Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 @ sheik Nαι στην 3η σεζον. Και επίσης Αυτοάμυνα. O Dex είχε πάει να σκοτώσει τον Freebo, αλλά βρίσκει εκεί τον Prado (επίσης για να σκοτώσει τον Freebo) και, αφού τους ξεφεύγει ο Freebo, o Prado του επιτίθεται και σκοτώνεται στην πάλη που ακολουθεί από το δικό του μαχαίρι.
Kasrith Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μολις εφερε την 4η σεζον ο θειος, θα τα ξαναπουμε αυριο
inSync Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Πακέτο! Ελπίζω να ξεκάνει τον Trin γρήγορα γιατί δεν την παλεύει ο Dex
Kasrith Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 @ sheik Nαι στην 3η σεζον τον αδεφο του μιγκελ (η οπως τον ελεγαν) ,αλλα εκει ηταν ατυχημα Επισης ανακαλυψε στην συνεχεια οτι δεν ηταν αγιος ο αδερφος του Μιγκελ... Μολις τελειωσα το 7ο επισοδειο της φετινης σεζον. Εχω παθει πλακα. Οπως προαναφερθηκε ειναι επιπεδα ανωτερο της 3ης σεζον. Cant wait για το επομενο! Πάρα πολύ καλό επεισόδιο. Και έχει και κάποια ιδιαίτερη αξία, υπό το φως της πρόσφατης συζήτησής μας εδώ Δεν ειχα μπει στο thread μεχρι προχθες που πηρα στα χερια μου την 4η σεζον. Συμφωνω με την αποψη του Praetorian, και μας το αποδεικνυει ο ιδιος ο Dex στα τελευταια δευτερολεπτα του επισοδειου. Κυριακη η συνεχεια, αντε να δουμε.
finch Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πολύ καλό και το σημερινό επεισόδιο.. Και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου. Ότι τον Lundy τον ἐφαγε ο Anton και όχι ο Trinity μιας και ήταν πολύ προφανές ότι και καλά τον έφαγε ο Trinity και δεν είχε και πολύ νόημα γιατί θα έριχνε τις υποψίες της αστυνομίας πιο πολύ επάνω του, και είμαι σίγουρος ότι αν ήθελε να τον φάει τον Lundy θα έβρισκε κάποιον άλλο τρόπο.Οπότε στάνταρ είναι ο Anton μιας και είχε κίνητρο από την αρχή. Την ζήλεια του προς την Deb και τον Lundy... και το έκανε να μοιάζει σαν ληστεία, και εξηγείται ότι έζησε η Deb όχι λόγο τύχης αλλά λόγω επιλογής, να βασανιστεί περισσότερο με τον θάνατο του Lundy. Τουλάχιστον αυτή είναι η θεωρία μου.. Και επίσης Γιατί έχω μια υποψία ότι κάτι θα παιχτεί με την Ρίτα και τον γείτονα; μια τέτοια εντύπωση μου άφησε το επεισόδιο Όσον αφορά τη σχέση του Dex με τον Trinity Πιστεύω η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, τώρα που τον έσωσε από βέβαιο θάνατο, πόσο μάλλον όταν μάθει ότι δεν ευθύνεται αυτός για τον τραυματισμό της αδελφής του.
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Πολύ καλό και το σημερινό επεισόδιο.. Και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου. Ότι τον Lundy τον ἐφαγε ο Anton και όχι ο Trinity μιας και ήταν πολύ προφανές ότι και καλά τον έφαγε ο Trinity και δεν είχε και πολύ νόημα γιατί θα έριχνε τις υποψίες της αστυνομίας πιο πολύ επάνω του, και είμαι σίγουρος ότι αν ήθελε να τον φάει τον Lundy θα έβρισκε κάποιον άλλο τρόπο.Οπότε στάνταρ είναι ο Anton μιας και είχε κίνητρο από την αρχή. Την ζήλεια του προς την Deb και τον Lundy... και το έκανε να μοιάζει σαν ληστεία, και εξηγείται ότι έζησε η Deb όχι λόγο τύχης αλλά λόγω επιλογής, να βασανιστεί περισσότερο με τον θάνατο του Lundy. Τουλάχιστον αυτή είναι η θεωρία μου.. Και επίσης Γιατί έχω μια υποψία ότι κάτι θα παιχτεί με την Ρίτα και τον γείτονα; μια τέτοια εντύπωση μου άφησε το επεισόδιο Όσον αφορά τη σχέση του Dex με τον Trinity Πιστεύω η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, τώρα που τον έσωσε από βέβαιο θάνατο, πόσο μάλλον όταν μάθει ότι δεν ευθύνεται αυτός για τον τραυματισμό της αδελφής του. Εμένα δε με ενθουσίασε να πω την αλήθεια.. Τουλάχιστον για σειρά που παίζεται ανά εβδομάδα μου φαίνεται σαν να προχωράει πολύ αργά. Επίσης ποιος Anton ρε συ? Εδώ λέει ότι ήταν στο ύψος του Μασούκα ο τύπος που την πυροβόλησε. Ο Αντον είναι ψιλο-τέρας.. Μήπως είναι πιθανό καμιά γυναίκα να τους πυροβόλησε? Γιατί τόσο κοντό άντρα δεν έχει δείξει. Το θέμα για μένα είναι άλλο. Ψάχνουν τον Trinity επειδή έκλεψε τα χαρτιά του Λαντυ όταν τους πυροβόλησε. Αφού δεν τους πυροβόλησε αυτός τότε ο Λάντυ μπορεί να μην ήταν καθόλου κοντά στο να τον ανακαλύψει. Επομένως τώρα στην ουσία δεν έχουν κανένα στοιχείο για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο Trinity.
