Προς το περιεχόμενο

Tron Legacy

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί δεν έχει αρκετά "3D effects"/σκηνές ώστε να αξίζει η διαφορά στην τιμή...

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο σε εμένα δεν μαρέσουν τα 3D effects? Θέλω απλά να βλέπω βάθος στην εικόνα σαν να βλέπω θέατρο και όχι να πετάγονται γυαλιά φωτιά αίμα κλπ στη μούρη....

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο σε εμένα δεν μαρέσουν τα 3D effects? Θέλω απλά να βλέπω βάθος στην εικόνα σαν να βλέπω θέατρο και όχι να πετάγονται γυαλιά φωτιά αίμα κλπ στη μούρη....

Οχι, νομιζω θα βρεις πολλους. Εμενα δε μου αρεσουν γιατι τα γυαλια κανουν την εικονα λιγοτερο φωτεινη, με ενοχλουν στη μυτη και δεν πιανουν το 100& του πανιου (τα dolby τουλαχιστον).

Δημοσ.

την είδα και γω.και η μισή ταινία είναι οι daft punk που έκαναν πολύ καλή δουλειά..ειδικά στο club.

στα + η ερμηνεία του bridges που..μου άρεσαν οι ατάκες..

πολύ ρετρό 8-bit στυλ που αποδόθηκε ικανοποιητικά..

στο σύνολο δεν μπορώ να πω οτι ήταν κακή,άνετα θα την έβλεπα ξανά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειδα το πρωτο, του 1982. Δυσκολευτηκα λιγο να μπω στο κλιμα αλλα τελικα μου αρεσε αρκετα.

Σειρα εχει το Legacy (Σινεμα, μονο ομως αν βρω μη 3d προβολη).

Δημοσ.

Μόλις.

Το 3D εμένα μου άρεσε όπου υπήρχε πάντως. Το CGI το βρήκα jaw dropping, σε μερικά σημεία ψυχεδέλεια. Βάλε μέσα και την μουσική από Daft Punk που είναι το λιγότερο ΕΠΙΚΗ και ήταν μία ονείρωξη.

Γούσταρα Jeff και ο πιτσιρικάς έπαιξε καλά. Το σενάριο ντάξει.

Πάντως σαν ταινία είναι για τους hardcore παρά για masses.

7/10.

Δημοσ.

Τι σας άρεσε ρε παιδιά ;

Σενάριο χάλια, προβλέψιμο, γεμάτο τρύπες και κλισέ! Εφέ και δράση πολύ κατώτερα των προσδοκιών. Μόνο η μουσική ήταν ωραία.

Το χειρότερο από όλα είναι που πήραν ένα concept που υποσχόταν πολλά, και το μετέτρεψαν στην πιο μεγάλη αμερικανιά που έχω δει τελευταία.

Μέγιστη απογοήτευση.

• Moderators
Δημοσ.

Μόλις.

Το 3D εμένα μου άρεσε όπου υπήρχε πάντως. Το CGI το βρήκα jaw dropping, σε μερικά σημεία ψυχεδέλεια. Βάλε μέσα και την μουσική από Daft Punk που είναι το λιγότερο ΕΠΙΚΗ και ήταν μία ονείρωξη.

Γούσταρα Jeff και ο πιτσιρικάς έπαιξε καλά. Το σενάριο ντάξει.

Πάντως σαν ταινία είναι για τους hardcore παρά για masses.

7/10.

Με καλυψες 100%.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...