finch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κι εμένα δεν μου αρέσουν οι πολλές συμπτώσεις που μαζεύονται, αλλά το να είναι δολοφόνος και ο γιος του Trinity θα κόλλαγε και για έναν άλλο λόγο: στο τέλος θα προβληματιζόταν ο Dexter σχετικά με το αν τελικά κάποια μέρα θα καταλήξει να κάνει κι αυτός το ίδιο με τον δικό του γιο. Δεν λέω απαραίτητα ότι μου αρέσει σαν τροπή, αλλά πιστεύω ότι ταιριάζει έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στη φετινή σαιζόν Κοίτα άμα παίζει κάτι τέτοιο εμένα μου κάνει για κακή αντιγραφή από τα novels όπου ο Dexter όντως εκπαιδεύει την Astor και τον Cody. Αλλά και πάλι είχε κάποια λογική λόγω κακομεταχείρησης από τον πατέρα τους, κλπ κλπ που δεν αξίζει τώρα να αναφέρω γιατί θα βγω off-topic. Και ξέρουμε ότι ο Dexter και ο Trinity δεν ξύπνησαν μια μέρα και είπαν ' ας πάω να σφάξω κανέναν απόψε:p' αλλά έγιναν κάποια άσχημα γεγονότα στη ζωή τους. Ο γιος του Trinity τι δικαιολογία έχει;; μια χαρά φαίνεται η οικογένεια.. ε και δε νομίζω να κληρονόμησε τα γονίδια του δολοφόνου από τον πατέρα του.. Τεσπα, εμένα μου φαίνεται η εύκολη λύση να είναι ο γιος.
Members gsarig Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα άμα παίζει κάτι τέτοιο εμένα μου κάνει για κακή αντιγραφή από τα novels όπου ο Dexter όντως εκπαιδεύει την Astor και τον Cody. Αλλά και πάλι είχε κάποια λογική λόγω κακομεταχείρησης από τον πατέρα τους, κλπ κλπ που δεν αξίζει τώρα να αναφέρω γιατί θα βγω off-topic. Και ξέρουμε ότι ο Dexter και ο Trinity δεν ξύπνησαν μια μέρα και είπαν ' ας πάω να σφάξω κανέναν απόψε:p' αλλά έγιναν κάποια άσχημα γεγονότα στη ζωή τους. Ο γιος του Trinity τι δικαιολογία έχει;; μια χαρά φαίνεται η οικογένεια.. ε και δε νομίζω να κληρονόμησε τα γονίδια του δολοφόνου από τον πατέρα του.. Τεσπα, εμένα μου φαίνεται η εύκολη λύση να είναι ο γιος. Με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που μας έχει δώσει η σειρά, όποιος κι αν είναι ο δολοφόνος δεν στέκει χωρίς να δοθούν κάποια επιπλέον στοιχεία που να το δικαιολογούν. Ο Αντόν γενικά δεν πείθει για δολοφόνος και για το ότι θα ήταν αρκετά ψύχραιμος ώστε να σκοτώσει τον Lundy, να τραυματίσει τη Deb και να τη γλιτώσει χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανένας. Επίσης μάλλον απορρίπτεται λόγω ύψους. Ο Trinity απορρίπτεται κι αυτός λόγω ύψους. Η γυναίκα του Trinity που έχει το κατάλληλο ύψος, δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα. Η άλλη γυναίκα, που ήταν αρχικά η βασική ύποπτος θα μπορούσε να είναι (δεν την έχω αποκλείσει τελείως), αλλά φάνηκε πολύ πειστική στη συζήτηση που είχε με την Deb στη φυλακή Θα μπορούσε φυσικά να είναι κάποιος άσχετος που δεν έχουμε δει ακόμα (π.χ. να προσλάβει ο Trinity εκτελεστή ή και ο δολοφόνος να είναι κάποιος άλλος, τελείως άσχετος). Απλά πιστεύω πως η οικογένεια του Trinity δεν είναι μια χαρά και πως πρέπει να υπάρχουν σκοτεινά σημεία που ακόμα δεν τα έχουμε δει (π.χ. αυτό το δείχνουν και τα ξεσπάσματα του Trinity απέναντι στο γιο του και η εμμονή του με το να τον κάνει "να είναι τέλειος"). Επίσης, όπως ανέφερα πιο πριν ο γιος, στις 2-3 φορές που εμφανίστηκε μου φάνηκε επιτηδευμένα ευγενικός, σαν να έκανε θέατρο. Ίσως βέβαια να ήταν απλά η ιδέα μου, θα δείξει. Όπως και να χει πάντως, σίγουρα θα έχουμε πιστεύω κάποιες ακόμα αποκαλύψεις για τον Trinity στα επόμενα επεισόδια. Απλά θα ήταν πολύ μεγάλη σύμπτωση να πεθάνει ο Lundy ακριβώς τη στιγμή που ήρθε τετ-α-τετ με τον Trinity - δεν μπορεί δηλαδή να του ήρθαν όλα τόσο βολικά από καθαρή τύχη.
seishirosakura Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ο Ντεξτερ ειναι στο κατάλληλο υψος.. /φέισπαλμ
Benton Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Κατι μου λεει οτι ο Υπαστυνομος Ντοουκς δεν εγινε κομματια απο την εκρηξη και επεστρεψε για εκδικηση....
