Προς το περιεχόμενο

FlashForward

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι το αν το λόστ έχει δύο μυστήρια παραπάνω ή παρακάτω. Το πρόβλημα είναι ότι το ff ακολουθεί κατα γράμμα την συνταγή Lost και αυτό εμένα τουλάχιστον με ξενίζει. Δεν σκοπεύω δηλαδή να δώσω άλλες 3 (ή 5 ή πόσες θα το κάνουν) σε σειρά τύπου Λόστ γιατί πιστεύω ότι ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες που αν έχεις δει μάι τις έχει δει όλες. Και εφόσον έχεις παρακολουθήσει το Λόστ που ήταν και το πρώτο, τελειώνει η ιστορία.

Το κακό με το ff είναι ότι βλέπεις 40 λεπτά ανούσιας βλακείας για να δεις ένα δίλεπτο cliffhanger στο τέλος. Θα μου πεις και το Λοστ έτσι δεν ήταν στην αρχή. Ε ναι έτσι ήταν. Αλλά τότε δεν είχαμε μέτρο σύγκρισης και μας φαινόταν κορυφαίο. Και τώρα που έχει φτάσει να είναι όντως κορυφαίο, έχουμε μια σειρά κορυφαία.

• Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Όλα θέλω να πιστεύω. Τώρα δεν έχω τον χρόνο (ή την θέληση) να κάτσω να ξαναδω τα πρώτα 6 επεισόδια αλλά αν θυμάμαι καλά τα μυστήρια ήταν.

-Ποιος κόβει τα δέντρα;

-Ποιος έφαγε (!?) τον πιλότο;

Τώρα, αν είναι ένα δύο παραπάνω τα μυστήρια στο lost, δεν θα κάνουμε και πάρτυ.

Ήταν πολύ περισσότερα από δύο ή τέσσερα.

Πρόχειρα, και με τη βοήθεια της Lostpedia:

- Τι είναι το "τέρας" (ποιός κόβει τα δένδρα/ποιος έφαγε τον πιλότο/γιατί κάνει μηχανικό ήχο; )

- Πως επέζησαν κάποιοι με μικρές εκδορές από ένα τέτοιο ατύχημα;

- Γιατί ο Jack βλέπει τον νεκρό πατέρα του να τον οδηγεί; Γιατί το πτώμα του δεν ήταν στην κάσα;

- Ποιοι είναι οι Adam και Eve;

- Γιατί ο Locke περπατάει, ενώ είναι παράλυτος; Πώς έμεινε παράλυτος; Ποια είναι η Helen και γιατί αποκαλεί έτσι μια τύπισσα σε hotline (or sth);

- Τι συνέβη όταν ο Locke συνάντησε το τέρας; Γιατί λέει ότι είδε κάτι άσπρο και όμορφο;

- Ποια είναι η μυστηριώδης Γαλλίδα που είναι χρόνια στο νησί και μεταδίδει έκκληση για βοήθεια; Τι συνέβη στους συντρόφους της και είναι όλοι νεκροί;

- Γιατί υπάρχει πολική αρκούδα σε τροπικό νησί;

- Γιατί η Kate είναι καταζητούμενη;

Και αυτά, χωρίς να συνυπολογίζω όσα δημιουργήθηκαν και λύθηκαν μέσα στα 6 πρώτα επεισόδια. ;)

Δημοσ.

Κι ένα πολύ σημαντικό:

Γιατί δε μπορούν να εντοπιστούν; Που βρίσκονται;

Πέραν αυτού όμως, το Lost στην αρχή σε κρατούσε με το χτίσιμο των χαρακτήρων. Η ιδέα με τα flashback ήταν φρέσκια τότε, συν ότι είχες καμιά 10ριά πρωταγωνιστές που ο καθένας είχε την ιστορία του.

Το ff προς το παρόν το παράτησα και θα δω αν θα το συνεχίσω μόλις τελειώσει ο κύκλος, ανάλογα με τις κριτικές.

Δημοσ.

Παντως για πρωτη φορα-και μετα απο 3 βδομαδες που ειχε σταθεροποιηθει στα 9,5Μ με 3.1 στο demo-επεσε στα 8,89 με 2,8 demo που σημαινει οτι αρχιζει να χανει θεατες και στο εξωτερικο συζητανε το ιδιο, οτι απλα τους φαινεται πολυ αδιαφορα οσα δειχνει για τις προσωπικες στιγμες του καθενος

Δημοσ.
Ήταν πολύ περισσότερα από δύο ή τέσσερα.

