Nikosgiann Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ειδα το trailer της πρωτης ταινιας,και δεν νομιζω πως μπορω να το δω αυτο τη σημερον ημερα..
Nikosgiann Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 προφανως,αλλα η ταινια ειναι tech style καπως.. πιθανον να ειναι και γαμω τις ταινιες(δεν εχω διαβασει υποθεση),αλλα τα γραφικα που βλεπω με ξενερωνουν να μου πεις του 82' ταινια ειναι ,τι περιμενεις... btw TRON 2 LEGACY Country Date Argentina 16 December 2010 Australia 16 December 2010 Germany 16 December 2010 Netherlands 16 December 2010 Brazil 17 December 2010 Canada 17 December 2010 Finland 17 December 2010 Japan 17 December 2010 Spain 17 December 2010 Sweden 17 December 2010 USA 17 December 2010 Poland 24 December 2010 Iceland 26 December 2010 UK 26 December 2010 Italy 12 January 2011 France 2 February 2011
dpant Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?sdm=web&pt=rd&sid=90108976 οοοΟΟΟοοο Ευχαριστώ. Και τα 2 trailers είναι απλά κορυφαία. Τα γραφικά είναι φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-ά στο πνέυμα ακριβώς της ταινίας εντελώς κρυστάλλινα και καθαρά.
finch Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=tl6CcDWElEY[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=_6Afc2uzw4g[/ame] Ελπίζω να μην είναι μόνο εφέ αλλά να έχει και υπόθεση, μιας και το TRON για μένα είναι από τις αγαπημένες μου.
marantonis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 πιθανον να ειναι και γαμω τις ταινιες(δεν εχω διαβασει υποθεση),αλλα τα γραφικα που βλεπω με ξενερωνουν Εχει μια ωραιοτατη version 720p με την οποια δε νομιζω οτι θα υπαρχει προβλημα, εκτος κι αν βλεπεις μονο τα blockbusters της εκαστοτε φετινης χρονιας. Κατεβαζω.
dpant Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. http://www.youtube.com/watch?v=tl6CcDWElEY http://www.youtube.com/watch?v=_6Afc2uzw4g Ελπίζω να μην είναι μόνο εφέ αλλά να έχει και υπόθεση, μιας και το TRON για μένα είναι από τις αγαπημένες μου. Μπράβο, πολύ ωραίος. Ευχαριστώ για τα videos.
PeLLaRaS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Απόλαυση, καμία απογοήτευση. (Ειλικρινά αποφύγετε τα spoiler πριν δείτε την ταινία) Το μόνο θέμα με την αληθοφάνεια του νεότερου Kevin Flynn, κάτι που φαίνεται και από τα trailers. Για το 3D επιφυλάσσομαι γιατί για κάποιο λόγο, στην αίθουσα στην Πάτρα δεν είδα πότε 3D και να πω wow. Πάντως 3D είναι μόνο μέσα στο grid, κάτι το οποίο προσωπικά βρήκα έξυπνο, όπως και κάτι στην αρχή, μην το χαλάσω! Υπήρξε ιστορία, την βρήκα ενδιαφέρων, αρκετά καλές ερμηνείες! Η μουσική, αν και με ξίνιζε όταν την άκουγα μόνο αυτήν (το soundtrack από youtube) στην ταινία δένει αρκετά καλά!!! Γραφικά είναι wow, ακόμη και ο νεαρός Kevin αλλά δυστυχώς όπως προείπα με ξένιζε η "ψευτιά". Οι χαρακτήρες αναπτύχθηκαν σιγά-σιγά και πάρα πολύ καλά. Ήταν από τις λίγες φορές που έπιασα τον εαυτό μου να αγωνιά για το τι θα τους συμβεί, ξεπερνώντας το "φαινόμενο" του "είναι πρωταγωνιστές, θα τα καταφέρουν"! Οι σχέσεις μεταξύ τους προσεγμένες και χωρίς υπερβολές! Ειδικά η σχέση πατέρα - γιου, Kevin Flynn - Clu και: (spoiler, δεν υπάρχει λόγος να το δείτε πριν δείτε την ταινία) Sam Flynn - Quorra Η Olivia Wilde απλά απίστευτη! Ο ρόλος της είναι κάπως ιδιαίτερος, και τα καταφέρνει απίστευτα στης εκφράσεις που απαιτούσε ο ρόλος!!! Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου ερχόταν καθόλου στο μυαλό ο House MD, αν και θα έπρεπε! Χεχε Από εμένα είναι go go η ταινία! Για αν αξίζει σε 3D θα σας γελάσω. Και το 3D να αφαιρέσεις, ή ταινία κατά την άποψη μου αξίζει! Μπορείς άνετα να κάνεις συσχετισμούς με άλλες ταινίες και ειδικά με matrix (και μάλιστα σε συγκεκριμένη σκηνή!) αλλά έχει τον δικό της χαρακτήρα Το είδος ταινιών που λατρεύω, οπόταν και είμαι πιο απαιτητικός και όμως πέρασα ευχάριστα! Ίσως επειδή περίμενα μόνο εφέ και τελικά ήταν δουλεμένη από παντού! Ξέχασα να αναφέρω πως τα trailers που κυκλοφορούν δεν σε προϊδεάζουν για το storyline που ούτως ή αλλιώς για αυτό και δεν περίμενα να έχει κάποιο!
