Προς το περιεχόμενο

Το μέλλον της Ελληνικής τηλεόρασης

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ισως και να χανεται γιατι την ιδια ακριβως ωρα στον ΑΝΤ1 εχει το "Ο νονος" ("The Godfather"). Γραφεις το 1 βλεπεις το αλλο. Απλα!:-)

Να λοιπον που κατηγορουσατε την ελληνικη τηλεοραση. Εχει τοσο ωραιες επιλογες να κανει κανείς.:devil::mrgreen:

μαλιστα την αλλη εβδομαδα εχει το νονος 2 κ την μεθεπομενη το νονος 3...

Δημοσ.
Κοιτα μανουελ μαζι σου η ετ3 εχει καποιες καλες εκπομπες οπως εκεινη για τις ταινιες οπως δυο πολυ ωραιες πολιτικες αλλα μεχρι εκει.

Βασικά είπα ότι είναι το σοβαρότερο κανάλι, δεν είπα ότι έχεις τις καλύτερες εκπομπές.

Παράδειγμα απλό και εύκολο: είναι το μόνο κανάλι που κάνει ενημέρωση στα αθλητικά μοιράζοντας τον χρόνο του σε όλες τις ομάδες, με μια ΜΙΚΡΗ έμφαση στις ομάδες τις Θεσσαλονίκης, όχι αναλύσεις 2 ώρες για Ολυμπιακούς - Παναθηναϊκούς και όλοι οι υπόλοιποι περιμένουμε μέχρι τις 1 το βράδυ να δούμε 5 λεπτά ρεπορτάζ για την ομάδα μας.

Ένα παράδειγμα είναι αυτό. Γενικά έχω αρκετά παράπονα από άλλα κανάλια, που δεν τα έχω από την ΕΤ3 (πχ2 το που κόβουν τις ταινίες για διαφημίσεις κ.α.)

Για τις ταινίες της Βουλής, δεν παίζει μόνο Αϊζενστάιν, που μπορεί πολλοί να τον βαριούνται (προσωπικά βαριέμαι τις χιλιάδες ολόιδιες ταινίες δράσης, θρίλερ, "κωμωδίες" κτλ που παίζουν τα άλλα κανάλια), δείχνει συχνά και θεατρικές παραστάσεις κ.α.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο πολύς κόσμος ικανοποιείται με αυτά που βλέπει στην τηλεόραση, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Ας κάθεται να τα βλέπει. Ευτυχώς από τότε που έβαλα DSL αρκετά χρόνια πριν, δεν την έχω καμία ανάγκη.

Δημοσ.
Γλίτσιδες δημοσιογράφοι που σπέρνουν τον πανικό και παρουσιάζουν ότι πρέπει για να δημιουργήσουν διαπλοκή μέσα από τον λαϊκισμό. Προβολή πλούσιων και δήθεν High Class Society ανθρώπων που είναι μέσα στη κόκα και ο καημένος συνταξιούχος ή ανεγκέφαλος τηλεθεατής πιστεύει ότι είναι αυτό που προσποιούνται και είτε θέλει να το παίξει και αυτός έτσι, με τον μισθό του που δεν ξεπερνά τα 800Ευρώ ή το βλέπει ανταγωνιστικά και στεναχωριέται. Λανθασμένα πρότυπα ειδικά για τον γυναικείο πληθυσμό όπου θέλει να μιμηθεί την illustration - επεξεργασμένη και γι' αυτόν τον σκοπό φτιαγμένη και διαλεγμένη γυναίκα που βλέπει στο γυαλί ξοδεύοντας περιουσίες χρημάτων για ρούχα, καλλυντικά και φυσικά για πλαστικές . Λανθασμένα αντρικά πρότυπα που περιμένουν να βρουν γυναίκες ψεύτικες σαν και αυτές που δείχνει η TV (όπως ανέφερα και πιο πάνω) και φυσικά δεν βρίσκουν και συνεχίζουν να χειρωνακτική εργασία μπροστά σε Video illustation γνωστής εταιρίας πορνό (Priv@te).

Για μένα η Ελληνική τηλεόραση είναι όλα τα παραπάνω.

+10000000.... Δεν φτάνουν τα μηδενικά... :)

Για τα υπόλοιπα παιδιά που αναφέρετε τις εξαιρέσεις, συμφωνώ ότι υπάρχουν αλλά για μένα είναι σταγόνα στον ωκεανό της κακογουστιάς και της αρρώστιας που επικρατεί στο γυαλί. Και δεν μου αρκούν ως εναύσματα για να την ανοίξω. Ειδικά τώρα, που έχουμε πλέον την πολυτέλεια του Internet και μπορούμε και να ενημερωθούμε και να ψυχαγωγηθούμε, προτείνω να κανονίσουμε μια μαζική ανακύκλωση τηλεοράσεων...

