Προς το περιεχόμενο

FlashForward

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζο οτι δεν το παει ασχημα, σιγουρα ηταν το 1το επ. ποιο εντυποσιακο, αλλα κραταει επιπεδο και ενδιαφερον μια χαρα. Ειναι σιγουρα καλυτερη παραγωγη σε ολα τα επιπεδα. Τωρα αν χασουν την μπαλα στην πορεια......τουλαχιστον δεν φαινεται να γινεται συντομα.

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε τώρα εγώ με τι κουράγιο να κάτσω να ξοδέψω 45 λεπτά για να δω το επεισόδιο ?

Nα μην τα ξοδέψεις, είνα πραγματικά χάσιμο χρόνου:lol:

Δημοσ.

Πραγματικα απορω γιατι ο Sawyer ειπε πως η σειρα δεν διαφερει (κατα πολυ) απο το βιβλιο... Ουδεμια σχεση ομως...

Δημοσ.

Καλά, το τελευταίο ήταν σαν να βλέπω κακή απομίμηση grey's anatomy.

Από που να ξεκινήσω..........

O epic fail γιατρός που είναι τόσο ηλίθιος ώστε αντί να ψάχνει για τον καρκίνο του ,ασχολιέται με μια dropout κινέζα?

Το τέλος το οποίο για κάποιον ηλίθιο λόγο μου θύμισε το Miami Ink?

Τον απίστευτα ηλίθιο Fiennes που ακόμα και όταν έτρωγε σφαλιάρες από τον αποτυχημένο πατέρα/αλκοολικό/στρατιωτικό είχε ακριβώς το ίδιο ύφος? αυτό που είναι ανάμεσα σε χαμόγελο και σφίξιμο για χέσιμο?

Τι να πώ.... άλλη μια σειρά με καλές προοπτικές η οποία δε βλέπω να φτάνει στο τέλος της. Αυτό το επεισόδιο ήταν το απίστευτο πέταμα χρόνου και προφανώς φταίει το ότι μαζεύτηκαν οι συγγραφείς και αντιλήφθηκαν ότι κάναν κάποια μαλακία στα προηγούμενα επεισόδια, οπότε μέχρι να σκεφτούν πως θα την μπαλώσουν, πάρε μια σαπουνόπερα να χεις...........

Καλό κόψιμο κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δημοσ.

Καλά, το τελευταίο ήταν σαν να βλέπω κακή απομίμηση grey's anatomy.

Από που να ξεκινήσω..........

O epic fail γιατρός που είναι τόσο ηλίθιος ώστε αντί να ψάχνει για τον καρκίνο του ,ασχολιέται με μια dropout κινέζα?

Το τέλος το οποίο για κάποιον ηλίθιο λόγο μου θύμισε το Miami Ink?

Τον απίστευτα ηλίθιο Fiennes που ακόμα και όταν έτρωγε σφαλιάρες από τον αποτυχημένο πατέρα/αλκοολικό/στρατιωτικό είχε ακριβώς το ίδιο ύφος? αυτό που είναι ανάμεσα σε χαμόγελο και σφίξιμο για χέσιμο?

Τι να πώ.... άλλη μια σειρά με καλές προοπτικές η οποία δε βλέπω να φτάνει στο τέλος της. Αυτό το επεισόδιο ήταν το απίστευτο πέταμα χρόνου και προφανώς φταίει το ότι μαζεύτηκαν οι συγγραφείς και αντιλήφθηκαν ότι κάναν κάποια μαλακία στα προηγούμενα επεισόδια, οπότε μέχρι να σκεφτούν πως θα την μπαλώσουν, πάρε μια σαπουνόπερα να χεις...........

Καλό κόψιμο κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δημοσ.

Στο πρώτο επεισόδιο δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά μόλις συνέρχονται όλοι από την λυποθυμία και ο Benford πάει στην γέφυρα για να αντικρίσει την πόλη περνάει ένας από δίπλα του και φωνάζει βοήθεια στα ελληνικά

Δημοσ.

BaLsAmoMenos,εχει μεινει αρκετα στασιμο και οι ερμηνειες ειναι ψιλοτραγικες.Το τελευταιο επεισοδιο ειναι το αποκορυφωμα της κατιουσας που εχει παρει.Τραγικο απλα.Μαλιστα το ειδα αναμεσα σε Fringe και Supernatural και η διαφορα σε αυτα επεισοδια ηταν τιτανοτεραστια.

Δημοσ.
FlashForward Shuts Down Production

http://tv.ign.com/articles/104/1049270p1.html

ασδαδσαδσαδσα

Ευτυχως μια σειρα που 'εβαλε μυαλο' πριν παραγινει το κακο... Να ναι καλα, που δεν το τραβανε 4 σεζον χωρις λογο! [οχι οτι σκοπευα να το παρακολουθησω anyway...]

Δημοσ.

ειναι η μοναδικη σειρα που τη σταματησα να τη βλεπω καπου στο μισο του τριτου η του τεταρτου επεισοδιου... δεν εχω ιδεα απο σκηνοθεσιες φωτογραφιες ερμηνειες και τετοια αλλα μου τα εμαθε αυτη η σειρα. μιλαμε για ΑΣΤΕΙΕΣ ερμηνειες. ειδικα ο πρωταγωνιστης. καλα στις "αστειες" και καλα σκηνες της γελαγανε και οι πετρες αλλα οχι με τις σκηνες... ελεος δηλαδη.

• Moderators
Δημοσ.

Στο άρθρο του IGN που δίνει ο Sheik, λέει ότι για την ώρα φαίνεται να είναι κάτι προσωρινό. Δεν πρόκειται για τσεκούρωμα της σειράς, απλά για μια περίοδο γενικής αναδιοργάνωσης. Συνεπώς, το συμπέρασμα για την ώρα είναι ότι θα υπάρξει μια διακοπή (ή περισσότερες) και η σειρά θα επανέλθει.

Το ABC δείχνει να έχει επενδύσει αρκετά σε αυτή τη σειρά για να μην την τσεκουρώνει από τώρα.

edit: Στο άρθρο που παραθέτει ως πηγή το IGN λέει τα εξής:

FlashForward’s lull won’t be nearly as long as the month-long creative hiatus ABC imposed over at V. The Alphabet rep says FF — which airs its mid-season finale on Dec. 3 — will resume production on Monday after just a six-day break.

Άρα επεισόδιο και την επόμενη εβδομάδα (μέχρι 3 Δεκεμβρίου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...