Προς το περιεχόμενο

FlashForward

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
+1. Σκέφτομαι σοβαρά να διαβάσω το βιβλίο και να παρατήσω την σειρά. Οι διάλογοι είναι τρελά κοινότυποι...

Και η θεωρία συνομωσίας με την στρατιωτικό, αυτή και αν ήταν πρωτότυπη:lol:

Κρίμα και είχα αρχίσει να ελπίζω ότι θα πάρει τα πάνω της η σειρά λόγω του καλού προηγούμενου επεισοδίου... Κλισέ και πάλι κλισέ

Να το κάνετε όλοι το βιβλίο είναι απείρως καλύτερο από αυτή τη μετριότητα...όσο τέλειο έδειχνε στην αρχή τόσο....καταντάει

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλλον κάπου εδώ το παρατάω. Ε δεν πάει άλλο. Και είμαστε και στα πρώτα επεισόδια. Την ψυχή μου βγάλανε με τις μαλακίες.

Υ.Γ Η άλλη που λέει: ''Ήμουν μακριά δεν άκουσα τι λέγανε, απλά όταν φεύγανε άκουσα κάτι που έμοιαζε με κβαντική ηλεκτροδυναμική'' Σώπα ρε κοπελιά. Τι άκουσες δηλαδή?

ΝΤάξει το ξέρω ότι δεν μπορούσε να μεταφραστεί αλλιώς και αυτή απλά άκουσε 3 γράμματα, αλλά ήθελα να το κοροιδέψω λίγο... :devil:

Δημοσ.

Οχι ρε Sellers κατσε λιγο ακομα στη παρεα μας, μεχρι το 10 τουλαχιστον, αλλιως φευγουμε ολοι μαζι, θα σε παμε κι απο το σπιτι αν θες να μη περνεις αστικο :P

Δημοσ.

Ναι έτσι μου είπατε και στο πέμπτο αλλά μετά κάτσαμε και για το έκτο. Έτσι και δεν φύγουμε όλοι στο δέκατο, θα σας δέσω σε μια καρέκλα, θα σας ανοίξω τα μάτια με εκείνο το μαραφέτι που είχαν στο κουρδιστό πορτοκάλι και θα σας βάλω να δείτε μονοκοπανιά όλη την 4η σεζόν του prison.

Δημοσ.
Ναι έτσι μου είπατε και στο πέμπτο αλλά μετά κάτσαμε και για το έκτο. Έτσι και δεν φύγουμε όλοι στο δέκατο, θα σας δέσω σε μια καρέκλα, θα σας ανοίξω τα μάτια με εκείνο το μαραφέτι που είχαν στο κουρδιστό πορτοκάλι και θα σας βάλω να δείτε μονοκοπανιά όλη την 4η σεζόν του prison.

Και μετά λέει εμένα ψυχρό... Σαδιστή, ε σαδιστή.

P.S (βάλε και καπάκι Strangers 1 και 2 και είμαστε σε επίπεδα ενάτου κύκλου)

Δημοσ.

ρε μάγκες τελικά απ᾽ότι διαβάζω δεν αξίζει η σειρά έτσι;; Εδώ να αναφέρω ότι έχω διαβάσει το novel και όταν είδα που το διαφήμιζε το Channel 7 ψήθηκα να το δω από περιέργεια, κατά πόσο είναι βασισμένο στο novel και γενικώς την όλη υλοποίηση. Αλλά μάλλον μάπα το καρπούζι έτσι;;:P:p

Δημοσ.

Για να φανταστεις εγω που ειμαι sucker για hyped σειρες και εχω αντεξει μια φουλ σεζον csi, μια criminal minds και μια harper's island και παλι σκεφτομαι να το κοψω

ΥΓ. Πριν την πεσετε για τις 2 πρωτες που ανεφερα, να ξεκαθαρισω οτι ειναι κλασικες σειρες που ειτε σου αρεσουν είτε τις σιχαινεσαι. Εμενα δεν ηταν του στυλ μου καθολου αλλα καταλαβαινω γιατι αρεσουν σε πολλους

Δημοσ.

Ε αυτο ηταν, δεν αντεχω αλλο...

44 λεπτα σαπουνοπερα/love story... Ενα τεραστιο 0 απο ιστορια εκτος απο ενα 'a' σε ενα δαχτιλιδι σε 1098345762348χ zoom. Omfg...

:eek:

Δημοσ.

Αισχος.. Εκει που λεγα οτι δε γινεται να πεσει ποιο πολυ, θα ανεβει ρε παιδι μου, παει και γινεται χειροτερο.

Δημοσ.

ποιο βαρετο επεισοδειο στην ιστορια των τηλεοπτικον σειρων!!

Και να μην το υπερηφανευτο, αλλα σας το πα απο το 1το (η 2ρο) επεισοδειο κιολας, οτι η σειρα θα ειναι μια ζεματιστη κουραδα. Ο καλος ο σειροφανατικ τα διακρινει αυτα νωρις νωρις

Δημοσ.
ποιο βαρετο επεισοδειο στην ιστορια των τηλεοπτικον σειρων!!

Και να μην το υπερηφανευτο, αλλα σας το πα απο το 1το (η 2ρο) επεισοδειο κιολας, οτι η σειρα θα ειναι μια ζεματιστη κουραδα. Ο καλος ο σειροφανατικ τα διακρινει αυτα νωρις νωρις

Σειροφανατικ, και για το V ελεγες καλα και αποτι διαβαζω μετα τον πιλοτο δεν εχει ενθουσιασει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...