Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 γιατί δεν έχει αρκετά "3D effects"/σκηνές ώστε να αξίζει η διαφορά στην τιμή...
michael92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά μόνο σε εμένα δεν μαρέσουν τα 3D effects? Θέλω απλά να βλέπω βάθος στην εικόνα σαν να βλέπω θέατρο και όχι να πετάγονται γυαλιά φωτιά αίμα κλπ στη μούρη....
marantonis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά μόνο σε εμένα δεν μαρέσουν τα 3D effects? Θέλω απλά να βλέπω βάθος στην εικόνα σαν να βλέπω θέατρο και όχι να πετάγονται γυαλιά φωτιά αίμα κλπ στη μούρη.... Οχι, νομιζω θα βρεις πολλους. Εμενα δε μου αρεσουν γιατι τα γυαλια κανουν την εικονα λιγοτερο φωτεινη, με ενοχλουν στη μυτη και δεν πιανουν το 100& του πανιου (τα dolby τουλαχιστον).
kanesaxo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 H μελαχρινη με τις ματάρες διπλα στον πρωταγωνιστή δεν ειναι αυτη απο το House?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 yeap, η 13 είναι...
ravend Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 την είδα και γω.και η μισή ταινία είναι οι daft punk που έκαναν πολύ καλή δουλειά..ειδικά στο club. στα + η ερμηνεία του bridges που..μου άρεσαν οι ατάκες.. πολύ ρετρό 8-bit στυλ που αποδόθηκε ικανοποιητικά.. στο σύνολο δεν μπορώ να πω οτι ήταν κακή,άνετα θα την έβλεπα ξανά.
marantonis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ειδα το πρωτο, του 1982. Δυσκολευτηκα λιγο να μπω στο κλιμα αλλα τελικα μου αρεσε αρκετα. Σειρα εχει το Legacy (Σινεμα, μονο ομως αν βρω μη 3d προβολη).
Cue Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μόλις. Το 3D εμένα μου άρεσε όπου υπήρχε πάντως. Το CGI το βρήκα jaw dropping, σε μερικά σημεία ψυχεδέλεια. Βάλε μέσα και την μουσική από Daft Punk που είναι το λιγότερο ΕΠΙΚΗ και ήταν μία ονείρωξη. Γούσταρα Jeff και ο πιτσιρικάς έπαιξε καλά. Το σενάριο ντάξει. Πάντως σαν ταινία είναι για τους hardcore παρά για masses. 7/10.
dark_banishing Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Τι σας άρεσε ρε παιδιά ; Σενάριο χάλια, προβλέψιμο, γεμάτο τρύπες και κλισέ! Εφέ και δράση πολύ κατώτερα των προσδοκιών. Μόνο η μουσική ήταν ωραία. Το χειρότερο από όλα είναι που πήραν ένα concept που υποσχόταν πολλά, και το μετέτρεψαν στην πιο μεγάλη αμερικανιά που έχω δει τελευταία. Μέγιστη απογοήτευση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 ήταν γαμάτο, αυτό φτάνει...
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μόλις. Το 3D εμένα μου άρεσε όπου υπήρχε πάντως. Το CGI το βρήκα jaw dropping, σε μερικά σημεία ψυχεδέλεια. Βάλε μέσα και την μουσική από Daft Punk που είναι το λιγότερο ΕΠΙΚΗ και ήταν μία ονείρωξη. Γούσταρα Jeff και ο πιτσιρικάς έπαιξε καλά. Το σενάριο ντάξει. Πάντως σαν ταινία είναι για τους hardcore παρά για masses. 7/10. Με καλυψες 100%.
Cue Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μου δίνει μια ευχαρίστηση να "καλύπτω" fellow members
ravend Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 άντε να βγεί το blu-ray να τη βρούμε και οικιακά.. Hey kiddo,lost track of time!
Luxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Θελει να δεις και τη πρωτη ταινια ή οχι; Remake ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.