status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 +1. Σκέφτομαι σοβαρά να διαβάσω το βιβλίο και να παρατήσω την σειρά. Οι διάλογοι είναι τρελά κοινότυποι... Και η θεωρία συνομωσίας με την στρατιωτικό, αυτή και αν ήταν πρωτότυπη Κρίμα και είχα αρχίσει να ελπίζω ότι θα πάρει τα πάνω της η σειρά λόγω του καλού προηγούμενου επεισοδίου... Κλισέ και πάλι κλισέ Να το κάνετε όλοι το βιβλίο είναι απείρως καλύτερο από αυτή τη μετριότητα...όσο τέλειο έδειχνε στην αρχή τόσο....καταντάει
Sellers Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον κάπου εδώ το παρατάω. Ε δεν πάει άλλο. Και είμαστε και στα πρώτα επεισόδια. Την ψυχή μου βγάλανε με τις μαλακίες. Υ.Γ Η άλλη που λέει: ''Ήμουν μακριά δεν άκουσα τι λέγανε, απλά όταν φεύγανε άκουσα κάτι που έμοιαζε με κβαντική ηλεκτροδυναμική'' Σώπα ρε κοπελιά. Τι άκουσες δηλαδή? ΝΤάξει το ξέρω ότι δεν μπορούσε να μεταφραστεί αλλιώς και αυτή απλά άκουσε 3 γράμματα, αλλά ήθελα να το κοροιδέψω λίγο...
sheik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Οχι ρε Sellers κατσε λιγο ακομα στη παρεα μας, μεχρι το 10 τουλαχιστον, αλλιως φευγουμε ολοι μαζι, θα σε παμε κι απο το σπιτι αν θες να μη περνεις αστικο
Sellers Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ναι έτσι μου είπατε και στο πέμπτο αλλά μετά κάτσαμε και για το έκτο. Έτσι και δεν φύγουμε όλοι στο δέκατο, θα σας δέσω σε μια καρέκλα, θα σας ανοίξω τα μάτια με εκείνο το μαραφέτι που είχαν στο κουρδιστό πορτοκάλι και θα σας βάλω να δείτε μονοκοπανιά όλη την 4η σεζόν του prison.
seishirosakura Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ναι έτσι μου είπατε και στο πέμπτο αλλά μετά κάτσαμε και για το έκτο. Έτσι και δεν φύγουμε όλοι στο δέκατο, θα σας δέσω σε μια καρέκλα, θα σας ανοίξω τα μάτια με εκείνο το μαραφέτι που είχαν στο κουρδιστό πορτοκάλι και θα σας βάλω να δείτε μονοκοπανιά όλη την 4η σεζόν του prison. Και μετά λέει εμένα ψυχρό... Σαδιστή, ε σαδιστή. P.S (βάλε και καπάκι Strangers 1 και 2 και είμαστε σε επίπεδα ενάτου κύκλου)
finch Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ρε μάγκες τελικά απ᾽ότι διαβάζω δεν αξίζει η σειρά έτσι;; Εδώ να αναφέρω ότι έχω διαβάσει το novel και όταν είδα που το διαφήμιζε το Channel 7 ψήθηκα να το δω από περιέργεια, κατά πόσο είναι βασισμένο στο novel και γενικώς την όλη υλοποίηση. Αλλά μάλλον μάπα το καρπούζι έτσι;;:p
kostas_crete Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Εϊδαν καλά τα ματάκια μου στο τέλος.....?
KaizerSoze Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Για να φανταστεις εγω που ειμαι sucker για hyped σειρες και εχω αντεξει μια φουλ σεζον csi, μια criminal minds και μια harper's island και παλι σκεφτομαι να το κοψω ΥΓ. Πριν την πεσετε για τις 2 πρωτες που ανεφερα, να ξεκαθαρισω οτι ειναι κλασικες σειρες που ειτε σου αρεσουν είτε τις σιχαινεσαι. Εμενα δεν ηταν του στυλ μου καθολου αλλα καταλαβαινω γιατι αρεσουν σε πολλους
Kasrith Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ε αυτο ηταν, δεν αντεχω αλλο... 44 λεπτα σαπουνοπερα/love story... Ενα τεραστιο 0 απο ιστορια εκτος απο ενα 'a' σε ενα δαχτιλιδι σε 1098345762348χ zoom. Omfg...
KaizerSoze Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Το θεμα ειναι ότι ενω πηρε full season order ειναι εξαιρετικα πιθανο πλεον να μην παει για 2 σεζον
KaizerSoze Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 A, καλα, ενταξει...απλα πεταμε τις ταπες στο βαρελι. Αυτο το χαλι θα ηταν το νεο Λοστ?Ρε μην τα λετε ετσι αποτομα...
Kasrith Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Αισχος.. Εκει που λεγα οτι δε γινεται να πεσει ποιο πολυ, θα ανεβει ρε παιδι μου, παει και γινεται χειροτερο.
tzinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ποιο βαρετο επεισοδειο στην ιστορια των τηλεοπτικον σειρων!! Και να μην το υπερηφανευτο, αλλα σας το πα απο το 1το (η 2ρο) επεισοδειο κιολας, οτι η σειρα θα ειναι μια ζεματιστη κουραδα. Ο καλος ο σειροφανατικ τα διακρινει αυτα νωρις νωρις
Sellers Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ε τώρα εγώ με τι κουράγιο να κάτσω να ξοδέψω 45 λεπτά για να δω το επεισόδιο ?
KaizerSoze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ποιο βαρετο επεισοδειο στην ιστορια των τηλεοπτικον σειρων!! Και να μην το υπερηφανευτο, αλλα σας το πα απο το 1το (η 2ρο) επεισοδειο κιολας, οτι η σειρα θα ειναι μια ζεματιστη κουραδα. Ο καλος ο σειροφανατικ τα διακρινει αυτα νωρις νωρις Σειροφανατικ, και για το V ελεγες καλα και αποτι διαβαζω μετα τον πιλοτο δεν εχει ενθουσιασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.