nickarmy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 θελω να πάρω΄μια κάρτα απο πλαίσιο όμως λεει δίπλα internet only δεν γινεται να κανω τη παραγκελία μέσο τηλεφώνου? θα πρέπει να ανοιξω λογαριασμό(δεν γινεται αυτο επειδη ειμαι ανηλικος) και αν γινεται σε ποιο υποκατάστημα θα πρέπει να πάρ ω απο τη στιγμη που ειμαι εκτος αθηνων (δεν εχω πρόβλημα να παω εγω ο ιδιος στο πλαισιο στα μαλλ) (η να κανω τη παραγκελια μεσω του καταστήματος 210-6104000 ) δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να ανήκει εδώ το θέμα ή στο πλαπλα ευχαριστώ
dimostzavelas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 θελω να πάρω΄μια κάρτα απο πλαίσιο όμως λεει δίπλα internet only δεν γινεται να κανω τη παραγκελία μέσο τηλεφώνου? θα πρέπει να ανοιξω λογαριασμό(δεν γινεται αυτο επειδη ειμαι ανηλικος) και αν γινεται σε ποιο υποκατάστημα θα πρέπει να πάρ ω απο τη στιγμη που ειμαι εκτος αθηνων (δεν εχω πρόβλημα να παω εγω ο ιδιος στο πλαισιο στα μαλλ) (η να κανω τη παραγκελια μεσω του καταστήματος 210-6104000 ) δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να ανήκει εδώ το θέμα ή στο πλαπλα ευχαριστώ αν παντως αποφασισεις να το παραλαβεις εσυ απο το καταστημα, νομιζω δεν δικαιούσαι την τιμη internet only, και θα πρεπει να πληρωσεις τιμη καταστηματος!
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 αν παντως αποφασισεις να το παραλαβεις εσυ απο το καταστημα, νομιζω δεν δικαιούσαι την τιμη internet only, και θα πρεπει να πληρωσεις τιμη καταστηματος! Aκριβώς! Οι τιμές Internet ισχύουν μόνο για παράδοση στον χώρο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.