Προς το περιεχόμενο

Crossfire με διαφορετικές nvidia γίνεται, και πως?

dancer_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά αυτό ισχύει, τουλάχιστον στην περίπτωσή μου. Αφού κατέβασα το ολοκληρωμένο μάνουαλ της μητρικής βρήκα τις σχετικές πληροφορίες:

"Graphics Cards Requirements

1. One RadeonTM CrossFireTM Edition graphics card.

2. One standard PCI Express RadeonTM graphics card.

Note:

If the clock speed of the CrossFire Edition graphics card and

standard PCI Express graphics card are different, both cards will

operate at their individual clock speeds. "

Δημοσ.
Xωρις να ειμαι ο γνωστης...Ετσι οπως τα λεει ο πινακας:4850 μπορει και με 4870(χ2) και με 4830(εκτος απο 4850(χ2)

Το κοκκινο ειναι η δυνατοτητα crosfireX και η τελιτσα η προτεινομενη συνθεση για crossfire(ή λεω μλκς και μονο η τελιτσα δινει τη δυνατοτητα?Αν κανω λαθος παντως ο πινακας ειναι γτπ σχεδιασμενος :-D...)

Μάλλον όπως τα λες είναι, και μάλλον οι εντυπώσεις μου ήταν σωστές εξ'αρχής.

Παππού FU ε, προσπαθείς να με μπερδέψεις! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά όταν βάζεις διαφορετικές κάρτες σε crossfire χάνεις σε επιδόσεις λόγω της μικρότερης από ότι ξέρω...

Δημοσ.
Xωρις να ειμαι ο γνωστης...Ετσι οπως τα λεει ο πινακας:4850 μπορει και με 4870(χ2) και με 4830(εκτος απο 4850(χ2)που νταξ το ξερουμε)

Το κοκκινο ειναι η δυνατοτητα crosfireX και η τελιτσα η προτεινομενη συνθεση για crossfire(ή λεω μλκς και μονο η τελιτσα δινει τη δυνατοτητα?Αν κανω λαθος παντως ο πινακας ειναι γτπ σχεδιασμενος :-D...)

Σωστά τα λες, αλλά και πάλι άμα κάνεις Crossfire αξίζει μόνο όταν βάζεις ίδια μοντέλα. (απο άποψη επιδόσεων)

Μάλλον όπως τα λες είναι, και μάλλον οι εντυπώσεις μου ήταν σωστές εξ'αρχής.

Παππού FU ε, προσπαθείς να με μπερδέψεις! :P

lolcat286.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...