Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω γερμανικό ποιμενικό κουτάβι

Grabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω εδω και καιρο ενα γερμανικο ποιμενικο καθαροαιμο κουταβι.

αν εχει κανεις ή αν ξερει κανεναν γνωστο του που να εχει ας μου πει!!!

ευχαριστω!!!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ως κατοχος τετοιων σκυλων θα σε συμβουλευα οταν παρεις κουταβι να κοιταξεις τα νυχια του να ειναι μαυρα και το πισω μερος της πλατης του να πεφτει προς τα κατω...αν δεν συμβαινουν αυτα,προφανως οτι πανε να σου πουλησουν δεν ειναι γνησιος γερμανικος ποιημενικος...

Δημοσ.
Ως κατοχος τετοιων σκυλων θα σε συμβουλευα οταν παρεις κουταβι να κοιταξεις τα νυχια του να ειναι μαυρα και το πισω μερος της πλατης του να πεφτει προς τα κατω...αν δεν συμβαινουν αυτα,προφανως οτι πανε να σου πουλησουν δεν ειναι γνησιος γερμανικος ποιημενικος...

Οτι και να τον συμβουλεψεις, αν παρει απο ιδιωτη κατα 99,999% θα διαφερει απο τα προτυπα της φυλης του.

Δημοσ.

Ότι κουτάβι και να πάρεις κοιτα μήν το μεγαλώσεις και μετά το βαρεθείς και το πετάξεις σε κανά δρόμο..

Ανάθεμα και άν βάζει κανένας το τσιπάκι απο το νόμο που προβλέπεται και ακόμα πιό ανάθεμα αν στην Ελλάδα υπάρχει η παραμικρή ευαισθησία για τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου...

Δημοσ.

Ανάθεμα και άν βάζει κανένας το τσιπάκι

Καλά, μήν πάρεις και όρκο.Και δέν το βάζεις μόνο και μόνο γιατι "προβλέπεται" απο τον νόμο...

Δημοσ.
Οτι και να τον συμβουλεψεις, αν παρει απο ιδιωτη κατα 99,999% θα διαφερει απο τα προτυπα της φυλης του.

Τα μαυρα νυχια και το πεσιμο της πλατης σε ενα γερμανικο ποιημενο ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας και οχι φυλης,γενιας κλπ.Ειναι χαρακτηριστικο οπως τα 5 δαχτυλα στο καθε χερι στον ανθρωπο!Αν δεν τα εχει αυτα,τοτε απλα δεν ειναι γνησιος γερμανικος ποιημενικος.

Και για να ειμαι πιο σαφης δες εδω τι εννοω

http://www.dogsindepth.com/herding_dog_breeds/images/german_shepherd_h02.jpg

Δημοσ.
Τα μαυρα νυχια και το πεσιμο της πλατης σε ενα γερμανικο ποιημενο ειναι χαρακτηριστικο της ρατσας και οχι φυλης,γενιας κλπ.Ειναι χαρακτηριστικο οπως τα 5 δαχτυλα στο καθε χερι στον ανθρωπο!Αν δεν τα εχει αυτα,τοτε απλα δεν ειναι γνησιος γερμανικος ποιημενικος.

Πωπω μαματος:whistle:

Και σε περιπτωση νεογεννητου;

Μονο απο τα νυχια ε;

Δημοσ.

και η ουρά, να μενει(σχεδον παντα) κατω απο το υψος της πλατης, να μην γινεται σαν των κανις :P (βεβαια δεν μιλαμε για κουταβια, αλλα για τα μεγαλα)

Δημοσ.

παιδια μπορει να μου πει κανεις απο πιο εκτροφειο το εχει παρει και γενικα να το αγορασω απο ενα εμπιστο εκτροφειο αν ξερετε.?

ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Μονο απο τα νυχια ε;

german_shepherd_h02.jpg

Τα σπάει ο σκύλος. ηταν να φέρω και γώ απο γερμανία εναν τέτοιον μέσω ενός συγγενή μου αλλά τελικά λόγο ελλέιψεως αυλής και χώρου δεν πήρα. :cry:

Δημοσ.

Μονο απο τα νυχια ε;

ακριβως...απο τα νυχια αλλα και απο την...μητερα!Οταν θα πας να δεις τα κουταβια θα ζητησεις απαραιτητα να δεις την μητερα αλλα και τον πατερα αν ειναι ευκολο.

και η ουρά, να μενει(σχεδον παντα) κατω απο το υψος της πλατης, να μην γινεται σαν των κανις :P (βεβαια δεν μιλαμε για κουταβια, αλλα για τα μεγαλα)

ακριβως,δεν πρεπει να σηκωνεται ποτε η ουρα πανω απο την πλατη

παιδια μπορει να μου πει κανεις απο πιο εκτροφειο το εχει παρει και γενικα να το αγορασω απο ενα εμπιστο εκτροφειο αν ξερετε.?

ευχαριστώ!!

φιλε μου αυτο ειναι κομματακι δυσκολο να το μαθεις,μονο απο γνωστους απο κανα φορουμ και ετσι γιατι σε οποιοδηποτε pet shop και να πας θα σου πουνε τα καλυτερα...για τους εαυτους τους!

german_shepherd_h02.jpg

Τα σπάει ο σκύλος. ηταν να φέρω και γώ απο γερμανία εναν τέτοιον μέσω ενός συγγενή μου αλλά τελικά λόγο ελλέιψεως αυλής και χώρου δεν πήρα. :cry:

Και καλα εκανες,οι γερμανικοι ποιημενικοι θελουν χωρο αρκετο,δεν ειναι τα σκυλια που θα τα αφησεις σε ενα μερος και θα τα ξεχασεις.....

Παντως αν καποιος ενδιαφερεται να παρει γερμανικο ποιημενικο ή και καποια αλλη ρατσα θεωρω πολυ σημαντικο να μπορεσει να μαθει ποια γενα ηταν.Επειδη τα σκυλια που ζευγαρωνουν ειναι τελεια δειγματα της ρατσας συνηθως τα βαζουν να ζευγαρωνουν πολλες φορες προκειμενου να βγαζουν κουταβια και να κονομανε....Αλλα τα κουταβια απο τις 3 πρωτες γενες βγαινουν δυνατα και ωραια,τα επομενα ειναι ,ας πουμε, πιο μετρια και λιγοτερο μεγαλοσωμα...

Δημοσ.

Kαι να τα εχει, παλι μπορει να μην ειναι γνησιος ποιημενικος. Και μακρια απο πετ σοπς εννοειται, δεν προκειται να παρεις υγιες κουταβι απο κει. Ρωτα εδω http://www.koe.gr/indexmy.htm για εκτροφεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...