Πρόχειρα, και με τη βοήθεια της Lostpedia:

- Τι είναι το "τέρας" (ποιός κόβει τα δένδρα/ποιος έφαγε τον πιλότο/γιατί κάνει μηχανικό ήχο; )

- Πως επέζησαν κάποιοι με μικρές εκδορές από ένα τέτοιο ατύχημα;

- Γιατί ο Jack βλέπει τον νεκρό πατέρα του να τον οδηγεί; Γιατί το πτώμα του δεν ήταν στην κάσα;

- Ποιοι είναι οι Adam και Eve;

- Γιατί ο Locke περπατάει, ενώ είναι παράλυτος;Πώς έμεινε παράλυτος; Ποια είναι η Helen και γιατί αποκαλεί έτσι μια τύπισσα σε hotline (or sth);

- Τι συνέβη όταν ο Locke συνάντησε το τέρας; Γιατί λέει ότι είδε κάτι άσπρο και όμορφο;

- Ποια είναι η μυστηριώδης Γαλλίδα που είναι χρόνια στο νησί και μεταδίδει έκκληση για βοήθεια; Τι συνέβη στους συντρόφους της και είναι όλοι νεκροί;

- Γιατί υπάρχει πολική αρκούδα σε τροπικό νησί;

- Γιατί η Kate είναι καταζητούμενη;

Και αυτά, χωρίς να συνυπολογίζω όσα δημιουργήθηκαν και λύθηκαν μέσα στα 6 πρώτα επεισόδια. ;)

Είσαι σίγουρος ότι όλα αυτά είναι στα πρώτα έξι επεισόδια;

Με την λέξη μυστήριο δεν εννοώ κάθε απορία που μπορεί να γεννηθεί στον θεατή παρεμπιπτόντως. Αυτά που είναι σε bold π.χ τα θεωρώ ελάσσονος ενδιαφέροντος γιατί αν θεωρήσουμε και αυτά σαν "μυστήρια" προστίθενται αρκετά και στη λίστα του Flash Forward

- Ποιος είναι ο suspect 0;

- Πως το αυτιστικό παιδάκι ήξερε το όνομα της γιατρού;

- Τι είδε το κοριτσάκι στο δικό του flash forward;

- Γιατί θα σκοτώσουν την baby sitter;

- Πώς θα πεθάνει ο ασιάτης πράκτορας;

- Γιατί αυτή που του είπε για την δολοφονία του, δεν του είπε περισσότερα;

- Τι είναι τελικά το flash forward; Είναι τετελεσμένο ή υπάρχει δυνατότητα απόκλισης από αυτά που είδανε;

- Πόσα τσουρέκια ξεφούρνισε ο διευθυντής στο flash forward του;

- Ποιος χέστηκε για την κοπελιά και το αν θα κάνει παιδί;

- Γιατί ο Charlie δεν μας τα πρήζει με την Κλαιρ ΚΑΙ σε αυτή τη σειρά;

Παντως για πρωτη φορα-και μετα απο 3 βδομαδες που ειχε σταθεροποιηθει στα 9,5Μ με 3.1 στο demo-επεσε στα 8,89 με 2,8 demo που σημαινει οτι αρχιζει να χανει θεατες και στο εξωτερικο συζητανε το ιδιο, οτι απλα τους φαινεται πολυ αδιαφορα οσα δειχνει για τις προσωπικες στιγμες του καθενος

Συμφωνούμε. Το σίγουρο είναι ότι το Lost δεν θα χάσει τα πρωτεία του από το Flashforward. Αυτό που θέλω να περάσω είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να το ρίξεις και στον καιάδα επειδή σε (κατά τη γνώμη μου εσφαλμένη) σύγκριση με το Lost, έρχεται δεύτερο.

Δημοσ.

Ρε σεις, καιγω δεν ειχα ξετρελαθει αλλα ειναι ιδεα μου ή το τελευταιο επισοδειο ηταν...οντως καλό?

Τουλάχιστον απο την μέση και μετα και φυσικα με το major στοιχειο οτι

το μελλον μπορει να αλλαξει

η τουλαχιστον ετσι μας οδηγουν να νομίσουμε

Δημοσ.

Ρε σεις, καιγω δεν ειχα ξετρελαθει αλλα ειναι ιδεα μου ή το τελευταιο επισοδειο ηταν...οντως καλό?

Δημοσ.

μολις τωρα το ειδα καλα μιλαμε εμεινα μαλακς:confused: ειδικα η τελευταια σκηνη:confused::confused::confused: τι στο λουτσο ρε παιδια;

Δημοσ.

Ναι παρα πολυ καλο το σημερινο!

Eπιτελους φαινετε να αποκτα ενα νοημα η σειρα :)

Μακαρι να συνεχισει ετσι , βεβαια στο τελος

μαλλον αρχισε να σαλταρει και να βλεπει οτιναναι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...