Δημοσ.

Θα έλεγα και εγώ κάτι, αλλά με κάλυψαν απόλυτα τα παιδία απο πάνω. Ειδικά φέτος που ο ΣΚΑΙ εξασφάλισε τα δικαιώματα της Primera, θα φυσάει.

Δημοσ.
Θα έλεγα και εγώ κάτι, αλλά με κάλυψαν απόλυτα τα παιδία απο πάνω. Ειδικά φέτος που ο ΣΚΑΙ εξασφάλισε τα δικαιώματα της Primera, θα φυσάει.

Στο συγκεκριμενο φιλε που αναφερεσαι συμφωνω αλλα μου δωσες αφορμη για να πω κατι για τον σκαι.δεν καταλαβαινω πως γινεται να λενε ολοι οτι βλεπουν τα ντοκιμαντερ του συγκεκριμενου σταθμου κ το ενημερωτικο του προγραμμα κ στις μετρησεις να παιρνει 3-4%?

Δημοσ.

Μετρησεις??χαχαχα.Γνωριζα ατομο μου επαιρνε bonus ωστε να ειχε σε συγκεκριμενες ωρες τηλεοραση ανοιχτη σε συγκεκριμενο καναλι χωρις να βρισκεται μπροστα στην tv και καποιες φορες καν στο σπιτι.

Δημοσ.
δεν καταλαβαινω πως γινεται να λενε ολοι οτι βλεπουν τα ντοκιμαντερ του συγκεκριμενου σταθμου κ το ενημερωτικο του προγραμμα κ στις μετρησεις να παιρνει 3-4%?

Έλα ντε!!!

Δεν γίνεται να μετράνε όλο το κόσμο με κάποιο τρόπο?

Βέβαια από την άλλη αν γίνει κάτι τέτοιο θα ξεσηκωθούμε όλοι και θα λέμε ότι θέλουν να μας παρακολουθούν για το ποια κανάλια βλέπουμε... :P

Θα έχουμε νέο Topic: "Κάμερες ακόμα και στις TV!!!" :lol:

Δημοσ.
Έλα ντε!!!

Δεν γίνεται να μετράνε όλο το κόσμο με κάποιο τρόπο?

Βέβαια από την άλλη αν γίνει κάτι τέτοιο θα ξεσηκωθούμε όλοι και θα λέμε ότι θέλουν να μας παρακολουθούν για το ποια κανάλια βλέπουμε... :P

Θα έχουμε νέο Topic: "Κάμερες ακόμα και στις TV!!!" :lol:

Νια μονο που οι συγκεκριμενες μετρησεις τις agb οσο κ να αμφισβητουνται ως προς την εγκυροτητα τους ειναι αυτες που κρινουν το μελλον μιας παραγωγης.Αρα ενω ολοι κ καλα βλεπουν σκαι αυτο μενει καθηλωμενο στο 5 εμω τα αλλα καναλια που τα θεωρουμε μη σοβαρα στα νεανικα κοινα πανε απο το 10...

Δημοσ.
Ειδικά φέτος που ο ΣΚΑΙ εξασφάλισε τα δικαιώματα της Primera, θα φυσάει.

ειναι αληθεια αυτο? θα δειχνει ισπανικο πρωταθλημα? εχει κλεισει? μεγαλε με εφτιαξες!!

οσο για τις μετρησεις της AGB, τι να σχολιασω? ακομα και ενας αδαης πρεπει να βλεπει οτι ουδεμια σχεση εχουνε με την πραγματικοτητα..!!!!

Δημοσ.

υπαρχουν καποια πραγματα να δεις στην Ελληνικη τηλεοραση, δεν ειναι τα παντα για πεταμα, εκπομπες οπως εξαντας, εμπολεμη ζωνη, μηχανη του χρονου, σινεμανια, το συμπαν που αγαπησα, πασης φυσεως ντοκιμαντερ και ταξιδιωτικες εκπομπες και διαφορα αλλα, ομως δυστυχως οταν στο προσκηνιο μενει η τηλεοραση του πανελ και του τηλεσχολιασμου δειχνει οτι τους ανθρωπους της τηλεορασης τους εχει ξεπερασει η εποχη τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...