καλουτσικο ήταν αλλά φοβάμαι ότι σύντομα θα έρθει η ώρα που θα ατονήσει εντελώς το ενδιαφέρον μου. Και ένα λάθος στους υπότιτλους εκεί που βρήκαν τα δυο πτώματα στο βαγόνι και μια θήκη, δεν εννοούσαν οτι χωράει σε αυτό μια παλάμη αλλά το palm pre (το βλέπουμε συνέχεια στη σειρά).

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο. Μου την έχει δώσει που θα τελειώσει. Τσατίζομαι. Βλέπω συνεχώς κατώτερα δείγματα από αυτό που ήξερα μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή αν είναι από την τσατίλα μου που τελειώνει ή αν είναι και τα δυο μαζί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...