vasilis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 μετακινηση θεματος προβλημα σε αυτο το netbook.Πάω να κάνω ανασυγκρότηση δίσκων και μου λέει δεν είναι δυνατή η εκκίνηση τις ανασυγκρότηση δίσκων. Κάνω και δεξί κλικ στον υπολογιστής μου/διαχείριση/διαχειριση δίσκων και δεν μου εμφανίζει τον δίσκο c: τι να κανω.? δοκιμασε με αυτο http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/download και αν δεν......ισως να εκανες ενα φορματ; Το έκανα το τεστ αλλά δεν έγινε τπτ.Προσπάθησα να κάνω φορματ με το Acer eRecovery Management αλλά δεν μπορεί να εκτελεστή. Μάλλον δεν βλέπει τον δίσκο.? καμια αλλη βοηθεια.?
vasilis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 http://www.defraggler.com/ ? τι κανει αυτο.? να κ η διαχειριση δισκων
lagoudakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 δοκιμασες με αλλα προγραμματα να δεις αν σε αφηνει να κανεις ανασυγκροτηση και αν τον βλεπει τον δισκο;
lagoudakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 σου εχουν δωσει cd;λογικα με το f11 ξεκινας οταν παει να φορτωσει
vasilis_g Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 σου εχουν δωσει cd;λογικα με το f11 ξεκινας οταν παει να φορτωσει Δεν μου έδωσαν cd. αλλά δεν είχα κάνει και εγώ
lagoudakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 λεω για το cd recovery με το λειτουργικο αν το ειχε στην συσκευασια,οποτε λογικα οπως εισαι οταν παει να ξεκινησει το λειτουργικο σου πατας f11 και ακολουθεις τις οδηγιες για το φορματ
vasilis_g Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 δεν κανει τπτ με το f11 Προσπάθησα να κάνω φορματ με το Acer eRecovery Management αλλά δεν μπορεί να εκτελεστή. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ιός και δεν αφήνει να εκτελεστούν τα προγράμματα. Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα το καθαρίσω .?
lagoudakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 κατσε να το παρουμε απο την αρχη.....οταν ανοιγεις με το on το λαπτοπ πριν φορτωσει τα windows για λιγο δεν σου λεει κατι;πχ για recovery press...bios press.... τι σου γραφει;
vasilis_g Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Πως μπορώ να το κάνω κανονικά φορματ.? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ---------- Θέλω να κάνω κατευθείαν φορματ. Υποψιν ότι δεν με φορτώνει καθόλου το Acer eRecovery Management Έχω εξωτερικό dvd που είναι συνδεμένο με usb.να βάλω ένα cd με τα xp και να κάνω έτσι φορματ.? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:21 ---------- Λοιπόν το πρόβλημα που έχω είναι ότι έχω κωλύσει ιό και δεν μ αφήνει να κάνω τπτ ούτε ανασυγκρότηση ούτε να εκτελέσω το Acer eRecovery Management Πως θα εντοπίσω και θα βγάλω τον η τους ιούς.? Και μετά να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με το Acer eRecovery Management.
vasi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 κανε ένα αντίγραφο ασφαλείας του δίσκου ,και μετα κανε format,διαφορετικά κινδυνεύεις να χάσεις το recovery από το δίσκο σου χρησιμοποίησε το Norton Ghost
lagoudakis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 αυτο που σου εγραψα με το f11 δεν παιζει οταν πανε να ξεκινησουν τα windows;
elapse Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Με alt+F10 φορτώνεται το recovery στα acer, με την προϋπόθεση ότι είναι ενεργοποιημένο το D2D Recovery στο BIOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.