Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 wow! Κοιτα να δεις συμπτωση τωρα. Ειχαμε συννενοηθει πολλοι εδω μεσα(Sellers ακους?) να ριξουμε στο καδο την σειρα μετα το 10 επεισοδιο, αλλα οσον αφορα εμενα...δεν παω πουθενα. Το επεισοδιο ηταν το καλυτερο της σειρας μεχρι τωρα. Καλως το κι ας αργησε. Έχω να δω μπόλικα επεισόδια και έχω απο καιρό σταματήσει να είμαι της άποψης ''Δες 5 επεισόδια μαλακία γιατί το έκτο γαμάει και δέρνει''. Συνεπώς, ας ολοκληρωθεί πρώτα και αν ποτέ μου κάτσει θα το δω...
Kasrith Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Και γω μοιραζομαι την αποψη του Sellers, ας τελειωσει η σεζον και βλεπουμε... Θα μας πειτε ομως τι εγινε? (εχω διαβασει το βιβλιο, οποτε δε θα με χαλασει ιδιαιτερα ενα juicy spoiler)
tzinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 εχμμ εγω το ειδα προχτες στα πεταχτα, δεν ειδα και τιποτα να μου αλλαξει τη γνωμη για το ποσο τιτανοτεραστια πατατα ειναι η σειρα. Μαλλον το αντιθετο, ειδικα οι σκηνες στην συνεντευξη και αφτα που ομολογουνε στην αρχη ειναι αστεια και δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να παιξει τετοιο σκηνικο στην ανθρωποτητα χωρις λιντσαρισμα και κρεμασμα!
Kasrith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 εχμμ εγω το ειδα προχτες στα πεταχτα, δεν ειδα και τιποτα να μου αλλαξει τη γνωμη για το ποσο τιτανοτεραστια πατατα ειναι η σειρα. Μαλλον το αντιθετο, ειδικα οι σκηνες στην συνεντευξη και αφτα που ομολογουνε στην αρχη ειναι αστεια και δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να παιξει τετοιο σκηνικο στην ανθρωποτητα χωρις λιντσαρισμα και κρεμασμα! Ευχαριστω... Αυτο και μονο μου φτανει να μην μπω καν στον κοπο.
sheik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 εχμμ εγω το ειδα προχτες στα πεταχτα, δεν ειδα και τιποτα να μου αλλαξει τη γνωμη για το ποσο τιτανοτεραστια πατατα ειναι η σειρα. Μαλλον το αντιθετο, ειδικα οι σκηνες στην συνεντευξη και αφτα που ομολογουνε στην αρχη ειναι αστεια και δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να παιξει τετοιο σκηνικο στην ανθρωποτητα χωρις λιντσαρισμα και κρεμασμα! Συμφωνω. Οπως επισης ειχε και μερικα ακομη ακυρα σκηνικα κατα την διαρκεια, απλα για καποιο λογο ειναι το 1ο επεισοδιο που με "καθηλωσε", που με ρουφηξε ρε παιδι μου και δεν εδωσα σημασια στις τρυπες και στις αφυσικες συμπεριφορες, σε αντιθεση με τα προηγουμενα επεισοδια, που ουτε αποκαλυψεις ουτε εξελιξεις ειχαν, οποτε τετοια πραγματα εκαναν "μπαμ".
Sellers Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ξεκινάει και αυτή η μούφα σε ένα δεκαπενθήμερο. Ανάθεμα και αν θυμάμαι τίποτα.
konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Κρίμα πάντως, είχε μεγάλο potential η σειρά. Όσο και αν ξεκίνησε με συνταγή Lost.
Linus_21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ξεκινάει και αυτή η μούφα σε ένα δεκαπενθήμερο. Ανάθεμα και αν θυμάμαι τίποτα. Αρκετά καλή η σειρά... Ούτε εγώ πάντως θυμάμαι και πολλά να πω την αλήθεια. Ένα παιδάκι μόνο να απαγάγουν κάποιοι και έναν γιατρουδάκο να ψάχνει μία καταπιεσμένη κινεζούλα... Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτή τη σειρά είναι η γυναίκα του θέλω-να-μοιάσω-στον-Ρίτσαρτν-από-Λόστ.... Δεν ξέρω γιατί, απλά δεν μου κάθεται καλά, μου ρχεται πάντα να πατήσω το Χ στον smplayer όποτε έχει σκηνές της...
Kasrith Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Πραγματι σημερα ειναι.. Ακομα περιμενουμε τα αξιολογα Fringe και Smallville, αλλα αυτη η παπαντζα ξεκιναει...
imr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Επειδη εχει πεσει πολυ βαρεμαρα θα το συνεχισω Σε ποια επισοδεια ειμαστε τωρα? εχω δει μεχρι το 9
xavier Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 διπλο σημερα 11-12 νταξει παπαριας ειναι αλλα τι να κανεις που εχει πεσει νηστεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.