Members gsarig Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Κι εγώ νομίζω πως ο anton είναι πολύ ψηλός για να είναι αυτός που την πυροβόλησε. Δείτε κι εδώ: Λέτε ο Trinity να έβαλε τον γιο του να κάνει τη δουλειά (δεν είναι και το πρώτο μπόι από ότι θυμάμαι) και να τον εκπαιδεύει στο επάγγελμα όπως ο Χάρι τον Dexter; Γενικά ο μικρός δεν μου φαίνεται και πολύ φυσιολογικός. Η συμπεριφορά του και ο τρόπος που μιλάει είναι υπερβολικά ευγενικός, λες και προσπαθεί να κρύψει κάτι... Πάντως αυτή η σαιζόν, ενώ πιστεύω πως έχει κάποια ελαττώματα, ίσως περισσότερα από ότι η δεύτερη, μέχρι στιγμής μου αρέσει περισσότερο από τις 2 προηγούμενες
mindtrapper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Η δημοσιογράφος είναι στο ύψος του Masuka. Μπορεί να το έκανε για να βγάλει story...
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώ με τον gsarig ότι κάτι κρύβει ο γιος του trinity, και παίζει να το έκανε αυτός
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Η δημοσιογράφος είναι στο ύψος του Masuka. Μπορεί να το έκανε για να βγάλει story... Εκεί το πήγαινα αλλά ντράπηκα να το πω γιατί μου φάνηκε πολύ τραβηγμένο . Επίσης θα μπορούσε να το έκανε η γυναίκα του Trinity,αλλά κι αυτό πολύ τραβηγμένο.
Members gsarig Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει, αν το έκανε η δημοσιογράφος πιστεύω πως θα είναι σεναριακή τρύπα και τελείως αδικαιολόγητο, γιατί θα μπάζει από πολλές πλευρές... για τη γυναίκα του Trinity δεν το έχω αποκλείσει κι εγώ, αλλά ο γιος μου φαίνεται πιο ύποπτος... η συμπεριφορά του είναι πολύ επιτηδευμένα φιλική, ενώ η γυναίκα μοιάζει πιο πολύ στον κόσμο της. Επίσης, δεν θυμάμαι: ο δολοφόνος εκλεψε πράγματα του Lundy σχετικά με την έρευνα για τον Trinity ή λείπουν μόνο αυτά που είχε πάρει ο Dexter; Όσο για τη Ρίτα, σίγουρα πιστεύω πως κάτι θα παιχτεί με το γείτονα... το θέμα είναι πόσο θα εξελιχτεί και αν θα χρειαστεί να επέμβει ο Dexter για να το σταματήσει... (όχι φυσικά να τον σκοτώσει, αλλά να τον τρομάξει λίγο)
imr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μεγαλη αποκαλυψη incoming Ο δολοφονος ηταν ο masuka , ειναι στο υψος του masuka και φυσικα εχει κινητρο γιατι ο lundy δεν τον πηγενε Γενικα φαινετε αρκετα ψυχακιας για να το κανει Ο trinity δεν εχει δωσει στοιχεια οτι θα εβαζε καποιον απο την οικογενεια του στο κολπο, γενικα εχει φανει οτι κραταει τα παντα κρυφα απο την οικογενεια του H δημοσιογραφος φυσικα δεν εχει κινητρο Μηπως ειναι καποιος ασχετος που θα μαθουμε στην συνεχεια? (δυσκολο το βλεπω)
finch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ναι οκ. δεκτό ότι ο Anton είναι πιο ψηλός από τον masuka αλλά ποτέ δε ξέρεις, θεωρώ υπερβολή να είναι ο γιος του Trinity. τι διάολο όλοι δολοφόνοι είναι;;; για μένα θα είναι πολύ lame άμα και καλά αποκαλυφθεί ότι ο γιος είναι και αυτός killer :p όπως και η δημοσιογράφος δεν κολλάει με το όλο στόρυ μέχρι στιγμής.. Αλλά βασικά μπορεί να μας πετάξουν κανα hint στα επόμενα επεισόδια και να αναιρέσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα...ελπίζω μόνο να μην ξενερώσουμε όταν τελικά γίνουν τα "αποκαλυπτήρια"
Members gsarig Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ναι οκ. δεκτό ότι ο Anton είναι πιο ψηλός από τον masuka αλλά ποτέ δε ξέρεις, θεωρώ υπερβολή να είναι ο γιος του Trinity. τι διάολο όλοι δολοφόνοι είναι;;; για μένα θα είναι πολύ lame άμα και καλά αποκαλυφθεί ότι ο γιος είναι και αυτός killer :p όπως και η δημοσιογράφος δεν κολλάει με το όλο στόρυ μέχρι στιγμής.. Αλλά βασικά μπορεί να μας πετάξουν κανα hint στα επόμενα επεισόδια και να αναιρέσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα...ελπίζω μόνο να μην ξενερώσουμε όταν τελικά γίνουν τα "αποκαλυπτήρια" Κι εμένα δεν μου αρέσουν οι πολλές συμπτώσεις που μαζεύονται, αλλά το να είναι δολοφόνος και ο γιος του Trinity θα κόλλαγε και για έναν άλλο λόγο: στο τέλος θα προβληματιζόταν ο Dexter σχετικά με το αν τελικά κάποια μέρα θα καταλήξει να κάνει κι αυτός το ίδιο με τον δικό του γιο. Δεν λέω απαραίτητα ότι μου αρέσει σαν τροπή, αλλά πιστεύω ότι ταιριάζει έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στη φετινή σαιζόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.