john2gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία ταινιούλα. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετές σεναριακές τρύπες τις οποίες μπορείς να παραβλέψεις για να ευχαριστηθείς την ταινία. Το σενάριο στο σύνολό του ήταν μέτριο, χωρίς καμία αξιόλογη ανατροπή. Όλα αναμενόμενα και το τέλος πολύ κλισέ. Το 3D ήταν ψιλομάπα κι ας λένε οι διάφοροι φωστήρες που το παίζουν κριτικοί ότι είναι ότι καλύτερο μετά το Avatar. Δεν είναι μόνο στο Grid 3D αλλά γενικώς υπάρχουν 3D και 2D πλάνα. Απεριόριστο σεβασμό στους δημιουργούς της ταινίας που πριν ξεκινήσει το λένε ξεκάθαρα ότι αρκετές σκηνές είναι 2D κι όχι 3D γιατί έτσι ήθελαν να τις τραβήξουν (αυτό και μόνο δείχνει ότι δεν γυρίστηκε η ταινία με γνώμονα το 3D). Πάλι καλά γιατί αν έλεγα μόνο εγώ ότι είχε αρκετές 2D σκηνές, θα πεταγόντουσαν ξαφνικά όλοι να πουν ότι όλες είναι 3D και μπλα μπλα μπλα. Αυτό που πραγματικά τα σπάει είναι η μουσική. Θεϊκή μουσική επένδυση λέμε που σε στέλνει πολλά χρόνια πίσω. Και τα οπτικά εφέ είναι πάρα πολύ καλά στο σύνολό τους. Ζήλεψα και το arcade room (όταν πλησιάζει το Tron στα αριστερά του Sam υπάρχει το arcade Mortal Kombat. Δεν γινόταν να μην το πάρω πρέφα ). Thumbs up αλλά με τίποτα δεν φτάνει την αρχική!
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Tην είδα (σε 3D) την Παρασκευή, γενικά "καλούτσικη" αν και θα προτιμούσα να εστίαζαν περισσότερο στη δράση παρά σε κάτι αμπελοσοφίες (ή σεναριακές τρύπες όπως είπε ο john) που ήτανε περιττές imho. Το σενάριο δεν είναι κάτι διαφορετικό (από το ένα σημείο να πάμε στο άλλο, κοινώς το ίδιο όπως στην Οδύσσεια του Ομήρου), ωστόσο ο Jeff έδωσε ρέστα στην ερμηνεία. Κορυφαία στιγμή στο bar "End of Line", όσοι τη δείτε θα με θυμηθείτε (εκεί οι DJs είναι αυτοί που έδωσαν ρέστα ). Σημειοτέον, όπως ειπώθηκε, η ταινία ΔΕΝ αξίζει σε 3D, γιατί απλούστατα έχει πολύ λίγες σκηνές σε 3D.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Την είδα και γω χθες. Κατ'αρχάς το 3D ήταν αίσχος καθώς σε ελάχιστες σκηνές φαινόταν να αξιοποιείται. Άμα θέλετε να τη δείτε σε σινεμά, τουλάχιστον αποφύγετε το 3D. Το σενάριο ήταν αστείο με πολλά προβλήματα. Το μεγαλύτερο λάθος κατά τη γνώμη μου είναι ότι προσπάθησαν να δώσουν βάση στη σχέση πατέρα-γιού, που δυστυχώς δεν τους βγήκε. Θα'πρεπε να'χει περισσότερη δράση με λιγότερο μελό και κλισέ. Πέραν αυτών οι ερμηνείες ήταν καλούτσικες, όπως και η σκηνοθεσία.
NickTG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ καλή η ταινία. Aν γίνεται να αλλάξει ο τίτλος σε Tron: Legacy. To Tron 2 είναι παιχνίδι για το PC.
TheELF Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ καλή η ταινία. Aν γίνεται να αλλάξει ο τίτλος σε Tron: Legacy. To Tron 2 είναι παιχνίδι για το PC. Το Tron 2.0 και όχι το Tron 2 είναι παιχνίδι για το pc,αλλά έχεις δίκιο μπερδεύει ο τίτλος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 και μένα μου άρεσε αρκετά και ευτυχώς δεν έσκασα λεφτά για 3D
aledjo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 παιδια θελω να παω να τη δω αλλα θελω 3D! δεν αξιζει σε 3d? να τη δω κανονικη? γιατι δεν αξιζει σε 3d?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.