linkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Kαι να τα εχει, παλι μπορει να μην ειναι γνησιος ποιημενικος. Και μακρια απο πετ σοπς εννοειται, δεν προκειται να παρεις υγιες κουταβι απο κει. Ρωτα εδω http://www.koe.gr/indexmy.htm για εκτροφεις. Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω.Αν βρεις ενα κουταβι με μαυρα νυχια,μαυρο μουσουδι,η πλατη του πεφτει,δεις τα αδερφακια του την μανα του και τον πατερα του και ειναι ωραιοι γερμανικοι ποιημενικοι τοτε το κουταβι τι θα ειναι,μπουλ τεριε??? Τι εννοεις μακρια απο πετ σοπ???Αν οχι απο πετ σοπ τοτε απο που θα παρει?Αφου και τα πετ σοπ με εκτροφεις συνεργαζονται.Και απο που προκυπτει πως δεν θα παρεις υγιες κουταβι απο πετ σοπ???
anterovgaltis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν καλύτερα σκυλιά από τους κόπρους?
linkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν καλύτερα σκυλιά από τους κόπρους? Μορφολογικα σιγουρα αλλα υπαρχουν και κατι κοπριτακια κουκλια και πανεξυπνα και πολυ ωραια σκυλια!Ενας θειος μου ζωοφιλος συνηθιζει να μαζευει μικρα κοπριτακια απο τον δρομο και εχει σπιτι του 6!
Chris_85 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω.Αν βρεις ενα κουταβι με μαυρα νυχια,μαυρο μουσουδι,η πλατη του πεφτει,δεις τα αδερφακια του την μανα του και τον πατερα του και ειναι ωραιοι γερμανικοι ποιημενικοι τοτε το κουταβι τι θα ειναι,μπουλ τεριε??? Τι εννοεις μακρια απο πετ σοπ???Αν οχι απο πετ σοπ τοτε απο που θα παρει?Αφου και τα πετ σοπ με εκτροφεις συνεργαζονται.Και απο που προκυπτει πως δεν θα παρεις υγιες κουταβι απο πετ σοπ??? Eπειδη προφανως δεν ξερεις τι παιζει με τα πετ-σοπς, καλυτερα μην δινεις συμβουλες, γιατι παραπληροφορεις. 1. Μπορει να ειναι και κανις. Οι εκτροφεις εχουν συγκεκριμενη διαδικασια που επιλεγουν τα ζωα που θα αναπαραγουν, συμφωνα οχι μονο με τα μορφολογικα τους χαρακτηριστικα αλλα και με τη συμπεριφορα και το χαρακτηρα τους. Κοινως, για να εχεις εναν γερμανικο ποιημενικο πρεπει και μορφολογικα να ανταποκρινεται στο προτυπο της φυλης του και σε βασικα θεματα χαρακτηρα, συμπεριφορας και ικανοτητων να μην αποκλινει απο το προτυπο. Παρεπιπτοντως, δεν ανοιγω καν τον θεμα ''γενετικες ασθενειες'', ''pedegree''. Εσυ δηλαδη αμα δεις τους γονεις ενος κουταβιου, καταλαβαινεις αυτοματως οτι ειναι γερμανικος ποιημενικος, χωρις ασθενειες στο γενεαλογικο του δεντρο, χωρις αποκλινουσα συμεπριφορα, κ ολα αυτα χωρις να εχει παει σε κανενα διαγωνισμο, να μην εχει κριθει κτλ, ε? Μπραβο σου τοτε. Αλλα επειδη ο ''φιλος'' που ζευγαρωσε κατα τυχη 2 ζωα, δεν εχει τις απαραιτητες γνωσεις για να μπει σ αυτη τη διαδικασια, οπως ενας αξιοπιστος εκτροφεας, ειναι αμφιβολο οτι θα μας δωσει ζωο που ανταποκρινεται πληρως στη φυλη που θελουμε, χωρις προβληματα υγειας. ΓΙα να μην πω, αδυνατο. Οσο για τα πετ σοπς, δεν το συζητω καν. Υγιες κουταβι δεν παιρνεις απο κει, ουτε ο Γκαστονε αν εισαι. 2. Σε ποιο πλανητη τα πετ σοπς συνεργαζονται με εκτροφεις? Γιατι σ εναν που ξερω εγω, τη γη, δε συμβαινει ουτε γι' αστειο.
linkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Eπειδη προφανως δεν ξερεις τι παιζει με τα πετ-σοπς, καλυτερα μην δινεις συμβουλες, γιατι παραπληροφορεις. 1. Μπορει να ειναι και κανις. Οι εκτροφεις εχουν συγκεκριμενη διαδικασια που επιλεγουν τα ζωα που θα αναπαραγουν, συμφωνα οχι μονο με τα μορφολογικα τους χαρακτηριστικα αλλα και με τη συμπεριφορα και το χαρακτηρα τους. Κοινως, για να εχεις εναν γερμανικο ποιημενικο πρεπει και μορφολογικα να ανταποκρινεται στο προτυπο της φυλης του και σε βασικα θεματα χαρακτηρα, συμπεριφορας και ικανοτητων να μην αποκλινει απο το προτυπο. Παρεπιπτοντως, δεν ανοιγω καν τον θεμα ''γενετικες ασθενειες'', ''pedegree''. Εσυ δηλαδη αμα δεις τους γονεις ενος κουταβιου, καταλαβαινεις αυτοματως οτι ειναι γερμανικος ποιημενικος, χωρις ασθενειες στο γενεαλογικο του δεντρο, χωρις αποκλινουσα συμεπριφορα, κ ολα αυτα χωρις να εχει παει σε κανενα διαγωνισμο, να μην εχει κριθει κτλ, ε? Μπραβο σου τοτε. Αλλα επειδη ο ''φιλος'' που ζευγαρωσε κατα τυχη 2 ζωα, δεν εχει τις απαραιτητες γνωσεις για να μπει σ αυτη τη διαδικασια, οπως ενας αξιοπιστος εκτροφεας, ειναι αμφιβολο οτι θα μας δωσει ζωο που ανταποκρινεται πληρως στη φυλη που θελουμε, χωρις προβληματα υγειας. ΓΙα να μην πω, αδυνατο. Οσο για τα πετ σοπς, δεν το συζητω καν. Υγιες κουταβι δεν παιρνεις απο κει, ουτε ο Γκαστονε αν εισαι. 2. Σε ποιο πλανητη τα πετ σοπς συνεργαζονται με εκτροφεις? Γιατι σ εναν που ξερω εγω, τη γη, δε συμβαινει ουτε γι' αστειο. Ασχολουμαι με τα σκυλια και δη τους γερμανικους ποιημενικους απο μικρο παιδι,ασε λοιπον αλλους να κρινουν για το αν ξερω και αν παραπληροφορω. 1)Μπορει να ειναι και ξιφιας!Ρε φιλε μας δουλευεις??Αναφερομαι σε ανθρωπους που γνωριζουν τα βασικα,οχι σε αυτους που θα πανε σε πετ-σοπ θελοντας να αγορασουν γερμανικο ποιημενικο και θα πουν ''γεια σας,θελω να παρω ενα ρεξ'' 2)Αναφερομαι σε πετ-σοπ εξειδικευμενα στα σκυλια,οχι σε πετ-σοπ που ασχολουνται με παπαγαλους και χωμα για γατες!Η πατρα σε αυτον τον πλανητη δεν ειναι??Γιατι ξερω πετ σοπ που και συνεργαζονται με εκτροφεις αλλα και που ειναι οι ιδιοι εκτροφεις! Παντως πρεπει να ειμαι πιο μαματος απο τον γκαστονε αν αναλογιστεις πως πριν 12 χρονια πηρα γερμανικο ποιημενικο και σημερα ειναι υγιεστατος! ευχαριστω.
Vaguras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα καταρχήν!!! Κατά δεύτερον σταματήστε να τσακώνεστε!!!! Μπείτε στην ουσία μπας και μας βοηθήσετε. Λέω βοηθήσετε, γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά γερμανικού ποιμενικού. Αγαπώ τα σκυλιά αν και δεν έχω χώρο εδώ στην Αθήνα. Το σκυλί λοιπόν προορίζεται για τα πεθερικά μου που έχουν άπειρο χώρο στο χωριό. Ξέρω ότι τους αρέσει ιδιαίτερα αυτή η ράτσα και στο σπίτι (που είναι ουσιαστικά μια μικρή φάρμα- μπαχτσές) υπάρχουν και άλλα ζώα (κότες και πάπιες προς το παρόν!!!) Λοιπόν για πείτε ξανά τελικά, γιατί μπερδευτήκαμε όλοι από πού να πάρουμε εναν ποιμενικό;; Από pet-shop ή κατευθείαν από εκτροφέα; Σε τι τιμές παίζουν τα κουτάβια; Απο εκπαίδευση τι γίνεται; Θα προτιμούσα να γίνει ένας κοινωνικός φύλακας (ξέρετε τη χρυσή τομή ψάχνω). Θα βρω κατι αξιόπιστο απο πλευρας εκπαίδευσης μιας και τα πεθερικά είναι Μακεδονία; Αυτά προς το παρόν... Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. έχω κάνει μια μικροέρευνα στο δίκτυο αλλά πιο πολύ μπερδέυτηκα!
