patentapc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Σουπερ προσφορά! Πωλείται εξωτερικός δίσκος (1ΤΒ) απο 180 ευρω μόνο 99,99 http://www.e-market.gr/pswniste/kai/seis.html ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:37 ---------- Ποσοί απο εσας πατήσατε στο λινκ? Είδατε πως τραβάνε τα ταμπελάκια και οι προσφορες όταν ξέρουμε σχεδόν όλοι οτι ο 1ΤΒ έχει περίπου στα 90-100 ευρω...... Δεν πιστευω να στραβωσε κανείς!
FKLDS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Σε ό,τι αφορά τον Κοτσόβολο, το διαπίστωσα και εγώ πως μπλοφάρει με τις "δήθεν" εκπτώσεις. Ενδεικτικά, ηλεκτρική συσκευή που την έβρισκα 525 ευουρος προ "εκπτώσεων" (τιμή υπερβολικά χαμηλή), τώρα είναι στα 609 ακατέβατα. Και μιλάμε για μια εβδομάδα πριν!!
philos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Ναι, γενικά ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ειναι γνωστός για τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ τιμές του. Πρόσφατα έλαβα διαφημιστικό Κωτσόβολου σπίτι μου με τεράστια γράμματα: Έκπτωση 20% σε όλα τα είδη! και από κάτω με ψηλά γράμματα ότι το 20% ισχύει για όλα τα προϊόντα εκτός των προιόντων multimedia & κινητής τηλεφωνίας για τα οποία ισχύει έκπτωση... 10%. :lol: -petros
jabar Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Σε ό,τι αφορά τον Κοτσόβολο, το διαπίστωσα και εγώ πως μπλοφάρει με τις "δήθεν" εκπτώσεις. Ενδεικτικά, ηλεκτρική συσκευή που την έβρισκα 525 ευουρος προ "εκπτώσεων" (τιμή υπερβολικά χαμηλή), τώρα είναι στα 609 ακατέβατα. Και μιλάμε για μια εβδομάδα πριν!! συμβαινει παντου...τελευταιο σφραγιστο συντριβανι ζαχαρωνα στα 49Ε στο καρφ πριν απο μερες και τωρα 4 μερες που ειχε -30% στα ειδη κηπου, απο 77 το εχει 55...
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Φωτογραφικη 10Mp http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=46481'>http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=46481 Από: 159,00€ Μόνο: 127,20€ (!!!!!) Και δεν ξερετε το καλυτερο! Πριν ενα μηνα (15 μερες πριν αρχισουν οι εκπτωσεις) μπορειτε να φανταστειτε ποσο την ειχε; 127 ευρω! Αυτες ειναι εκπτωσεις και αυτα γινονται μονο σε μια χωρα που δεν λειτουργει σχεδον κανενας ελεγχος! Η απατη ακομα και στον πιο μικρο πωλητη του ebay πχ για μια οδοντογλυφιδα του ενος λεπτου τιμωρειται , ενω στην Ελλαδα ο καθε μεγαλοκαταστηματαρχης μπορει να κανει ο,τι γουσταρει κυριολεκτικα! _________________________________________________________________________________________________________ Τις ιδιες εκεινες μερες ειχε στο eshop 119, στον Κατερελο 112 και στα multirama απο οπου και την πηρα 99ευρω! (τιμη πολυ καλη, πριν 6 μηνες ειχε 200 ευρω σχεδον παντου αλλα οταν ξεστοκαρει ο αντιπροσωπος επειδη βγαινει το νεο μοντελο το κανει πολλες φορες) Τωρα δεν υπαρχει σε κανεναν απο τους παραπανω γιατι απλα ξεστοκαραν. 6 μηνες μετα, κοιταξτε την κορυφωση του "δραμματος"!!!! :lol::lol: Για να λεμε τα καλα του Κωτσου αλλα να λεμε και τα χαλια του (Η L210 μοντελο του 2008 ) http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=46481 Να πω βεβαια οτι η μηχανη ειναι απο τις 2-3 καλυτερες ultra compact αλλα οχι να την εχω παρει 99 ευρω πριν 7 μηνες (multirama) οταν η μηχανη ξεστοκαριζε και οσο περναει ο καιρος να ανεβαζεις τιμη. Κατι μαντραδες μου θυμιζει που περνας και βλεπεις τα ιδια αμαξια 2-3 χρονια!
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 οπως ειναι το κρασι, ειναι και οι μηχανες... οσο πιο παλιο τοσο το καλυτερο... :lol: και για να μπουμε λιγο στο θεμα, τις εκπτωσεις σε θεματα τεχνολογιας δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να υπαρχουν, δεν ειναι κατι το εποχιακο, οπως τα ρουχα πχ
johnbond Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 και για να μπουμε λιγο στο θεμα, τις εκπτωσεις σε θεματα τεχνολογιας δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να υπαρχουν, δεν ειναι κατι το εποχιακο, οπως τα ρουχα πχ Έτσι όπως έχουν γίνει τα προιόντα τεχνολογίας εποχιακά είναι..Δες πόσο γρήγορα αλλάζουν οι τηλεοράσεις,τα laptops/netbooks κτλ...
louben Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ΠΑιδια ο κωτσος και η electroworld οντως ειναι φαρμακεια.Ομως βγαζουν ενιοτε σε προσφορα καποια ειδη σε τιμες σκοτωματος.Πχ εγω τα χριστουγεννα πηρα απο το electroworld κλιματιστικο panasonic 9000 στα 199 ευρω τιμη στην οποια δε βρισκεις ουτε τα ανωνυμα.Αν ομως πας και αγορασεις προιοντα προθηκης ναι ειναι πανακριβοι.
vasilisga Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Έτσι όπως έχουν γίνει τα προιόντα τεχνολογίας εποχιακά είναι..Δες πόσο γρήγορα αλλάζουν οι τηλεοράσεις,τα laptops/netbooks κτλ... προσκαιρα ναι, εποχιακα οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.