eski Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Εδώ και λιγους μηνες αντιμετωπίζω ένα σοβαρο πρόβλημα με τη γραμμή Internet της επιχείρησης μου με το Conn-x ADSL του ΟΤΕ. Συγκεκριμένα μετά από αναβάθμιση διπλασιασμό της ταχύτητας που έκανε ο OTE έχω συνεχείς αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Πριν την αναβάθμιση δούλευα μια χαρά με ταχύτητα 4ΜΒ που όπως αποδείχτηκε ήταν και το όριο της γραμμής. Όταν πήγα στα 8ΜΒ –στην ουσία ποτέ δεν έπιασα πάνω από 4.5ΜΒ- άρχισαν τα προβλήματα. Αιτία είναι η μεγάλη απόσταση που έχω από το κέντρο του ΟΤΕ της περιοχής μου. Το τραγικό της ιστοριας είναι ότι εχουν καταργήσει την ταχύτητα των 4ΜΒ!! Έτσι αναγκαστικά κάνω υποβιβασμό στα 2ΜΒ.
katsikoula Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 τουλαχιστον τωρα που σου υποβαθμησαν την ταχυτητα επεσε κ το παγιο ή μπα??? LoL
eski Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 τουλαχιστον τωρα που σου υποβαθμησαν την ταχυτητα επεσε κ το παγιο ή μπα??? LoL To θεμα δεν ειναι αυτο. Το προβλημα ειναι γιατι καταργησαν τα 4ΜΒ δεδομενης της καταστασης -αποσταση κεντρων, ποιοτητα καλωδιων- παρα πολλοι θα ειναι στη θεση μου δηλ. θα συνχρονιζουν σωστα αναμεσα στα 3-7ΜΒ. Αν απο τα 2ΜΒ παει κατευθειαν μετα στα 8ΜΒ ο ΟΤΕ μας περιπαιζει..
Vasilius Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Φίλε μου μπορείς να ζητήσεις κανονικά να σε γυρίσουν στα 4. Tα εμπορικά πακέτα ΄των 1 και 4 απλά σταμάτησαν να είναι διαθέσιμα προς πώληση. Κάλεσε το 121 και ζήτα να δηλώσουν βλάβη και ο τεχνικός που θα το κοιτάξει να σε πάρει τηλέφωνο. Στην ουσία θα πληρώνεις το πακέτο των 8 και θα έχεις 4.΄Στο θέμα πληρωμής ίσως να κάνω και λάθος. Τέλος μπορείς να ζητήσεις να σε πάνε στα 8 , να πιάνεις 4.5 και απλά να σε γυρίσουν σε Interleave mode ώστε να σου ανέβει το Noise Margin που είναι υπεύθυνο για τις αποσυνδέσεις σου. Σε αυτή τη περίπτωση θα πληρώνεις 8 θα χεις 4.5 και θα σαι πάλι gg.
dermitzakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 λαθος και παλι λαθος,ο οτε εκανε αναβαθμισεις αλλα δεν ανεβηκαν οι τιμες,οντως παρε 121 και πες,θελω να μου το κλειδωσετε στα 4.και ουτε παραπανω θα πληρωνεις,ουτε λιγοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.