imr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ναι ειδικα ο Ντοουκς ειναι ιδιο μεγεθος με τον μασουκα Εγω σας το πα ο Μασουκα ειναι στραβωσε που δεν του εδινε προσοχη ο λαντυ
Members gsarig Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τη Λαγκουέρτα γιατί την αποκλείετε όλοι;
Yponomeftis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μπα,ο Masuka να φτάσει τόσο στα άκρα επειδή ο Lundy δε του δινε σημασία;Δεν κολλάει.Και η Laguerta γιατί;Ούτε κίνητρο ούτε τίποτα.Δεν έχω προσέξει το ύψος του γιου του Trinity αλλά θα ήταν ωραία έκπληξη να μάθουμε ότι ο λόγος που ο Trinity τα πάει τόσο καλά με την οικογένεια του είναι επειδή τους έχει πει το μυστικό τους και τους έχει εκπαιδεύσει να τον βοηθάνε και να του δίνουν άλλοθι.
Members gsarig Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μπα,ο Masuka να φτάσει τόσο στα άκρα επειδή ο Lundy δε του δινε σημασία;Δεν κολλάει.Και η Laguerta γιατί;Ούτε κίνητρο ούτε τίποτα.Δεν έχω προσέξει το ύψος του γιου του Trinity αλλά θα ήταν ωραία έκπληξη να μάθουμε ότι ο λόγος που ο Trinity τα πάει τόσο καλά με την οικογένεια του είναι επειδή τους έχει πει το μυστικό τους και τους έχει εκπαιδεύσει να τον βοηθάνε και να του δίνουν άλλοθι. Πλάκα κάνουμε με τον Ματσούκα και την Λαγκουέρτα το ενδεχόμενο να γνωρίζει όλη η οικογένεια του Trinity ότι είναι δολοφόνος δεν το αποκλείω ούτε εγώ. Βέβαια, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι είπε στον Dexter πως δεν έχει μιλήσει σε κανέναν άλλο για το θάνατο της αδερφής του - και ήταν πειστικός όταν το έλεγε. Αυτό βέβαια μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, αλλά αν είχε αποκαλύψει στη γυναίκα του ότι είναι serial killer δεν θα της είχε μιλήσει και για αυτό το περιστατικό;
Kasrith Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τη Λαγκουέρτα γιατί την αποκλείετε όλοι; Εγω απορω πως δεν ανεφερε κανεις την Ριτα ακομα... Περα απο την πλακα ομως, ο γιος (αν και δεν τον ειχα υποψιαστει προσωπικα) φαινεται καταλληλος για τον λογο οτι θα το δεσουν στο *what kind of father will i become* Μου φαινεται απιστυτο οτι μεινανε μονο 4 επισοδεια.
patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 πάντως παιδιά κούρασε κάπως όλο αυτό με τον τριάδα, η σεζόν ενώ μπήκε πάρα πολύ δυνατά, στα τελευταία 2 επεισόδια κάνει απίστευτη κοιλιά, σαν να ψάχνουμε πως θα γεμίσουμε τα επεισόδια ας πουμε για να φτάσουμε στο τέλος, έπρεπε να τον είχε φάει ηδη κατά την γνώμη μου, τι περιμένουμε τώρα δεν έχω καταλάβει
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Εγώ βρήκα και τα δύο τελευταία επεισόδια πολύ δυνατά και άξια του επιπέδου της σειράς. Ο trinity δεν με κούρασε, και 4 επεισόδια πριν το τέλος ίσως πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι είναι το κυρίως θέμα της season. Συμφωνώ επίσης με όσους λένε ότι ενδεχομένως κάποιοι από την οικογένεια του Trinity (η γυναίκα ή ο γιος), γνωρίζουν για την "serial killer" πλευρά του και ακολουθούν τα βήματά του ή τον προστατεύουν -και έτσι έφαγε το βόλι ο Lundy. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν και εγώ (σαν πιθανό σενάριο) πριν 1-2 επεισόδια, και μάλιστα αυτό το σενάριο δε δημιουργεί τρύπες αλλά γεμίζει και κάποια ερωτηματικά.(...) Βέβαια 4 επεισόδια έχουμε ακόμα. Οπότε υπάρχει πολύς χρόνος για νέα στοιχεία που θα στηρίξουν το ποιος ήταν ο δολοφόνος τελικά.
john1987 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Για μενα το τελευταιο επεισοδιο ηταν καπως ανουσιο. Μου αρεσε πολυ η σκηνη στην ταρατσα ομως. Το subplot με το "ποιος πυροβολησε το Λαντυ και την αδερφη του Dexter" μου φανηκε οτι το εβαλαν απλα για να γεμισουν τα επεισοδια μεχρι το τελος.
patrickdrd Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 συμφωνώ με τον παραπάνω, τι έγινε με τους σεναριογράφους; ξεμείναν από ιδέες;
Land_Of_Banania Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μην τους κράζετε πριν δείτε το σημερινό επεισόδιο!! Απίστευτο!! 10 thumbs up για την πλοκή! Δε βάζω spoilers και τέτοια μην τα πατήσει κανείς εκ παραδρομής και δε λέει με τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.