Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε netbook acer

vasilis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετακινηση θεματος

προβλημα σε αυτο το netbook.

Πάω να κάνω ανασυγκρότηση δίσκων και μου λέει δεν είναι δυνατή η εκκίνηση τις ανασυγκρότηση δίσκων.

Κάνω και δεξί κλικ στον υπολογιστής μου/διαχείριση/διαχειριση δίσκων και δεν μου εμφανίζει τον δίσκο c:

τι να κανω.?

δοκιμασε με αυτο http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/download και αν δεν......ισως να εκανες ενα φορματ;:X

Το έκανα το τεστ αλλά δεν έγινε τπτ.

Προσπάθησα να κάνω φορματ με το Acer eRecovery Management αλλά δεν μπορεί να εκτελεστή. Μάλλον δεν βλέπει τον δίσκο.?

918_new.JPG

καμια αλλη βοηθεια.?

Δημοσ.

δοκιμασες με αλλα προγραμματα να δεις αν σε αφηνει να κανεις ανασυγκροτηση και αν τον βλεπει τον δισκο;

Δημοσ.
σου εχουν δωσει cd;λογικα με το f11 ξεκινας οταν παει να φορτωσει

Δεν μου έδωσαν cd.

αλλά δεν είχα κάνει και εγώ:-(

Δημοσ.

λεω για το cd recovery με το λειτουργικο αν το ειχε στην συσκευασια,οποτε λογικα οπως εισαι οταν παει να ξεκινησει το λειτουργικο σου πατας f11 και ακολουθεις τις οδηγιες για το φορματ

Δημοσ.

δεν κανει τπτ με το f11

Προσπάθησα να κάνω φορματ με το Acer eRecovery Management αλλά δεν μπορεί να εκτελεστή.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ιός και δεν αφήνει να εκτελεστούν τα προγράμματα.

Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα το καθαρίσω .?

Δημοσ.

κατσε να το παρουμε απο την αρχη.....οταν ανοιγεις με το on το λαπτοπ πριν φορτωσει τα windows για λιγο δεν σου λεει κατι;πχ για recovery press...bios press.... τι σου γραφει;

Δημοσ.

Πως μπορώ να το κάνω κανονικά φορματ.?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:17 ----------

Θέλω να κάνω κατευθείαν φορματ.

Υποψιν ότι δεν με φορτώνει καθόλου το Acer eRecovery Management

Έχω εξωτερικό dvd που είναι συνδεμένο με usb.να βάλω ένα cd με τα xp και να κάνω έτσι φορματ.?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:21 ----------

Λοιπόν το πρόβλημα που έχω είναι ότι έχω κωλύσει ιό και δεν μ αφήνει να κάνω τπτ ούτε ανασυγκρότηση ούτε να εκτελέσω το Acer eRecovery Management

Πως θα εντοπίσω και θα βγάλω τον η τους ιούς.?

Και μετά να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με το Acer eRecovery Management.

Δημοσ.

κανε ένα αντίγραφο ασφαλείας του δίσκου ,και μετα κανε format,διαφορετικά κινδυνεύεις να χάσεις το recovery από το δίσκο σου

χρησιμοποίησε το Norton Ghost

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...