Chris_85 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Ψαξε σε εξειδικευμενα φορουμς για σκυλια και κατοικιδια. ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ που εχει ασχοληθει με τα ζωα δεν προκειται να σου προτεινει να παρεις σκυλο απο πετ σοπ και οχι απο εκτροφεα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:07 ---------- Υ.Γ. Για τα πετ σοπς την Πατρας εχουν ακουστει τερατα.
anterovgaltis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μορφολογικα σιγουρα αλλα υπαρχουν και κατι κοπριτακια κουκλια και πανεξυπνα και πολυ ωραια σκυλια!Ενας θειος μου ζωοφιλος συνηθιζει να μαζευει μικρα κοπριτακια απο τον δρομο και εχει σπιτι του 6! Ναι τα καθαρόαιμα διαθέτουν καλύτερες αναλογίες...so what? Τόσοι κόπροι υπάρχουν στο δρόμο (ακόμη και κουτάβια), υπάρχουν και σε άσυλα αδέσποτων, γιατί κάποιος αν θέλει να αποκτήσει σκυλι να μπει στη διαδικασία να απευθυνθεί στον οποιονδήποτε ώστε να είναι... ράτσας?
Chris_85 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Ναι τα καθαρόαιμα διαθέτουν καλύτερες αναλογίες...so what? Τόσοι κόπροι υπάρχουν στο δρόμο (ακόμη και κουτάβια), υπάρχουν και σε άσυλα αδέσποτων, γιατί κάποιος αν θέλει να αποκτήσει σκυλι να μπει στη διαδικασία να απευθυνθεί στον οποιονδήποτε ώστε να είναι... ράτσας? Γιατι μπορει να θελει μια συγκεκριμενη φυλη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Ας μη δαιμονοποιουμε και τα προσωπικα κριτηρια του καθενος.
anterovgaltis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Γιατι μπορει να θελει μια συγκεκριμενη φυλη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Ας μη δαιμονοποιουμε και τα προσωπικα κριτηρια του καθενος. Δεν δαιμονοποιεί κανείς τπτ... συζήτηση κάνουμε. Τα χαρακτηριστικά μιας συγκεκριμένης φυλής δεν ξέρω τι παραπάνω θα προσφέρουν στον "ιδιοκτήτη" του σκύλου.
slygeo87 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Mα δεν είναι αμαρτία...να έχεις βρει τι ράτσα θες, να έχεις αποφασίσει για το τι όνομα θα του δώσεις (Max =ρ) και να μην έχεις χώρο να το βάλεις...μου 'χει μείνει παιδικό τραύμα.
linkin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Για δειτε εδω το κουκλι μου,και το πως θα πρεπει να ειναι ενας καθαροαιμος γερμανικος ποιημενικος
vandermonde Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Mα δεν είναι αμαρτία...να έχεις βρει τι ράτσα θες, να έχεις αποφασίσει για το τι όνομα θα του δώσεις (Max =ρ) και να μην έχεις χώρο να το βάλεις...μου 'χει μείνει παιδικό τραύμα. και αμα ειναι θηλυκο..Blondi ε?
Grabi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Mα δεν είναι αμαρτία...να έχεις βρει τι ράτσα θες, να έχεις αποφασίσει για το τι όνομα θα του δώσεις (Max =ρ) και να μην έχεις χώρο να το βάλεις...μου 'χει μείνει παιδικό τραύμα. και εγω τα ιδια εχω παθει ομως κατι χειροτερο, εχω αποφασισει τι ρατσα θελω, τι γενος, το ονομα του, απο που θα το παρω, διαφορες πληροφοριες για αυτο, συμφωνουμε οοι στην οικογενεια στην αγορα Αλλα δεν το θελει η μανα μου γιατι λεει οτι δεν εχουμε πολυ χωρο και θα γεμιζει το σπιτι τριχεες>>> αν τελικα παρω ελεγα απο del vento margio η αλλιως πειτε να δειτε www.alldogs.gr ξερει κανεις τιποτα. μου φαινεται καλο παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.